2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen söylediğinden az oldu bakalım inşallah problem çıkmaz küveze aldılar evet 2100 civarı demişti

Haklisin belkide yastan dolayidir 20 lerle 30 lar ayni olmuyor. Bende oyle mecburi isleri yapiyorum kendime is yaratmiyorum hic
Simdi sikayet etsemde 2 cocukla belkide boyle bos zamanlari arayacagiz

Benim ilk sezeryanda 38+2 de almisti doktor, kan degerlerimin bazıları iyi degildi diye. Simdi de yine cok beklemez diye dusnuyorum ama bakalim, kesinlikle cok zor oluyor genelde ilki bekliyorlar ama sonrakileri pek beklemiyorlar
Normal doğum heran olabilir dedi olursa daha riskli dedi sezeryanla alıcam dedi o yüzden küçük haftada normal doğum çok riskliymiş

Benimkide çok sık hıçkırıyor cnm iyi birşey ciğerleri gelişiyor. Kanala doğru baskı yapıyor olabilir bende iki gün önce ağrı hissettim alt tarafta doktor kanalda kafası dedi belki senin de öyledir

Benimkide çok sık hıçkırıyor cnm iyi birşey ciğerleri gelişiyor. Kanala doğru baskı yapıyor olabilir bende iki gün önce ağrı hissettim alt tarafta doktor kanalda kafası dedi belki senin de öyledir
Aynen iyiymiş gerçekten. Gitgide sıklaşınca geliyor mu acaba gelmekte olan diye düşünmeye başladım ama
Bir de benim sıpanın kafası 20. Haftadan beri kanalda

Ameliyattan çıktım kızlar bebek beklenenden küçük geldi 1600 gram küveze aldılar solunum sıkıntısı olursa makinaya bağlayacaklarmış inş büyür
Gözünüz aydın büyüsün de gelsin hemencik anneciğinin yanına sana da çok geçmiş olsun iyisindir umarım.
Canım benimki de çok hıçkırıyor ciğerleri büyüyor diye seviniyorum sıkıntı yapma

Ameliyattan çıktım kızlar bebek beklenenden küçük geldi 1600 gram küveze aldılar solunum sıkıntısı olursa makinaya bağlayacaklarmış inş büyür
Hoş gelmiş bebeğin sağlıkla büyüsün isallah. Küçük olsa bile büyüyecek annesi kocaman olacak sen bile inanamayacaksin. Rabbim ikinizi de korusun.

Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah sen nasılsın?bebiste buyur cnm hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…