2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy bugünün de sürpriz yumurtası Çınar paşa oldu deseneGözünüzaydın olsun canım. Darısı bizlere inşallah. Kilosu boyu beklenen gibimi oldu.

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah her gecen gun daha iyi olacak
Ilk gunler ne kadar zor olsada inan cabuk gececek
Mutlu neseli gunleriniz olsun insallahhh doya doya sev bebegini

Canim dualarim seninle insallah normal yoldan gelir bir an once annecigini daha fazla yormadan gelmezse de sezeryan olsun yeterki ikiniz de sağlıklı olun üzme kendini
İsallah canim
Cnm insikak suresinin birinci ayetini okusunlar sana. Hatta yazıp karnına koysunlar. Secde pozisyonunda durmakta etkili.
Okuyayım bende
Suni veriliyor ama bende birsey yok sancı çekmiyorum ondan iyiyim çok zorlansam al derim doktora
Bak ya benden önce doğurdun kız. Masallah çınar oğluma hosgelmis çok mutlu, sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun. Benim Kıvanç yoruldu uyku moduna geçti pek kıpırdamıyor.

Gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin emecektir zamanla

Ayyyy beklenen bebek geldi gözünüz aydın inşallah hemencecik emer sağlıkla çıkarsınız hastaneden

Uzun zaman sessiz kaldım ama her gün atlamadan sizleri okudum, sizinle heyecanlandım, mutluluğunuza ortak oldum. Bebişini kucağına alanların gözü aydın. Benim gibi beklemede olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.

Gelelim sessizliğimin sebebine. Babamın endoskopi yaptırması gerekiyordu, gün bulamamış ben de memleketten çağırdım, bizim hastanede yapalım hatta kolonoskopi de yapılsın dedim ama hiç şikayeti olmamasına rağmen kolon kanseri teşhisi kondu. 2 haftalığına gelmişken 2 ay benimle kaldı. Korku, telaş, üzüntü, uykusuz geceler derken 2 gün önce ameliyat oldu. Dün yoğun bakımdan çıktı çok şükür.

Ben ne doğuma odaklanabildim, ne de kafamı boşaltabildim. Babam taburcu olduğunda bende kalacak sanırım. Annem doğum sonrası bana bakacaktı ama şimdi babamın durumu var. Allah yardımcımız olur umarım.

Şimdi annem babamın refakatçisi, onlar taburcu olana kadar ben evde yalnız kalacağım. Doğumdan da korkmaya başladım sanki. Sancı neye benziyor, ben nasıl sakin kalacağım? Kafamda deli sorular.

Bugün bende öyle senin gibi oldum cabim stres korku sardı beni sanki ilk dogummus gibi insan kendini bı boşlukta hissediyor

Hem normal dogum, hem sezeryan tecrübem var cok sukur :) tabi agrim olmadi dediysem bas ağrısı ve sirt ağrısını kast ediyorum, dikiş ağrıları kacinilmaz malesef
Canim sezeryan sonrasi ilk hastanede ayaga kalktin mi bide ne zaman banyo yaptin?Full anestezi mi aldin Yoksa spinal belden uyusmami ve tavsiyen normal mi sezeryan mi Benimde ilk normaldi Ama baya sancim vs bide dikis atmislardi Simdi tekrar normal yapmak istemiyorum o yuzden sezeryan dusunuyorum

wenebe hos geldin canim. Cok gecmis olsun cok agir seyler yaşamışsın üzüldüm. Allah şifa versin babacığına umarım ameliyat sonrası hemencik toparlar ve iyileşir. Doğuma az kaldı kendini ve bebisini de düşünmelisin

Evt canim mutlaka ayağa kalkmak gerekiyor, cunku gaz çıkarmak cok önemli ve bunun için vücudun hareket etmesi gerekiyor, o yuzden yürütüyorlar, ilk kalkma zor oluyor ama yavas yavas alışıyor insan. Doktor bana spinal onerdi, genel anestezide hem sut hemen inmiyor, hem bebekte ilac aliyor, hemde uyanması bazen zor olabiliyormus, o yuzden ben spinal anestezi ile yani belden uyusturularak ameliyat oldum. Acikcasi normalin rahatligi dogum sonrasi yaşanıyor tabi o da kolay dogum olduysa, bazılarının dikişleri cok agritabiliyor, ablam mesela 2 hafta oturamamisti normal dogum sonrasi, ama tabi herkes oyle olcak diye bisey yok, benim doğumum kolaydi, tabi sancılar cok fenaydi ama yinede benim icin en zoru dogum sonrasiydi, plesantam düşmediği icin bir cok islem gördüm ve düşmeyince ameliyatla alındı. 2.gebeligimde de 20.haftamda düştüğüm oldu ve suni sancı ile dogum yaptim, doktorun tavrı cok kotuydu, beni normal doğumdan cok sogutmustu. 3.gebelikte de kizim zaten ters gelisli oldugu icin sezaryen oldum, onda da ameliyatta bir sorun olmadı, igne vs acıtan seyler degil, spinal bende zor tuttu 5.kez igne batırdı doktor ama hic acısını hatirlamiyorum bile suan. Konuşa konuşa dogum oldu bitti. Sonrasinda iste agri ve yanma hissi oluyor, o da ilk gunler 4 saatte agri kesici olarak mümkün olduğunca az etkilenerek atlattım diyebilirim. En zoru bi 3-5 gun oluyor sonra yavas yavas rahatlamaya basliyor insan. Tabj bazılarının aci eşiği daha yüksek, onlar daha kolay ayaklanabiliyorlar. Yani benim yasadiklarim az cok boyle. Normal dogum bende travmatik bir etki bıraktığı için, zorunlu olmasa da sezeryani sevebilirdim herhlde

Oyyyy maşallah cnm ta bugüne kadar yüreğimizi sürekli ağzımıza getirdi cinar bey ve sonunda bugün geldi çok şükür iyisiniz ikinizdeinsAllah tutacak memeyide bir sorun cikarmayacak

Hakkında hayırlısı olsun cnm benim sağlıkla gelsin bebiş

Cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifa versin inşallah. Dogum yaklaştıkça herkesi aliyor bi endişe korku, benimde yanimda annem olmayacak bu sefer, 3 aydir yogun bakimda, ablam ve kardeşlerim yanımda olcak ama annemin yeri cok ayri gercekten insallah sende yanina bir yardimci bulabilirsin en azından 2 hafta olsa iyi olurdu

Rabbim yardımcın olsun cnm ney ye bağlıyorlarmi surekli

Geçmiş olsun cnm hepsi geçsin gitsin insAllah üzme kendini bebiside üzersin bu defa bol bol dua et Allah yardımcın olsun cnm

Geldi mi fıstık
Allahim öp kokla bol bol o kadar güzeller ki baktıkça bakası geliyor insanın
Memeyi de başı yoksa enjektörle baş çıkarma videoları var onları izle çıkınca tutuyor zaten hatta diyorsun ben sanki yıllardır bebeğimi emziriyorum
Yada elektrikli pompa al oda ise yarıyor hem sütü de arttırıyor ama mutlaka olumlu düşün
Cok sevindim ya önceleri hayal ettigimiz şeyleri şimdi yaşıyoruz ya çok güzel bir his bu

Kızlar bende çok giremiyorum artık hayatımız meme gaz bez uyku uyanıklık arasında gidip geliyor.
Çok yorgunum ama bir o kadar da mutluyum kızıma baktıkça dünyanın en mutlu insanı benim
Kucağıma alınca dünyayı unutuyorum çok güzelmiş ya
Tek sıkıntım ameliyat yerim ağrıyor hareket edince ama oda geçecek inşallah.
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor hayat

Tesekkur ederim cnm hakkini helal et baya aciklayici yazmissin Bana da dua edin Bende Insallah sezeryan olacagim normal dogumu gozum kesmiyor acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…