2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Dün kontrolüm vardı kızlar. Geçen hafta nst de sancı çıkmıştı. Bu sefer de nst de sancı çıktı biri 80 üzeri çıktı. Doktorum normalde haftaya çatı muayenesi yapmayı düşünüyordum ama bugün yapmam gerekebilir dedi. Çatı normal doğuma uygun ve 2 cm açılma var dedi. Bu hafta gelmesini bekliyorum dedi. Hayırlısı ile inşallah normal doğum ile bebeğime kavuşurum bu hafta içi doktor bebek geliyor bu hafta deyince biraz stres olmadım değil

6 kilo aldım yazanlar nasıl aldınız ya
Ben gevreğe bakarken 2 kilo alıyorum
Ben 7 kilo aldım ama 2 aydır şekerden dolayi diyetteyim. İlk gebeliğimde 15 kilo almistim ama her canım çekeni yemiştim, şeker de yoktu. Bunda daha az alayım diye temkinli gidiyordum ki şeker çıktı zaten

Ben 4.5 kiloyu ilk ay almıştım O Obayram
Doğumdan sonra hepsi gider inşallah boşver sağlığımız yerinde olsun da

Yarın kontrolum var ama aşırı kar yağıyor insaallah sabaha kadar azalır onceden iki kere erteledim ertelemek istemiyorum o yuzden

Canım merkezde pek birşey yok. Havadurumu da sağanak kar diyor ama merkeze iki gündür.
İlçelere yağıyor herhalde baya

Sezeryan canım. 4 Nisan’a gün verdi ama en ufak bir durumda alırım artık dedi. Salı akşam üstü gideceğim bakalım tekrar. Bu günlerde idrarımla ilgili sıkıntı var. Nasıl olacak bilmiyorum. Bebeğin her hareketinde tuvalete sıkışıyorum. Canım acıyacak kadar ağrı oluyor. Yapıyorum rahatlıyorum. Ama bazen 5 dkkada bir oluyor ağlıyorum valla oturup artık idrar tahlili de temiz çıktı Cuma. Salı tekrar ister muhtemelen
Doğumları merak ediyorum ya o yüzden aklımda kalıyor. Yoksa benim de bir balıktan farkım yok

Sağlıkla gelsin inşallah

Oğlumda 19 kızda 13 kilo aldım. Oğlumda aşırı sismistim ödem coktu. Ayak numaram bile büyümüştü . Emzirirken çok kalori harcanıyor .zaten önümüz yaz bol bol terleriz su içeriz gider Çok tatlı tüketen biri değilim ama son zamanlar hep tatlı çekiyor canım

Ben 7 kilo aldım ama 2 aydır şekerden dolayi diyetteyim. İlk gebeliğimde 15 kilo almistim ama her canım çekeni yemiştim, şeker de yoktu. Bunda daha az alayım diye temkinli gidiyordum ki şeker çıktı zaten

Bu mesajdan 10 dakika önce bir paket jelibon yedim

Hayirlisi olsun. Kacinci haftadasin tam olarak ? Bir de ilk cocuk mu cinsiyeti ne cok soru sordum ama

Kızlar acilden geliyorum karnimin içinde sağ tarafta çok şiddetli acı vardı bir saate yakın sürünce acile gittik devlet hastanesine çünkü benim kendi doktorum 45 dk uzaklikta baska şehirde özel hastane her neyse burada acilde nat yaptilar sanci yok dediler ama benim karnimin ici sanki yirtilmis gibi aci gecmiyor. Kendi doktoruma bilgi verdim yarin sabah direkt gel dedi. Ne yapmalı neden olur ki böyle bir acı

Ters ya da ani hareket yapmış miydin? Kas yırtılması gibi birşey olabilir diye düşündüm ama doktor daha net bilgi verir tabi ki.

Kasılmalarım var ama günlerdir alıştım yarın öğlen kontrolum var bakalim açılma ne durumda nst ne çıkacak. Son zamanlar asla geçmiyor ya 9 ay iyi geçmiş vallahi

Kesinlikle katılıyorum.
Son zamanlar geçmiyor senin en azından açılman var hiç bir şeyi belli olmayan ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…