2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bugun ilk defa su videodaki hareketleri yaptim. Kas yirtilmasi mumkun mu hamileyken boyle bir durumda ?

Egzersiz yaparken ters harekette olabilir yazıyor ama bunlarla olabilecek birşey değil bence. Doktorunla görüş mutlaka canım ne olur ne olmaz.

Kızlar günaydın sizlere birşey soracağım gece boyu karnım ara ara böyle değişik ağrıdı hep sanki dokunsalar patlayacak şimdi de kasıklarımda var bir ağrı sanki tuvalete sıkışır sında ağrır ya öyle bunlar doğum belirtileri olabikir mi

Kafasiyla aşağı doğru bastiriyordur o idrar torbası sıkışması ondanmis, sürekli bir wc istegi ve gittiginde sanki saatlerdir tutuyormus gibi agri ve rahatlama. Aşağı inmesinden dolayi canım

Egzersiz yaparken ters harekette olabilir yazıyor ama bunlarla olabilecek birşey değil bence. Doktorunla görüş mutlaka canım ne olur ne olmaz.

Günaydın
S Shinem Gece nasıl geçti ağrıların ne durumda canım?

Günaydın kızlar,bütün gece tuvalete bile giderken karnımı elimle tuttum sabaha karşı biraz uyumuşum. Uyandım ve artık eminim hani spor yaparız ilk 3-4 gün karın kaslarında gülünce falan ağrı olur ya şiddetli şu an aynı onun gibi ama ayağa kalktığımda bebek tam karnımın aşağısındaki o noktaya baskı yaptığı için benimkisi çok daha acılı oluyor. O kadar pişmanım ki keşke pilates falan hiç bulaşmasaydım çok canımı yakıyor gecmezse ne yapacağım bilmiyorum. Yoldayız kendi doktoruma gidiyoruz şimdi

Günaydın Bebek şampuanı önerisi alabilirmym tecrubeli olanlardan hanqisini alsm iyi olur bilmiyorum hiç.

Günaydın Bebek şampuanı önerisi alabilirmym tecrubeli olanlardan hanqisini alsm iyi olur bilmiyorum hiç.

Ben ilk kizimda chico almistim hic dokunmadi sonra daline vs gectim ne bulursam aldim. Bazi bebeklerde ama konak vs oluyor iyi geleni ariyorsun.
Simdide chico aldim valla gidip en pahali musteladan baslamak istemedim

Cok zorlamissin demek ki kendini. Vucut ham olunca böyle kas zedelenmeleri oluyor. Yavas yavaş elbet geçecek ama biraz boyle canın yanacak ne yazık ki

Merhabalar güzel anneler temiz ikinci el kız bebek kıyafetleri için dolabima bekliyorum ben Kasım'da anne oldum çok fazla giydiremedim hepsi lekesiz temiz

Aynı hafta hamileyiz. Benimde o kas ağrılarım var üstelik ben hep yatarım spor filan da yapmıyorum. Bence sporla ilgisi yok bunun. Bebek baskı yaptığı için oluyor. Hiç ağrım sızım yokken yaklaşık 3-4 gündür ağrıdan ölüyorum. Ne sağıma donebiliyorum, ne soluma...yürümek bile güç. Yarın hastaneye gideceğim ama nasıl yürüyeceğim diye karar kara dusunuyorum şimdiden.

Kuzum gece hafta 2 cm di açılmam ama nst de cok yüksek ve sık sanci çıkmıyordu iste, bakalım bugun nasil olacak
Aynı benim durum canım. Bugünkü gelişmelerini haberdar eder misin çok merak ettim. Benim daha var kontrolüme. Hayırlı haberler ile gelirsin inşallah

Cok zorlamissin demek ki kendini. Vucut ham olunca böyle kas zedelenmeleri oluyor. Yavas yavaş elbet geçecek ama biraz boyle canın yanacak ne yazık ki
Evet canım sanırım öyle oldu
Ben de hep yatıyordum daha fazla yatmayayım yürüyüşte yapmıyorum bir top alayım dedim basıma bunlar geldi Senin de dedigin gibi bu aylarda zaten oluyormuş benim ki de üstüne tuz biber oldu

selam kızlar yazılanları okuyorum hep:) bizde 36. haftaya girdik sona doğru yaklaştık.Korse aldınız mı ? Sezaryen olacağım ben ona uygun korse bakıyorum ilkinde kullanmadım bunda kullanmak istiyorum ama kimisi rahat olmuyor demiş.Sizlerden kullanan alan var mı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…