2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok haklisin sinirlenmekte bende cok sinirlendim ama iste atlattim sayilir ben onada dedim zaten annenin basimin ustunde her zaman yeri var kardeslerininde ama bende insanim yoruluyorum ki cevredeki hic kimseye ailenle ilgili bisey demedim sadece buradaki arkadaslarla konustuk ki onlarida gorsem tanimam sadece buradaki isimlerle taniyoruz birbirimizi dedim tabi oda biliyo onlari 2 kucigu bana diyo sana laf dedilerse sende cevabini ver ben oyle yapiyorum hic umrumda degil ister konussun benle istwr konusmasin diye bende dedim.benim yapimi biliyorsun kimseye laf atamam kalp kiramam ki sonucta kv dem cok iyi olsada annedir bir yerde belki kalbi kirilacak yanlis anlayacak dedigim seyi ama birkacgun oyle t3hditle gecti sonra konusu kapandi ben en sonunda rest c3ktim esime soylersen soyle umrumda degil etraftaki kimseye bu kadar yildir bisey dememiam ama sen soylersen bende senin bizimkiler hakkinda neler dedigini soylerim onlara falan dedim

Kızlar bende 3 cm açılma var arat ara sancı geliyor gidiyor ama nişan falan gelmedi sizce ne zaman doğum gerçekleşir ki
Kolay doğumlar diliyorum

Kişiden kişiye göre değişir açılma durumu ya :/ doktorun söylemiştir gerçi ama hastanedeysen her sancı geldiğinde ıkın canım. Bebişe yardımcı ol hızlanır biraz kolayca atlatırsın inşallah

Ayy cok bişey kalmadı sana da 38+3 de gayet iyi benim de 38+4 oluyor 8 Nisanda
Insallah kolaylikla hallederiz benim bi onceki sezeryan uzun sürmüştü, kordon kanı ve dokusuda aldirmistik, kordon bankasına koydurduk, ama bu sefer herhlde daha kısa sürer insallah

Evdeyim canim hastaneye gitmedim sancı da öyle yoğun yok yalancı sancılar geliyor galiba ara ara gelip gidiyor

Kızlar bende bugün kontrole gittim doktor alttan muayene etti ve 2/3 cm acilman var dedi sabah gel bizde destekleyelim doğumu başlatalım dedi ama ben kendi sancım ile doğurmak istiyorum.
2 haftadir 2 cm açıklıkla kendi sancilarimi bekliyorum. Ne sanci ne acilma yok, cumartesi son kontrolum hala da olmazsa 40+2 olcam o gün, artık suni sanci ile desteklemek için gün belirlicez.
Bende bekledim kendiliginden olsun, ne egzersizler ne hurmalar ananaslar comelmeler yaptım bana misin demedi. Doktoruna kulak ver derim

Evdeyim canim hastaneye gitmedim sancı da öyle yoğun yok yalancı sancılar geliyor galiba ara ara gelip gidiyor
Açılmanın 3 cm olduğunu nerden biliyosun benim o kadar ani olmuştu ki deli gibi sancılar eşliğinde gitmiştim hastaneye, gittiğimizde 5cmdi, 20 dk içinde de 10 oldu doğuma aldılar yöntemi varsa bu sefer açılma da takip edeyim

Yok canım dün gittigimde söyledi doktor bugün çağırdı suni sancı veririz destekleriz dedi ama ben kendi sancım ile doğurmak istiyorum ama nişan falan gelmedi zaten
Nişan gelmeden doğum başlıyor olabilir gelmesi şart değilmiş kişiden kişiye değişiyor. Kendini çok riske atma istersen kasilman cok ise hastaneye git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…