2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Birde kızlar ben de vajina da ağrı var göbekte kasılma var ben saniyordum ki kanala falan girmiştir ama yok malesef

Akıntı sümüksü yapı ki bu mukus tıkacı olabilir ve 3-4 gün sonra su gelmesi ile oldu
Sancı nasıldı benim bugün ağrılarım olmaya basladi kanala giriyor hissediyorum. Senin akıntı sonrası sancin basladi mi yoksa suyun geldikten sonra mı basladi sancı.
Kızlar moralim coook ama coook bozuk bugün kontrolden geldim doktor hiç acilman yok dedi rahimin çok kalın dedi bol bol yürüyüş yap dedi ve ilişki önerdi.
Hic merak etme normal doğum olmaz diye korkma suni sanci ile oluyor. Ben birebir yaşadım bu durumu egzersiz yap yapılacak ne varsa yap hareket halinde ol gerisi gelir.
Selam kızlar. Dün akşam 22:40 da oğlum dünyaya geldi. Benimki biraz zor bir süreçti. Biraz toparlanınca detaylı anlatırım inşallah.
Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin. Doğum sürecini de anlat bekliyoruz bizde arkandan patır patır doguracagiz
Günün doldu zaten doktor da yakındaymis artık korkacak birsey yok sukur gelistiler. Babası gelene kadar bekler bebisin.

Canını sıkma gelir eşin doğuma zaten dr 39 hafta yı bekletecek

Siz ciddi ciddi aidiyet mi hissediyorsunuz ve aklınızca had mi bildiriyorsunuz. Komik bile değil. Toplumca bölündüğümüz yetmedi, nisan mayıs diye bölün insanları. Bravo artık bir kahramansınız.

Açılır umarım deneyen, tutan bilgi verirse lütfen

Doğumlara az kalmış, gruptan kimlerin kızı olacaksa benim gibi bir koç kadını olmasın diye dua edeyim bu gece, evlerden ırak inatçı bir gözü karayla uğraşmanızı istemem
Sanirim cok gec Hepimizin koc kizlari olacak 21 nisana kadar bi cogumuz dogururuz Bende bogayim, ve tahmin edin en anlasamadigim burc hangisi

Koçsun ve kızında koç mu olacak Eşine sabır dilerim, usulca çıkıp kapıyı kapatsın, çift koç eve yıldırım düşmesi gibi bir şey

Evet hatta benim yükselenim de koç
Eşim yengeç
Oda öyle diyor benden çok çekti şimdi kızımız da koç olacak yandı valla

Ben de koçum kızım da Koç olacak kocam kara kara düşünüyor yazık

Sanirim cok gec Hepimizin koc kizlari olacak 21 nisana kadar bi cogumuz dogururuz Bende bogayim, ve tahmin edin en anlasamadigim burc hangisi

Evet hatta benim yükselenim de koç
Eşim yengeç
Oda öyle diyor benden çok çekti şimdi kızımız da koç olacak yandı valla
Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin, bunlar latife tabii, hem de topikteki gerginlik biraz dağılsın istedim, yalnız laf aramızda koçum, rahmetli babam da koçtu annem de boğa Düşünün evdeki halimizi hahahahaha

Peki şimdi durum ne? Hayalperest duygusal balıkla evli gözü kara inatçı bir koç olarak bir anı bir anına uymayan ikizler doğurdum

Benim annem ikizler ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
Teşekkür ederiz mune abla benim gerildiğim yok kaale bile almadım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…