2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
KIZLAR BENDE NISAN DA DOGUM INSALLAH ILK DOGUMUM NORMAL OLMUSTU EPIDURALSIZ BUNDA DA KARARSIZIM KORKUYORUM SIRTTA. YAPILAN IGNE GORUNCE VIDEOLAR DA ARANIZDA NORMAL DOGUM YAPAN EPIDURALSIZ VAR MI?ALLAH HEPIMIZE SAGLIKLI KOLAY DOGUM NASIP ETSIN INSALLAH

Canım neden düzeltti ki ?
Benimde normalde 20temmuz ama 12 temmuz olarak güncellendi. Bebek önde gittiği içinmiş
Ben varım canım 2 oğlumuda normal doğurdum epidural filan yok yani.

Benimde normalde 20temmuz ama 12 temmuz olarak güncellendi. Bebek önde gittiği içinmiş

Ben varım canım 2 oğlumuda normal doğurdum epidural filan yok yani.
Benimki de önde gidiyor ama doktorum hiç böyle bir düzenleme yapmadı. Belki de ondan 23 nisan olmaz diyor kadın

Niye olmasınki cnm olabilir erken yada gec dogum yapan kisiler var ve cok sukur cogunda bir sikinti cikmiyo normal doğum mu olacak

Ben ilk kizimi normal dogu4dum cnm hatta kendi sancim yoktu 2 santim acilmam vardı suni sancıyla dogurdum

Günaydınlar herkese
Bugün günlerden H hayat2828 hayırlı güzel haberlerle gelsin inşallah
Ameliyattan çıktım kızlar bebek beklenenden küçük geldi 1600 gram küveze aldılar solunum sıkıntısı olursa makinaya bağlayacaklarmış inş büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…