2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sizde de baya iş olmuş ya Allah kolaylık versin, ben tek başıma inanılmaz yoruldum artık bitsin istiyorum her şey . Bu haftasonuna kadar süre verdim diğer hafta artık dinlenmeye çekilmek istiyorum ama odamız falan cok içime sindi, bu kadar uğraşıp güzel bir şeyler ortaya çıkarınca insan gerçekten mutlu oluyor. Tamamen bitsin bir keyif kahvesi yapıp, burda tekrar aktif olmaya devam edicem insallah

Evet cnm sagolvalla insan tek olunca dahada bi yoruluyo cnm hayırlısıyla bu haftayı bi atlatın insAllah dinlenirsin artık cnmbir ara atmıştın fotoğraf duvarı falan çok hoş olmuştu sağlıkla gelsin ve büyüsün prenses odasinda

Benim de kritik mart sonu nisan başı
Yarın yazıyormuşum kızlar doğurdum diye
Ayy sağlıklı oluşumlarda valla ne zaman gelirlerse gelsinler cnm belli olmuyo artık bütün anne adayları erken doğum yapiyo bizde bi kontrole gitsek anlayacaz ne durumda olduğumuzu bakalım artık 10 gün sonra gidicem insAllah bende

Teşekkür ederim canım insallah hepimizin evlatları sağlıkla gelsin Birkaç küçük dokunuş daha yapıp bitmiş halini de paylasıcam sen de cok yorma kendini artık en ufak ters hareket doğumu tetikleyebilir aman diyim

InsAllah cnm guzel fotoğrafları bekliyoruz ben oda falan yapmadım kızların odası var bir odada da gorumcem kaliyo hayırlısıyla biraz büyüdüğünde küçük beyede görümdenim kaldığı odayı ayarlariz valla su aralar dinlene dinlene yapıyorum işleri cam falan silinecek kız kardeşim geĺp yardım edecek perde falan yikayacam kardeşim yardımcı olur hallederiz insAllah

Ben yazarsam şaşırmayın bir sıkıntı, bir değişik bel karın ağrısı genel olarak bi garip hallerdeyim
Aman kız.dikkat et gerçi insAllah bir sıkıntı olmaz da dinlen cnm bende kaç gün bel ve kasik agrisi çekiyorum ama geciyo sanırım yoruyoruz kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…