Ayy bugünün de sürpriz yumurtası Çınar paşa oldu deseneKızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Sezeryanla oğluma kavuştum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Sadece henüz hiç memeyi tutturamadık. Sütüm varmış çok şükür
İlk mama desteğini vereceğiz. Dua edin bize olur mu emme refleksini toparlasın biran önce
Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Sezeryanla oğluma kavuştum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Sadece henüz hiç memeyi tutturamadık. Sütüm varmış çok şükür
İlk mama desteğini vereceğiz. Dua edin bize olur mu emme refleksini toparlasın biran önce
İsallah canimCanim dualarim seninle insallah normal yoldan gelir bir an once annecigini daha fazla yormadan gelmezse de sezeryan olsun yeterki ikiniz de sağlıklı olun üzme kendini
Okuyayım bendeCnm insikak suresinin birinci ayetini okusunlar sana. Hatta yazıp karnına koysunlar. Secde pozisyonunda durmakta etkili.
Suni veriliyor ama bende birsey yok sancı çekmiyorum ondan iyiyim çok zorlansam al derim doktoraAllah yardımcın olsun canım ama bazen doğumda öyle olabiliyormuş bebek aşağıdayım yukarıya çıkabiliyormuş veya ters dönebiliyormuş niye bugün sezeryan düşünmüyorsunuz cnm sende takat kalmadi
Bak ya benden önce doğurdun kız. Masallah çınar oğluma hosgelmis çok mutlu, sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun. Benim Kıvanç yoruldu uyku moduna geçti pek kıpırdamıyor.Kızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin emecektir zamanlaKızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Beklerim inşallah yaa pazartesi gideceğim kontrole zaten nst de hafif hafif sancılar çıktı zatenAy çıldırıyorum halden anlamayan insanlara hangi meslekten olursa olsunnst normal gelir de kendi doktoruna kadar bekleyebilirsin umarım
Ayyyy beklenen bebek geldiKızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Bugün bende öyle senin gibi oldum cabim stres korku sardı beni sanki ilk dogummus gibi insan kendini bı boşlukta hissediyorUzun zaman sessiz kaldım ama her gün atlamadan sizleri okudum, sizinle heyecanlandım, mutluluğunuza ortak oldum. Bebişini kucağına alanların gözü aydın. Benim gibi beklemede olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.
Gelelim sessizliğimin sebebine. Babamın endoskopi yaptırması gerekiyordu, gün bulamamış ben de memleketten çağırdım, bizim hastanede yapalım hatta kolonoskopi de yapılsın dedim ama hiç şikayeti olmamasına rağmen kolon kanseri teşhisi kondu. 2 haftalığına gelmişken 2 ay benimle kaldı. Korku, telaş, üzüntü, uykusuz geceler derken 2 gün önce ameliyat oldu. Dün yoğun bakımdan çıktı çok şükür.
Ben ne doğuma odaklanabildim, ne de kafamı boşaltabildim. Babam taburcu olduğunda bende kalacak sanırım. Annem doğum sonrası bana bakacaktı ama şimdi babamın durumu var. Allah yardımcımız olur umarım.
Şimdi annem babamın refakatçisi, onlar taburcu olana kadar ben evde yalnız kalacağım. Doğumdan da korkmaya başladım sanki. Sancı neye benziyor, ben nasıl sakin kalacağım? Kafamda deli sorular.
Canim sezeryan sonrasi ilk hastanede ayaga kalktin mi bide ne zaman banyo yaptin?Full anestezi mi aldin Yoksa spinal belden uyusmami ve tavsiyen normal mi sezeryan mi Benimde ilk normaldi Ama baya sancim vs bide dikis atmislardi Simdi tekrar normal yapmak istemiyorum o yuzden sezeryan dusunuyorumHem normal dogum, hem sezeryan tecrübem var cok sukur :) tabi agrim olmadi dediysem bas ağrısı ve sirt ağrısını kast ediyorum, dikiş ağrıları kacinilmaz malesef
Uzun zaman sessiz kaldım ama her gün atlamadan sizleri okudum, sizinle heyecanlandım, mutluluğunuza ortak oldum. Bebişini kucağına alanların gözü aydın. Benim gibi beklemede olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.
Gelelim sessizliğimin sebebine. Babamın endoskopi yaptırması gerekiyordu, gün bulamamış ben de memleketten çağırdım, bizim hastanede yapalım hatta kolonoskopi de yapılsın dedim ama hiç şikayeti olmamasına rağmen kolon kanseri teşhisi kondu. 2 haftalığına gelmişken 2 ay benimle kaldı. Korku, telaş, üzüntü, uykusuz geceler derken 2 gün önce ameliyat oldu. Dün yoğun bakımdan çıktı çok şükür.
Ben ne doğuma odaklanabildim, ne de kafamı boşaltabildim. Babam taburcu olduğunda bende kalacak sanırım. Annem doğum sonrası bana bakacaktı ama şimdi babamın durumu var. Allah yardımcımız olur umarım.
Şimdi annem babamın refakatçisi, onlar taburcu olana kadar ben evde yalnız kalacağım. Doğumdan da korkmaya başladım sanki. Sancı neye benziyor, ben nasıl sakin kalacağım? Kafamda deli sorular.
Evt canim mutlaka ayağa kalkmak gerekiyor, cunku gaz çıkarmak cok önemli ve bunun için vücudun hareket etmesi gerekiyor, o yuzden yürütüyorlar, ilk kalkma zor oluyor ama yavas yavas alışıyor insan. Doktor bana spinal onerdi, genel anestezide hem sut hemen inmiyor, hem bebekte ilac aliyor, hemde uyanması bazen zor olabiliyormus, o yuzden ben spinal anestezi ile yani belden uyusturularak ameliyat oldum. Acikcasi normalin rahatligi dogum sonrasi yaşanıyor tabi o da kolay dogum olduysa, bazılarının dikişleri cok agritabiliyor, ablam mesela 2 hafta oturamamisti normal dogum sonrasi, ama tabi herkes oyle olcak diye bisey yok, benim doğumum kolaydi, tabi sancılar cok fenaydi ama yinede benim icin en zoru dogum sonrasiydi, plesantam düşmediği icin bir cok islem gördüm ve düşmeyince ameliyatla alındı. 2.gebeligimde de 20.haftamda düştüğüm oldu ve suni sancı ile dogum yaptim, doktorun tavrı cok kotuydu, beni normal doğumdan cok sogutmustu. 3.gebelikte de kizim zaten ters gelisli oldugu icin sezaryen oldum, onda da ameliyatta bir sorun olmadı, igne vs acıtan seyler degil, spinal bende zor tuttu 5.kez igne batırdı doktor ama hic acısını hatirlamiyorum bile suan. Konuşa konuşa dogum oldu bitti. Sonrasinda iste agri ve yanma hissi oluyor, o da ilk gunler 4 saatte agri kesici olarak mümkün olduğunca az etkilenerek atlattım diyebilirim. En zoru bi 3-5 gun oluyor sonra yavas yavas rahatlamaya basliyor insan. Tabj bazılarının aci eşiği daha yüksek, onlar daha kolay ayaklanabiliyorlar. Yani benim yasadiklarim az cok boyle. Normal dogum bende travmatik bir etki bıraktığı için, zorunlu olmasa da sezeryani sevebilirdim herhldeCanim sezeryan sonrasi ilk hastanede ayaga kalktin mi bide ne zaman banyo yaptin?Full anestezi mi aldin Yoksa spinal belden uyusmami ve tavsiyen normal mi sezeryan mi Benimde ilk normaldi Ama baya sancim vs bide dikis atmislardi Simdi tekrar normal yapmak istemiyorum o yuzden sezeryan dusunuyorum
Oyyyy maşallah cnm ta bugüne kadar yüreğimizi sürekli ağzımıza getirdi cinar bey ve sonunda bugün geldi çok şükür iyisiniz ikinizdeKızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim sağlıkla gelsin bebişBenim de carsamba randevum var çatı muayenesi, iri bebek mevzusu falan sanırım her şey netliğe kavuşacak bakalım normal doğum yapabilecek miyim meraktayım.
Hoş geldin Çınar! Çok kere yüreğimizi hoplattın ama tam zamanında misler gibi geldin. Adınla yaşa
Cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifa versin inşallah. Dogum yaklaştıkça herkesi aliyor bi endişe korku, benimde yanimda annem olmayacak bu sefer, 3 aydir yogun bakimda, ablam ve kardeşlerim yanımda olcak ama annemin yeri cok ayri gercektenUzun zaman sessiz kaldım ama her gün atlamadan sizleri okudum, sizinle heyecanlandım, mutluluğunuza ortak oldum. Bebişini kucağına alanların gözü aydın. Benim gibi beklemede olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.
Rabbim yardımcın olsun cnm ney ye bağlıyorlarmi surekliİsallah canim
Okuyayım bende
Suni veriliyor ama bende birsey yok sancı çekmiyorum ondan iyiyim çok zorlansam al derim doktora
Bak ya benden önce doğurdun kız. Masallah çınar oğluma hosgelmis çok mutlu, sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun. Benim Kıvanç yoruldu uyku moduna geçti pek kıpırdamıyor.
Geçmiş olsun cnm hepsi geçsin gitsin insAllah üzme kendini bebiside üzersin bu defa bol bol dua et Allah yardımcın olsun cnmUzun zaman sessiz kaldım ama her gün atlamadan sizleri okudum, sizinle heyecanlandım, mutluluğunuza ortak oldum. Bebişini kucağına alanların gözü aydın. Benim gibi beklemede olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.
Kızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Tesekkur ederim cnm hakkini helal et baya aciklayici yazmissin Bana da dua edin Bende Insallah sezeryan olacagim normal dogumu gozum kesmiyor acikcasiEvt canim mutlaka ayağa kalkmak gerekiyor, cunku gaz çıkarmak cok önemli ve bunun için vücudun hareket etmesi gerekiyor, o yuzden yürütüyorlar, ilk kalkma zor oluyor ama yavas yavas alışıyor insan. Doktor bana spinal onerdi, genel anestezide hem sut hemen inmiyor, hem bebekte ilac aliyor, hemde uyanması bazen zor olabiliyormus, o yuzden ben spinal anestezi ile yani belden uyusturularak ameliyat oldum. Acikcasi normalin rahatligi dogum sonrasi yaşanıyor tabi o da kolay dogum olduysa, bazılarının dikişleri cok agritabiliyor, ablam mesela 2 hafta oturamamisti normal dogum sonrasi, ama tabi herkes oyle olcak diye bisey yok, benim doğumum kolaydi, tabi sancılar cok fenaydi ama yinede benim icin en zoru dogum sonrasiydi, plesantam düşmediği icin bir cok islem gördüm ve düşmeyince ameliyatla alındı. 2.gebeligimde de 20.haftamda düştüğüm oldu ve suni sancı ile dogum yaptim, doktorun tavrı cok kotuydu, beni normal doğumdan cok sogutmustu. 3.gebelikte de kizim zaten ters gelisli oldugu icin sezaryen oldum, onda da ameliyatta bir sorun olmadı, igne vs acıtan seyler degil, spinal bende zor tuttu 5.kez igne batırdı doktor ama hic acısını hatirlamiyorum bile suan. Konuşa konuşa dogum oldu bitti. Sonrasinda iste agri ve yanma hissi oluyor, o da ilk gunler 4 saatte agri kesici olarak mümkün olduğunca az etkilenerek atlattım diyebilirim. En zoru bi 3-5 gun oluyor sonra yavas yavas rahatlamaya basliyor insan. Tabj bazılarının aci eşiği daha yüksek, onlar daha kolay ayaklanabiliyorlar. Yani benim yasadiklarim az cok boyle. Normal dogum bende travmatik bir etki bıraktığı için, zorunlu olmasa da sezeryani sevebilirdim herhlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?