2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ameliyattan çıktım kızlar bebek beklenenden küçük geldi 1600 gram küveze aldılar solunum sıkıntısı olursa makinaya bağlayacaklarmış inş büyür
Büyür canım benim büyür, hepimiz senin ve bebeğin icin dua ediyoruz Cok da küçük değil ki çabucak toparlayacak hızlıca kilo alıp annesinin kollarına gelecek inşallah

Ameliyattan çıktım kızlar bebek beklenenden küçük geldi 1600 gram küveze aldılar solunum sıkıntısı olursa makinaya bağlayacaklarmış inş büyür
Geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün hemencecik toparlar kucağına da gelir inşallah biran önce

Kil
Gozun aydin canim, kilosuna takilma gunden gune buyuyecek insallah. Dualarimiz miniginle. Sen de moralini yuksek tut, bebeginin sana ihtiyaci var .

Onda da maalesef 38 dolunca iri bebek diye aldı o doktora ısınamamıştım zaten, 39 da alan doktorda çok var ama . Bence sorun yoksa 39 beklenebilir , şuan bekleyesim yok benimde gerçi zorlanıyorum bunda bayağı
Benim ilk sezeryanda 38+2 de almisti doktor, kan degerlerimin bazıları iyi degildi diye. Simdi de yine cok beklemez diye dusnuyorum ama bakalim, kesinlikle cok zor oluyor genelde ilki bekliyorlar ama sonrakileri pek beklemiyorlar

Gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. İnşallah tez zamanda kuvezden çıkar

Bende artik cok zorlaniyorum farkli cinsiyettenmidir 2.hamileliktenmidir bilemiyorum ilkinde 9 ay finfin gezerken suan evden disari cikmak istemiyorum.
Birkac ay once korku ve endise vardi simdi ise kurtulmak ve hafiflemek istiyorum

Kızlar bebeklerin hıçkırık durumu nasıl? Benim ciğer geliştiriciden beri günde en az 7-8 kez uzun uzun olmaya başladı. Diğer hareketlerinden çok hıçkırık hissetmeye başladım. Bir de iki gündür yüzünü arkaya mı döndü naptı otururken popomda hissediyorum resmen
İnternetten baktım normal olduğu, doğuma yaklaşırken ciğerlerini açtığı yazıyor. Bu kadar sıklaşması doğumun iyice yaklaştığı anlamına mı geliyor diye bir korku heycan sardı

Gözün aydın canım, sen olumlu düşün. Sütün hemen gelecek bebeğine yarayacak ve çabucak toparlanacak inşallah

Bu arada kilo da çok yanılma olduğunu yine anlamış oldum seninde 2 kg üzerinde çıkmıştı en son yanlış hatırlanıyorsam, benimde ikincide iri bebek diyip durmuştu doktor bekletmedi aldı ama 300 gramdan fazla fark vardı daha az doğdu. Şimdide önde gidiyor 2-3 hafta öyle görünüyor ama itimat etmiyorum fazla böyle oldukça..

Bende artik cok zorlaniyorum farkli cinsiyettenmidir 2.hamileliktenmidir bilemiyorum ilkinde 9 ay finfin gezerken suan evden disari cikmak istemiyorum.
Birkac ay once korku ve endise vardi simdi ise kurtulmak ve hafiflemek istiyorum
Cinsiyetle alakası yok bence 2 side kiz benim ilkinde temizliğimi yapıp ertesi gün doğuma girmiştim normal bir şekilde geziyordum hep ama bunda bence yaşın etkisi var wc ye zor yürüyorum sabahtan beri sadece zaruri ihtiyaçlar için yataktan çıkıyorum ayakta çok duramıyorum bende cok yoruldum ama zamanında sağlıkla gelsin diye dua ediyorum tek tesellim çoğu gitti azi kaldi tüm hamiller saglikla zamanimda alsın kucağına inslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…