Ben 7 kilo aldım ama 2 aydır şekerden dolayi diyetteyim. İlk gebeliğimde 15 kilo almistim ama her canım çekeni yemiştim, şeker de yoktu. Bunda daha az alayım diye temkinli gidiyordum ki şeker çıktı zaten6 kilo aldım yazanlar nasıl aldınız ya
Ben gevreğe bakarken 2 kilo alıyorum
Doğumdan sonra hepsi gider inşallah boşver
Yarın kontrolum var ama aşırı kar yağıyor insaallah sabaha kadar azalır onceden iki kere erteledim ertelemek istemiyorum o yuzden
Senin doktor cok takıntılı saçmalıyor bence evet söyledikleri bizim için faydalı ama bu elde olan birsey değil ki ben koyverdim çocuğuma da yarıyor bana da yarıyor
Senin vucut belki de süt üretmiyor sen eminim elinden geleni yapıyorsundur. Isallah bu bebeginde sütün bol olur.
Geçmiş olsun canım vertigo cok zor Allah yardımcın olsun. Dinlen doktor zaten kontrol ediyor seni. Senin doğum normal mi olacaktı sezeryan mı ? Ben çok unutkanım uçuyor kafamdan kusura bakma.
Maşallah sen lorde doğumunu bile hatırlıyorsun.
Hayırlısı olsun saglikla büyüsün bebegin çok çabuk toparlasin kendini isallah. Darısı bizlerin başına
Sağlıkla gelsin inşallahDün kontrolüm vardı kızlar. Geçen hafta nst de sancı çıkmıştı. Bu sefer de nst de sancı çıktı biri 80 üzeri çıktı. Doktorum normalde haftaya çatı muayenesi yapmayı düşünüyordum ama bugün yapmam gerekebilir dedi. Çatı normal doğuma uygun ve 2 cm açılma var dedi. Bu hafta gelmesini bekliyorum dedi. Hayırlısı ile inşallah normal doğum ile bebeğime kavuşurum bu hafta içidoktor bebek geliyor bu hafta deyince biraz stres olmadım değil
Ben 7 kilo aldım ama 2 aydır şekerden dolayi diyetteyim. İlk gebeliğimde 15 kilo almistim ama her canım çekeni yemiştim, şeker de yoktu. Bunda daha az alayım diye temkinli gidiyordum ki şeker çıktı zaten
Ama kaç kilo ile hamile kaldım canim37+1 23 kilo aldım ben
Hayirlisi olsun. Kacinci haftadasin tam olarak ? Bir de ilk cocuk mu cinsiyeti neDün kontrolüm vardı kızlar. Geçen hafta nst de sancı çıkmıştı. Bu sefer de nst de sancı çıktı biri 80 üzeri çıktı. Doktorum normalde haftaya çatı muayenesi yapmayı düşünüyordum ama bugün yapmam gerekebilir dedi. Çatı normal doğuma uygun ve 2 cm açılma var dedi. Bu hafta gelmesini bekliyorum dedi. Hayırlısı ile inşallah normal doğum ile bebeğime kavuşurum bu hafta içidoktor bebek geliyor bu hafta deyince biraz stres olmadım değil
Estağfirullah canımHayirlisi olsun. Kacinci haftadasin tam olarak ? Bir de ilk cocuk mu cinsiyeti necok soru sordum ama
37+3 canım yazmamışımHayirlisi olsun. Kacinci haftadasin tam olarak ? Bir de ilk cocuk mu cinsiyeti necok soru sordum ama
Ama kaç kilo ile hamile kaldım canim
Hımm bende 61,62 tam hatirlaiyorum66 kiloyla kaldım canım
Hımm bende 61,62 tam hatirlaiyorum
Ters ya da ani hareket yapmış miydin? Kas yırtılması gibi birşey olabilir diye düşündüm ama doktor daha net bilgi verir tabi ki.Kızlar acilden geliyorumkarnimin içinde sağ tarafta çok şiddetli acı vardı bir saate yakın sürünce acile gittik devlet hastanesine çünkü benim kendi doktorum 45 dk uzaklikta baska şehirde özel hastane her neyse burada acilde nat yaptilar sanci yok dediler ama benim karnimin ici sanki yirtilmis gibi aci gecmiyor. Kendi doktoruma bilgi verdim yarin sabah direkt gel dedi. Ne yapmalı neden olur ki böyle bir acı
Sorma cabim ya ben de sistim tosun gibi valla doğumdan sonra iyi bir spor ve diyete başlayacağım ekmek abur cubur tamamen çıkacak inşallah kolay veririz yaa benim kilo takıntım var cunkiNormalde iri kadındım şimdi ×5 iri oldum
Sorma cabim ya ben de sistim tosun gibi valla doğumdan sonra iyi bir spor ve diyete başlayacağım ekmek abur cubur tamamen çıkacak inşallah kolay veririz yaa benim kilo takıntım var cunki
Kasılmalarım var ama günlerdir alıştımyarın öğlen kontrolum var bakalim açılma ne durumda nst ne çıkacak. Son zamanlar asla geçmiyor ya 9 ay iyi geçmiş vallahi
Açılması olan da bekliyor kuzum olmayan daKesinlikle katılıyorum.
Son zamanlar geçmiyor senin en azından açılman var hiç bir şeyi belli olmayan ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?