2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba hanımlar
Bu aralar biraz uzak kalıyorum fırsat buldukça okuyoru ama
Sanki hayat enerjim çekildi. Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. 2-3 gün önce bir de vertigo atağı yaşadım. Ara ara yokluyor korkuyorum yürürken falan gelecek bir yerde düşeceğim diye Küçük tansiyonum da 90ı geçmeye başladı. İdrarda protein kaçağı baktı doktorum yok çok şükür. Sık sık kontrol edecekmiş bundan sonra. Bende durumlar bu son 15e girdik. Bir olumsuzluk daha olmadan geçip gider inşallah şu iki hafta

-Lorde- Cuma günü doğum yapacaktın sanırım. Umarım sen de bebiş de iyisinizdir

Ben genelde sut olsun diye cok yiyip daha fazla kilo aldım ama sonra hepsi gidiyor, onemli olan motivasyon, kendine uygun bir diyet ve spor

Benim spor geçmişim var zaten çok zorlanacağımı sanmıyorum.
Bu bir süreç mutlu olmaya çalışıyorum o yüzden de yedim
Doğunca işe geri döneceğim nasılsa elbette gidecek böyle kalmaz

6 kilo aldım yazanlar nasıl aldınız ya
Ben gevreğe bakarken 2 kilo alıyorum
Ben 12 kilo almışım. Normalde yemeyi sevsem de önceki halime göre daha iştahlı değilim. Sadece extra olarak sabah 7 gibi bir parça peynirli tost yiyorum acıktığım için. Onun dışında tatlıya aşırı düşkün değilim, evet canım istiyor ama insülin direnci olduğu için abartmamaya çalışıyorum. İdrarda şeker çıkmış diyetine dikkat et diyip duruyor zaten kilo olsa da çok takılmıyorum, şeker kısmı için daha çok dikkat ediyorum. Sağlık olduktan sonra verilir o koşturmacayla

Bende öyle açıkçası sürekli tatlı ya da hamur işi yemedim ama iştahım çok.
Karnım acıkıyor meyve yiyorum diyorum en az muz elma armut mesela az yiyince zaten doymuyorum.
İlk başlar da ekmek çok yemiştim ben kiloyu oradan aldım sonrada saldım gitti zaten

Ben beyaz ekmek yerine tam buğday yiyorum genelde. Arada hamur işi de yapıyorum ama sık değil. Kendimden çok bebek için dikkat ediyorum aslında, yoksa kilo az olmuş çok olmuş pek sorum etmiyorum. Senin spor geçmişin de varmış. Biraz dikkat etsen toparlarsın. Zaten hali hazırda kas olunca daha kolay oluyor başlaması ve devam etmesi.

Aynen canım Lady.
Kızım sağlıkla doğsun gerisi kolay.
Sayılara pek takılmamak lazım derim hep yaşın kilonun önemi yok hayat bu mutlu olmak lazım

-Lorde- Cuma günü doğum yapacaktın sanırım. Umarım sen de bebiş de iyisinizdir
Evet cuma sabah doğum oldu. Bebeğim 37+1 de 2120 gr doğdu. Kuvoze girdi tabi. Başında ufak bir yerde saçlı deri olusmamis. Aciklik var ama yüzeysel deniyor. Duzenli pansuman ve antibiyotik tedavisi var. Başka sorunu yok Allaha şükür. Ne kadar kalacağı belli değil. Zor kısmı atlattık şükürler olsun. Darısı sizlerin başına

Gecmis olsun canim dikkat et son gunler yatarak gecir. Bas donmesi cok fena dunde ben oyleydim hayat enerjim cekildi 2 gundur
su dogumlari atlatip duzenimizi kuralim insallah

Gözün aydın canım

Normal doğum bekleyenler için hazırlık kızlar...

6 kilo aldım yazanlar nasıl aldınız ya
Ben gevreğe bakarken 2 kilo alıyorum
Ben de 4,5 aldım ama 94 ile hamile kaldım

Gözünaydın canım inşallah en kosa zamanda kucağına da gelsin sağlıkla

Gecmis olsun canim dikkat et son gunler yatarak gecir. Bas donmesi cok fena dunde ben oyleydim hayat enerjim cekildi 2 gundur
su dogumlari atlatip duzenimizi kuralim insallah
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun
Aklımdayken sıkıntı yok hareketlerime dikkat ediyorum ama unuttuğum da çok oluyor. Ani dönüşler eğilmeler falan olunca yer ayağımın altından kayıyor alabora oluyorum sanki Sağlıkla gelsinler valla artık. Gelmek isteyene yok demem şu günden sonra

Benim bacaklarımda biraz var, onlar da normal dedi, 2 haftada 3 kg almis gibi gözüktüm ona takti biraz aslinda
Senin doktor cok takıntılı saçmalıyor bence evet söyledikleri bizim için faydalı ama bu elde olan birsey değil ki ben koyverdim çocuğuma da yarıyor bana da yarıyor
Senin vucut belki de süt üretmiyor sen eminim elinden geleni yapıyorsundur. Isallah bu bebeginde sütün bol olur.
Geçmiş olsun canım vertigo cok zor Allah yardımcın olsun. Dinlen doktor zaten kontrol ediyor seni. Senin doğum normal mi olacaktı sezeryan mı ? Ben çok unutkanım uçuyor kafamdan kusura bakma.
Maşallah sen lorde doğumunu bile hatırlıyorsun.
Hayırlısı olsun saglikla büyüsün bebegin çok çabuk toparlasin kendini isallah. Darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…