- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
Yarın alacağım valla saat alarm kurdum yürüyüş içinHurma ananas ahududu yapragi cayi yazmıştım birde merdiveni yan yan inmek bunlarda dene
Sancı nasıldı benim bugün ağrılarım olmaya basladi kanala giriyor hissediyorum. Senin akıntı sonrası sancin basladi mi yoksa suyun geldikten sonra mı basladi sancı.Akıntı sümüksü yapı ki bu mukus tıkacı olabilir ve 3-4 gün sonra su gelmesi ile oldu
Hic merak etme normal doğum olmaz diye korkma suni sanci ile oluyor. Ben birebir yaşadım bu durumu egzersiz yap yapılacak ne varsa yap hareket halinde ol gerisi gelir.Kızlar moralim coook ama coook bozuk bugün kontrolden geldimdoktor hiç acilman yok dedi rahimin çok kalın dedi bol bol yürüyüş yap dedi ve ilişki önerdi.
Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin. Doğum sürecini de anlat bekliyoruz bizde arkandan patır patır doguracagizSelam kızlar. Dün akşam 22:40 da oğlum dünyaya geldi. Benimki biraz zor bir süreçti. Biraz toparlanınca detaylı anlatırım inşallah.
Günün doldu zaten doktor da yakındaymis artık korkacak birsey yok sukur gelistiler. Babası gelene kadar bekler bebisin.Kızlar ben de yoğun bir gün geçirdim. Yine vertigo atağı ile başladım güne. Öğlen kontrole gittim suyumuzda ekstra bir azalma olmamış. Doktorum olabildiğince 39a yakın almak istiyor o yüzden gün vermedi. Salı tekrar kontrole çağırdı. Gün vermiyorum ama kontrole geldiğinde 5 cm in altına düşerse hemen alırım dedi.
Öyle diyince ben de ağdaya gideyim bari artık dedim. Gittim. Başlamadan önce bir wc ye gireyim dedim. Damla damla kan geldiğini gördümhemen doktorumu aradım. Lekelenme olabilir normal takip edelim, adet kanamasına dönerse, suyun azalırsa, hareketlerde sorun olursa hemen gel hastaneye dedi. Doktorum da ben de hastaneye 5 dkka uzaktayız çok şükür.
Eve geldim bir iki damla daha geldi şimdilik birşey yok bakalım. Hemen fırsattan istifade olduğu kadar temizliğimi yaptım. Hazır bekliyorumama ara ara ağrım oluyor. Eşim yarın akşam dönecek şehir dışından. Yarın akşama kadar beklesin fazlasında gözüm yok inşallah acil olursa yine gelebilecek ama o gelene kadar doğum gerçekleşir muhtemelen öyle olursa
Canını sıkma gelir eşin doğuma zaten dr 39 hafta yı bekletecekKızlar ben de yoğun bir gün geçirdim. Yine vertigo atağı ile başladım güne. Öğlen kontrole gittim suyumuzda ekstra bir azalma olmamış. Doktorum olabildiğince 39a yakın almak istiyor o yüzden gün vermedi. Salı tekrar kontrole çağırdı. Gün vermiyorum ama kontrole geldiğinde 5 cm in altına düşerse hemen alırım dedi.
Öyle diyince ben de ağdaya gideyim bari artık dedim. Gittim. Başlamadan önce bir wc ye gireyim dedim. Damla damla kan geldiğini gördümhemen doktorumu aradım. Lekelenme olabilir normal takip edelim, adet kanamasına dönerse, suyun azalırsa, hareketlerde sorun olursa hemen gel hastaneye dedi. Doktorum da ben de hastaneye 5 dkka uzaktayız çok şükür.
Eve geldim bir iki damla daha geldi şimdilik birşey yok bakalım. Hemen fırsattan istifade olduğu kadar temizliğimi yaptım. Hazır bekliyorumama ara ara ağrım oluyor. Eşim yarın akşam dönecek şehir dışından. Yarın akşama kadar beklesin fazlasında gözüm yok inşallah acil olursa yine gelebilecek ama o gelene kadar doğum gerçekleşir muhtemelen öyle olursa
Daha zamanın var yürüyüş yap ilişki birde göğüs uyarısı açılma yababilirHiç belirti yok
Siz ciddi ciddi aidiyet mi hissediyorsunuz ve aklınızca had mi bildiriyorsunuz. Komik bile değil. Toplumca bölündüğümüz yetmedi, nisan mayıs diye bölün insanları. Bravo artık bir kahramansınız.Korurum tabi ya şurda kaç aydır kendi yağımızda kavruluyoruz huzur içinde bişeyler paylaşıyoruz , vakit dolmuş doğumlar başlamış şurda insanlar nasıl olacak ne yapıcaz diye bu kadar endişeliyken hiç içimizde olmayan biri gelip huzurumuzu bozamaz, dalgaya alamaz yani müsade edemembenim de gözlerim seni arıyo sen de son zamanlar yoksun gibi hissediyorum
böbreği kurtarcaz inşallahbir haftayı daha devirdik bak . 2 hafta daha idare etsem daha ne isterim.. son zamanlar cok ağırlaştım , karnım ağrıyor kasıklarım geriliyor bedenen cok yoruldum, kafayı kaldıracak halim yok o yüzden aktif olamıyorum ama gelişmeleri takipteyim yazamasam da okuyorum sizlerden gelen haberleri
Siz ciddi ciddi aidiyet mi hissediyorsunuz ve aklınızca had mi bildiriyorsunuz. Komik bile değil. Toplumca bölündüğümüz yetmedi, nisan mayıs diye bölün insanları. Bravo artık bir kahramansınız.
Ayaklarınızı uzatarak oturun, bir ayağı diğerinin üzerine atabiliyosanız en az 1 haftanız varmış. Eğer yapamıyosanız 3 güne doğumtolga çeviğin programından bir tutam bilgi ben yapabiliyorum hala
Hanımlar hepinize sağlıklı doğumlar, gerginliğe ve polemiğe gerek yok.
Doğumlara az kalmış, gruptan kimlerin kızı olacaksa benim gibi bir koç kadını olmasın diye dua edeyim bu gece, evlerden ırak inatçı bir gözü karayla uğraşmanızı istemem
Koçsun ve kızında koç mu olacakBenim kızım olacak koç burcu.
Bende koçum evi düşünemiyorum
Ben de koçum kızım da Koç olacakKoçsun ve kızında koç mu olacakEşine sabır dilerim, usulca çıkıp kapıyı kapatsın, çift koç eve yıldırım düşmesi gibi bir şey
Sanirim cok gecDoğumlara az kalmış, gruptan kimlerin kızı olacaksa benim gibi bir koç kadını olmasın diye dua edeyim bu gece, evlerden ırak inatçı bir gözü karayla uğraşmanızı istemem
Koçsun ve kızında koç mu olacakEşine sabır dilerim, usulca çıkıp kapıyı kapatsın, çift koç eve yıldırım düşmesi gibi bir şey
Ben de koçum kızım da Koç olacakkocam kara kara düşünüyor yazık
Sanirim cok gecHepimizin koc kizlari olacak 21 nisana kadar bi cogumuz dogururuz Bende bogayim, ve tahmin edin en anlasamadigim burc hangisi
Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin, bunlar latife tabii, hem de topikteki gerginlik biraz dağılsın istedim, yalnız laf aramızda koçum, rahmetli babam da koçtu annem de boğaEvet hatta benim yükselenim de koç
Eşim yengeç
Oda öyle diyor benden çok çekti şimdi kızımız da koç olacak yandı valla
Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin, bunlar latife tabii, hem de topikteki gerginlik biraz dağılsın istedim, yalnız laf aramızda koçum, rahmetli babam da koçtu annem de boğaDüşünün evdeki halimizi hahahahaha
Peki şimdi durum ne? Hayalperest duygusal balıkla evli gözü kara inatçı bir koç olarak bir anı bir anına uymayan ikizler doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?