2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım inş bir avazda doğurmuşsundur şimdi süt kuzusuyla koyun koyuna yatiyorsundur
Kizlar sabah 9.45 te oglumuz dogdu. Cok sukur iyiyiz. Allah sizede nasip etsin detayli yazacagim. Suan agrim cok bakamiyorum
Gözünüz aydın dikkat et kendine canım iyi olunca yaz bize

Benimde sabahtan beri geçmeyen bir bel ağrım var.
Umarım kızım kendi kendine gelir.
Onun dışında akıntım var ama başka belirtim yok.
Benimde bel ağrısı ile başlamıştı herşey :)) haftanda güzel, Hadi bir avazda dogurursun inşallah canım

İyi yapmışsın sonucunda işi bırakıp doğum yapınca da dinlenme fırsatın olmayacak.
Ben bol bol yattım dinlendim tavsiye ederim canım doğumdan sonra hızlı bir hayata geçiş yapacağız çünkü

Kiz zaten yata yata calismaktan bunaldim yoruldum. Biraz gun yuzu gormek disari istedigim saatte cikabilmek istiyorum. Esim diyo su bilgisayarini gozunun gormeyecegi bi yere kaldir Yarim saat sonra yok edicem bilgisayari

Kiz zaten yata yata calismaktan bunaldim yoruldum. Biraz gun yuzu gormek disari istedigim saatte cikabilmek istiyorum. Esim diyo su bilgisayarini gozunun gormeyecegi bi yere kaldir Yarim saat sonra yok edicem bilgisayari

Evde çalışmanın eksisi işte sürekli evdesin iş modundasın ama artık çıkıyorsan rahatlarsın.
Çık dinlen gez toz ekrana bakmamak bile mutlu ediyor insanı

Kizlar odamiz bosaldi annemle basbasa kaldik yazabilirim
Sabah saat 7.30 da hastaneye geldik yatis islemleri yapildi damar yolu acildi nst takildi tansiyon olcumu vs...
Beni almaya geldiler cok kalabaliktik kizim o yuzden etkilenmedi....
Ameliyathaneye girdik sedyede oturdum sirtimdan igne yapildi asla bir agrisi yok bacaklarim uyustu hazirim ama maalesef doktorum yarim saat gec geldi oyle orda yatmaktan sinir oldum.
Gelince ilk 2 dk icinde cikardilar yanima koydular foto cekti dr dikis vs ciktim.
5 saat sonra yuruttuler toplamda 3 4 kere yurudum zorlaniyorum insallah gunden gune azalir
Emzirmekle geciyor bazen tutabiliyor bazen tutamayip agliyor
Oyle iste bugun sersem gibiyim gece uyumadim ruya gibi geldi gecti sanki

Gözün aydın canım.

Kızlar moralim coook ama coook bozuk bugün kontrolden geldim doktor hiç acilman yok dedi rahimin çok kalın dedi bol bol yürüyüş yap dedi ve ilişki önerdi.
Hiç bozma Moralini bir anda açılan çok kisi var. Kimi kaç ay kaç cm açıklıkla geziyor kiminde doğum zamanı açılıyor. doğumu hızlandıracak şeyler yazildi grupta onları uygula cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…