Bu arada kilo da çok yanılma olduğunu yine anlamış oldum seninde 2 kg üzerinde çıkmıştı en son yanlış hatırlanıyorsam, benimde ikincide iri bebek diyip durmuştu doktor bekletmedi aldı ama 300 gramdan fazla fark vardı daha az doğdu. Şimdide önde gidiyor 2-3 hafta öyle görünüyor ama itimat etmiyorum fazla böyle oldukça..
Cinsiyetle alakası yok bence 2 side kiz benim ilkinde temizliğimi yapıp ertesi gün doğuma girmiştim normal bir şekilde geziyordum hep ama bunda bence yaşın etkisi var wc ye zor yürüyorum sabahtan beri sadece zaruri ihtiyaçlar için yataktan çıkıyorum ayakta çok duramıyorum bende cok yoruldum ama zamanında sağlıkla gelsin diye dua ediyorum tek tesellim çoğu gitti azi kaldi tüm hamiller saglikla zamanimda alsın kucağına inslalah
Benim ilk sezeryanda 38+2 de almisti doktor, kan degerlerimin bazıları iyi degildi diye. Simdi de yine cok beklemez diye dusnuyorum ama bakalim, kesinlikle cok zor oluyor genelde ilki bekliyorlar ama sonrakileri pek beklemiyorlar
Kızlar bebeklerin hıçkırık durumu nasıl? Benim ciğer geliştiriciden beri günde en az 7-8 kez uzun uzun olmaya başladı. Diğer hareketlerinden çok hıçkırık hissetmeye başladım. Bir de iki gündür yüzünü arkaya mı döndü naptı otururken popomda hissediyorum resmen
İnternetten baktım normal olduğu, doğuma yaklaşırken ciğerlerini açtığı yazıyor. Bu kadar sıklaşması doğumun iyice yaklaştığı anlamına mı geliyor diye bir korku heycan sardı
Benimkide çok sık hıçkırıyor cnm iyi birşey ciğerleri gelişiyor. Kanala doğru baskı yapıyor olabilir bende iki gün önce ağrı hissettim alt tarafta doktor kanalda kafası dedi belki senin de öyledir
Benimkide çok sık hıçkırıyor cnm iyi birşey ciğerleri gelişiyor. Kanala doğru baskı yapıyor olabilir bende iki gün önce ağrı hissettim alt tarafta doktor kanalda kafası dedi belki senin de öyledir
Aynen iyiymiş gerçekten. Gitgide sıklaşınca geliyor mu acaba gelmekte olan diye düşünmeye başladım ama
Bir de benim sıpanın kafası 20. Haftadan beri kanalda
Kızlar bebeklerin hıçkırık durumu nasıl? Benim ciğer geliştiriciden beri günde en az 7-8 kez uzun uzun olmaya başladı. Diğer hareketlerinden çok hıçkırık hissetmeye başladım. Bir de iki gündür yüzünü arkaya mı döndü naptı otururken popomda hissediyorum resmen
İnternetten baktım normal olduğu, doğuma yaklaşırken ciğerlerini açtığı yazıyor. Bu kadar sıklaşması doğumun iyice yaklaştığı anlamına mı geliyor diye bir korku heycan sardı