2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah maşallah bak kurtuldun işte Sağlıkla büyüt evladını , bundan sonra her şey cok güzel olsun insallah senin ve bebeğin için

Kızlar ben de yoğun bir gün geçirdim. Yine vertigo atağı ile başladım güne. Öğlen kontrole gittim suyumuzda ekstra bir azalma olmamış. Doktorum olabildiğince 39a yakın almak istiyor o yüzden gün vermedi. Salı tekrar kontrole çağırdı. Gün vermiyorum ama kontrole geldiğinde 5 cm in altına düşerse hemen alırım dedi.
Öyle diyince ben de ağdaya gideyim bari artık dedim. Gittim. Başlamadan önce bir wc ye gireyim dedim. Damla damla kan geldiğini gördüm hemen doktorumu aradım. Lekelenme olabilir normal takip edelim, adet kanamasına dönerse, suyun azalırsa, hareketlerde sorun olursa hemen gel hastaneye dedi. Doktorum da ben de hastaneye 5 dkka uzaktayız çok şükür.
Eve geldim bir iki damla daha geldi şimdilik birşey yok bakalım. Hemen fırsattan istifade olduğu kadar temizliğimi yaptım. Hazır bekliyorum ama ara ara ağrım oluyor. Eşim yarın akşam dönecek şehir dışından. Yarın akşama kadar beklesin fazlasında gözüm yok inşallah acil olursa yine gelebilecek ama o gelene kadar doğum gerçekleşir muhtemelen öyle olursa

Kızlar moralim coook ama coook bozuk bugün kontrolden geldim doktor hiç acilman yok dedi rahimin çok kalın dedi bol bol yürüyüş yap dedi ve ilişki önerdi.
Valla ilişkiye girebiliyorsan hiç durma, menideki bir madde yumuşatıyormuş. Bu havalarda yürümek biraz zor malum.

Ayyyyy ya kendim doğurmuş gibi mutlu oldum
Gözün aydın şampiyon sağlıkla büyüt inşallah

Yüzdün Yüzdün kuyruğuna geldin az daha sabır yavrum

Hiç canını sıkma, sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah senin bebiş babasını da bekler merak etme sen

Son günler cidden zormuş ya
Ben öncesinde hiç zorlanmamışım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…