Sağ salim, sağlıkla kavuşun inşallah, bir avazda olsun bitsin❤Kızlar akşam gelen ağrısız ama düzenli kasılmalarım ve şeffaf uzayan akıntı doğum belirtimmiş. Yatarken bir anda suyum geldi. Şuan hastanedeyim. Dua edin. Sağ salim kucağıma alayım yavrumu açılmam hemencecik olsun
İnsaallah doğumun güzel geçmiştir sağlıkla kucağına almışsındır bebisini yeni gördüm dualarım seninle ve bebeğinleKızlar akşam gelen ağrısız ama düzenli kasılmalarım ve şeffaf uzayan akıntı doğum belirtimmiş. Yatarken bir anda suyum geldi. Şuan hastanedeyim. Dua edin. Sağ salim kucağıma alayım yavrumu açılmam hemencecik olsun
Ben ağlama krizlerine girdiydim ilk doğumda yaşım küçük olduğu için yardım edenim çoktu yine de garip bir his çocuğa bakma değil anne oldum düşüncesi ağlatıyorduBazen sanki tüm şu sürecin acısını patlamasını lohusalıkta yaşayacakmışım gibi geliyorhayır etrafımdakilere yazık derdim o
Dualarım seninle inşallah sen ve bebeğin kolay ve sağlıkla atlatırsınızKızlar akşam gelen ağrısız ama düzenli kasılmalarım ve şeffaf uzayan akıntı doğum belirtimmiş. Yatarken bir anda suyum geldi. Şuan hastanedeyim. Dua edin. Sağ salim kucağıma alayım yavrumu açılmam hemencecik olsun
Bence şimdiden öyle düşünme, sen genelik boyunca çok ama çok güçlü bür süreç geçirdin doğumdan sonra oğlun ve kendin için aynı gücü ve sabrı göstereceğine inanıyorum.. çok yoruldun illaki farklılıklar yaşarsın ama çok sürmeden toparlarsın kendini ..Bazen sanki tüm şu sürecin acısını patlamasını lohusalıkta yaşayacakmışım gibi geliyorhayır etrafımdakilere yazık derdim o
Hadi hayirlisi olsun isallah sağ salim kucağına al bebeğini, darısı başımıza... çok güzel jir doğum olsun bir avaz da bebeğin gelsin.QKızlar akşam gelen ağrısız ama düzenli kasılmalarım ve şeffaf uzayan akıntı doğum belirtimmiş. Yatarken bir anda suyum geldi. Şuan hastanedeyim. Dua edin. Sağ salim kucağıma alayım yavrumu açılmam hemencecik olsun
Yok yok yaşamazsın sakin olursun bu güzel günlerin keyfini çıkarırsınBazen sanki tüm şu sürecin acısını patlamasını lohusalıkta yaşayacakmışım gibi geliyorhayır etrafımdakilere yazık derdim o
Aynen tarif ettiğin gibi canim . Sancı aralari kac dakika sürekli dakika tut. 3 -4 dakika arasına indiğinde doktora gitmek gerekiyor. Sizlerin ilk dogum olduğu için açılma durumunuz biraz daha uzun sürüyor.Bu yalanci sancilar karin bolgesinde toplanip kramp girer gibi mi ? Ya da buyuk tualet yapma hissi gibi mi ? Ya da usutursun de karnin agrir gibi mi ? 3 sekilde tanimlayabildigim agri yasiyorum sabah 8den beri. Dayanilmayacak gibi degil ama rahatsiz edici.
Kızlar akşam gelen ağrısız ama düzenli kasılmalarım ve şeffaf uzayan akıntı doğum belirtimmiş. Yatarken bir anda suyum geldi. Şuan hastanedeyim. Dua edin. Sağ salim kucağıma alayım yavrumu açılmam hemencecik olsun
Bence çok erken yaBen yine haftalık kilo alımı azarımı yedim geldimHer zaman gebelikte kilo alımında rekor kırarım hem bebiklerim hem ben devanası gibi oluyoruz . Bebeğim iri olduğu için doktorlar normal doğuma yanaşmıyor tabi birde bel fıtığı sorunum var evlerden ırak. Fakat bugün doktorum dedi ki 2 normal doğum yapmış bir hatun olarak 3.yüde normal istiyorsan gel haftaya doğumu başlatalım dedi. Yani ben o zaman 37+2 olmuş olucam şuan 36+2yim çünkü. Ama yok sezaryan olsun diyorsan 39.haftaya gün vereyim dedi. Çünkü bebeğin güncel kilosu 3.5kg civarı fazlası var eksiği yok Eğer kendi sancını beklersen doğuma kadar 4ü geçeceği garanti dedi. Bebeğimin suyu gelişimi gayet iyi. Nstde sancı çıkmadı. Yeri güzel yani. Ben şimdi neden erkenden doğurayım ki bebişin rahatı yerindeyken üstelik suni sancıyla başlatacak doğumu. Sezeryan olayım desem 2 tane normal doğumum var ve ikincisi 4.160kg doğurdum neden bunu da doğurmayayım. Doktor kararı biraz bana bırakmış gibi oldu. Kafamda bu deli sorularla eve geri döndüm sizlere de danışmak istedim siz olsanız ne yapardınız (Bu arada bugün beyin cerrahına da muayne oldum normal doğuma engel değil dedi fıtıklarınız aynı hastanenin doktoru doç.kendisi sistemede normal doğuma uygundur diye not düştü)
Ishal oldum sanirim yalanci sanci degildi ishal belirtisiydiAynen tarif ettiğin gibi canim . Sancı aralari kac dakika sürekli dakika tut. 3 -4 dakika arasına indiğinde doktora gitmek gerekiyor. Sizlerin ilk dogum olduğu için açılma durumunuz biraz daha uzun sürüyor.
İshalde bir doğum belirtisiymis vucud doğal lavman yapıyormuş. Olabilirdi yediğin bor şeyde etkilemiş olabilirIshal oldum sanirim yalanci sanci degildi ishal belirtisiydiOf yine mi yalanci sanci yasamadim ya, benimkinin gelecegi yok gibi.
İshal kusma doğum belirtisi olabiliyor. Sen kendini takip et yine de.Ishal oldum sanirim yalanci sanci degildi ishal belirtisiydiOf yine mi yalanci sanci yasamadim ya, benimkinin gelecegi yok gibi.
İshalde bir doğum belirtisiymis vucud doğal lavman yapıyormuş. Olabilirdi yediğin bor şeyde etkilemiş olabilir
İshal kusma doğum belirtisi olabiliyor. Sen kendini takip et yine de.
Sen kayisiyi belki de fazla kaçırdın bir bardak içme 1 turk kahvesi fincanı iç miktar az olsun. Evde muz varsa ye ishali durdurur.Yuksek ihtimal sezeryan olacak diye simdiden yeme icmeme cok dikkat etmeye basladim. Pazar gununden beri her aksam kayisi hosafi tuketiyorum. Belki o yapmistir
Ama 37den once gelmesin ya yarin 36+0 oluyorum1 hafta daha beklesin. Yarin kontrolum var gelecegi varsa kontrolde belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?