2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar ben.daha hastane çantasını bile hazirlmadim ev işlerini anca bitirdim tek başıma perde cam sil yıka tak derken her gün birer oda yaptım ona daha sıra gelmedi nasipse yarın da ona başlayacağım

Perdeleri bırak hemen çantayı hazırla.
Yavrum sen ne geç kalmışsın ya

Allah razı olsun cnmAllah sizinde muhabbetinizi arttirsin insAllahiyi yapmışsın cnm sağlıkla gelsin bebisin çikolataları yendin insAllah cnm

Son günlerden ben de güncelleme yapayım o zaman biraz
Biz de anı küpü ve çikolata yaptırdık. Bir de meşhur yastığı bitirdim sonunda
Dün gece de ilk defa ufak bir anı fotoğrafı çektim kendimce
Yaaaaa maşallah çok güzel olmuş herşey cnm hele fotoğraf ve yastığa bayıldım cnm sağlıkla kucağına al çınarını

Kızlar ben.daha hastane çantasını bile hazirlmadim ev işlerini anca bitirdim tek başıma perde cam sil yıka tak derken her gün birer oda yaptım ona daha sıra gelmedi nasipse yarın da ona başlayacağım
Canım.niye hepsini tek yaptın bu kadar yormasaydın kendini cam silmeyi perde takmaya birilerini çayırdaydın cnm

Eşim bazen belim ağrıyo diyince bulaşık yıkıyor ama onun etrafında dönmeden edemiyorum haliyle de yine yoruluyorum herkesin düzeni farklı olunca ne kadar yardım eden olsa da bir miktar yorgunluk oluyo malesef

Hele bir de yemek yaparlarsa var ya ben yapsam daha az yorulurum

Benim annem gelecek doğuma, kendime gelene kadar mutfağa bakmayı düşünmüyorum çok titiz bir insan olmasam da o halde sağ sol temizlerim.

Ne olursa olsun insan kendi düzenini ve kendi işini arıyor bence.
İsterse dünyanın en titiz insanı gelsin bu böyledir

Lansinoh krem kullanıyor musunuz göğüslerinize kızlar? Ben kullanıyorum 3 4 gündür. Sürdükten sonra bi kaşıntı yapıyor sizde de oluyor mu?
Ben yaklaşık iki haftadır sürüyorum ilk başta hafif oldu geçti sonra. Ya ben bu kremi böyle dümdüz sürmemizin ne faydası olacak anlamadım hani masaj falan yapamıyoruz oynayamiyoruz ya uyarilmasin diye

Ben yaklaşık iki haftadır sürüyorum ilk başta hafif oldu geçti sonra. Ya ben bu kremi böyle dümdüz sürmemizin ne faydası olacak anlamadım hani masaj falan yapamıyoruz oynayamiyoruz ya uyarilmasin diye
Canım yumuşasın göğüs ucu diye sürün diyorlar. İlk emzirirkem yara falan olmasın diye. Bende tam bilmiyorum ama sürün diyen çok olduğu için sürüyorum. Kaşıntı yapınca beni biraz tedirgin etti

Valla bende aldım da daha sürmedim 36 haftalık falan olalım.ondan sonra sürerim insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…