2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sağ salim, sağlıkla kavuşun inşallah, bir avazda olsun bitsin❤

İnsaallah doğumun güzel geçmiştir sağlıkla kucağına almışsındır bebisini yeni gördüm dualarım seninle ve bebeğinle

Bazen sanki tüm şu sürecin acısını patlamasını lohusalıkta yaşayacakmışım gibi geliyor hayır etrafımdakilere yazık derdim o
Ben ağlama krizlerine girdiydim ilk doğumda yaşım küçük olduğu için yardım edenim çoktu yine de garip bir his çocuğa bakma değil anne oldum düşüncesi ağlatıyordu

Dualarım seninle inşallah sen ve bebeğin kolay ve sağlıkla atlatırsınız

Bazen sanki tüm şu sürecin acısını patlamasını lohusalıkta yaşayacakmışım gibi geliyor hayır etrafımdakilere yazık derdim o
Bence şimdiden öyle düşünme, sen genelik boyunca çok ama çok güçlü bür süreç geçirdin doğumdan sonra oğlun ve kendin için aynı gücü ve sabrı göstereceğine inanıyorum.. çok yoruldun illaki farklılıklar yaşarsın ama çok sürmeden toparlarsın kendini ..
ben kendimi hiç lohusa gibi düşünemiyorum mesela :) kızzz gülerim ben :) ağlayamam :)

Bu yalanci sancilar karin bolgesinde toplanip kramp girer gibi mi ? Ya da buyuk tualet yapma hissi gibi mi ? Ya da usutursun de karnin agrir gibi mi ? 3 sekilde tanimlayabildigim agri yasiyorum sabah 8den beri. Dayanilmayacak gibi degil ama rahatsiz edici.

Hadi hayirlisi olsun isallah sağ salim kucağına al bebeğini, darısı başımıza... çok güzel jir doğum olsun bir avaz da bebeğin gelsin.
Yok yok yaşamazsın sakin olursun bu güzel günlerin keyfini çıkarırsın

Aynen tarif ettiğin gibi canim . Sancı aralari kac dakika sürekli dakika tut. 3 -4 dakika arasına indiğinde doktora gitmek gerekiyor. Sizlerin ilk dogum olduğu için açılma durumunuz biraz daha uzun sürüyor.

Ay hadi doğurursun inşallah bir avazda
İyi olunca bize de yaz maşallah ya ne güzel oldu

Bence çok erken ya Kg açısından iri bebek olabilir ama sizin öncesinde 2 doğum yapmışlığınız da var avantaj olarak biri yine 4 kg muş mesela, ben buna güvenerek 38-39 haftadan önce enazından doğumu başlatmasını kabul etmezdim. İlk doğum olsa insan tedirgin olur ama sizin zaten normal doğum geçmişiniz var. Ben mantık olarak böyle düşündüm öle yapardım :) hiç sezeryana bulaşma derim

Aynen tarif ettiğin gibi canim . Sancı aralari kac dakika sürekli dakika tut. 3 -4 dakika arasına indiğinde doktora gitmek gerekiyor. Sizlerin ilk dogum olduğu için açılma durumunuz biraz daha uzun sürüyor.
Ishal oldum sanirim yalanci sanci degildi ishal belirtisiydi Of yine mi yalanci sanci yasamadim ya, benimkinin gelecegi yok gibi.

37 haftada 6 tane hurma 1 dilim ananas ve 2 fincan ahududu yapragincayi önerdi ebem uygulamak isteyenlere yazıyım dedim. İlişki sperm içindeki bir madde vajinal yumuşaklığı saglıyormuş . Bu yumusaklik olmayınca özel bor fitil koyuluyormus. Gogus ucu uyarısı günde 2 dk falan yağ ile ve perine mesaji ..... aklıma geldikçe yazarim not aldım aslında onları bir temize çekmem lazim

Benim oğlan sanırım aşağı indi kendinj gelmeye hazirliyor.
Kasiklarimda inanılmaz bir baskı var kemiklerim açılıyor gibi hissediyorum. Dolmuşa bilemeden espri yapıp gülmekle indi benim oğlan. Allahim isallah yavas yavas gelir. Benim akintim hiç olmuyordu dün azıcık şeffaf akını geldi. Bugun sabah beyazımsi bir az miktar da akıntı geldi. bakqlim nasil devam edeceğiz. Yqrin kontrol var nu günü merakla gecirecegim

İshalde bir doğum belirtisiymis vucud doğal lavman yapıyormuş. Olabilirdi yediğin bor şeyde etkilemiş olabilir

İshal kusma doğum belirtisi olabiliyor. Sen kendini takip et yine de.

Yuksek ihtimal sezeryan olacak diye simdiden yeme icmeme cok dikkat etmeye basladim. Pazar gununden beri her aksam kayisi hosafi tuketiyorum. Belki o yapmistir
Ama 37den once gelmesin ya yarin 36+0 oluyorum 1 hafta daha beklesin. Yarin kontrolum var gelecegi varsa kontrolde belli olur

Günaydın kızlar
Şimdi gördüm bunu ama benim için çok geç artık tarihler uymuyor düşünen varsa bi baksın derim uyuyorsa tarihiniz
Benimde yarın kontrolum var bu arada artık herşeye zorlanıyorum bakalım ne dicek yarin en son 3.5 kiloydu

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-24-12-08-44-18.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 59
Sen kayisiyi belki de fazla kaçırdın bir bardak içme 1 turk kahvesi fincanı iç miktar az olsun. Evde muz varsa ye ishali durdurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…