2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sizin yazdığınızı imrenerek okudum. Ben mecburi sezeryan olmak zorunda kaldım. Şuan sezeryan olalı 25. Günümdeyim ve hala dikiş yanması karın ağrısı sıkıntıları yaşıyorum.

Sizin yazdığınızı imrenerek okudum. Ben mecburi sezeryan olmak zorunda kaldım. Şuan sezeryan olalı 25. Günümdeyim ve hala dikiş yanması karın ağrısı sıkıntıları yaşıyorum.
Cnm enfeksiyon falan kapmış olmasın yada dikişlerde bir sıkıntı falan olmasın gorundunmu doktoruna

Çok şükür sarılık azalmış ışıkla kulaktan bakıldı biri 7 biri 10 çıktı doktor kan almaya gerek yok dedi, kiloda almış 3 gün önce vermişti 3535 dogdu 5. Gün 3350çıktı sarılık 12,8di, bugün 8.gün 3650 çıktı

Doktora her memede büyüğünü yapıyor Agzından gaz cıkarmıyor dedim iyi çok güzel sarılıgı öyle atıyor dedi. Poposu pişik oldu ama bugün zeytin yag krem basladım erkeklerde takım takla at cokmuş temizlemesi zor bide her memede yapıyor gece alt açmıyorum ama sanırım acıcam yoksa canı acıcak

Bi sorun olmazsa 45.gün kalça utrasonuna cagırdı, 1aylıkta saglık ocagına gidilecek ası ve kilo boy için

Kızlar ben çok gerildim korku sardı beni oturup ağlayacağım şimdi yarın doktora gideceğim 40+4 olacagiz ama hala belirti yok ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum

Kızlar ben çok gerildim korku sardı beni oturup ağlayacağım şimdi yarın doktora gideceğim 40+4 olacagiz ama hala belirti yok ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
Bence sen doktoruna artik gorun ve doktorunun tavsiyesini dinle. Allah korusun bi aksilik olmasin.

İlk doğumun değil canım, bildiğin bir süreç sonuçta. Bu kadar stres yapma sen gerildikçe bebek de strese girer. Yarın doktorun yönlendirir zaten.

Herkesin yapisi ayni olmuyor malesef, bazılarının daha uzun yada kisa surebiliyor. Ben sanirim bi 5 gun 4 saatte 1 parol içmiştim, o zaman cok rahatlıyordum. Sonrasinda yavas yavas azaldı, ama yinede uzun sure kendim bisey yapmamistim. Annem ablam kardeslerim ilk 2-3 ay beraber baktik, belki dinlenmenin de etkisi olabilir. Suan ama nasil olucak hic bir fikrim yok, annem yanımda degil cunku, kiz kardeşim evlendi. Tabi yine yanımda olacak kardeslerim ama uzun sure olamayacaklar. Benim ilki normal di, ikinci mecburi sezeryan oldu, simdi ki bebisiminde basi yukarda, yani buda yine mecburi sezeryan olucakti. Doktora gittin mi hic ağrıların icin, bagirsaklarin rahat mi?? Dikislerinde kızarıklık var mi yada herhangi bi akinti??
Doktor bi sorun görmüyorsa yakında gecer insallah. Yasarken zor ama insan sonradan pek hatırlamıyor.

Canim ilki normal dogumdu sancilar tam rezillik dayanilmazdi arti dikis de atildi bana normal dogum Bence herkesin haric degil inan psikolojik olarak da insan mahvoluo o yuzden ikinci hamileligimde tekrar Normal dogum asla olmak istemiyorum aklin olan da bos yere eziyet cekip normal yapmayin cevremde ilk dogumunu normal yapip ikinci sezeryan yapanlar cok memnun ne kadar agrirsa agrisin sezeryan dikis yerleri o Normal dogum sancisi yaninda bi de alttan atilan dikis yaninda hic diyorlar acikcasi Benimde gozum tekrar normal dogumu kesmiyor cnm

Selam kizlar ara ara okuyorum yazilanlari eskisi kadar yazamiyorum
Benimde 2. Sezeryanim oldu cok korkuyordum ama ilkinden cok cok daha cabuk toparladim.
1 hafta sonra hic agrisiz ayaga kalkmaya basladim.
Bende hep goguslerimden cekiyorum 4 5 gun beni mahfettiler simdide bir yumusadilar sutum azalmasin diye ugrasiyorum.
12 kilo almistim 9 kilo verdim cogu ödemmiş istahimda hamilelikteki gibi degil tabi azaldi
Rahat olun inanin her sikinti geciyor hicbiri kalici degil tekrar dogurmayanlara kolay dogumlar diliyorum

Bende çekiyorum dikişlerden
Aslında dışarıdan bakınca az şişlik var ama içerisinde sanki bıçak saplanıyor gibi acı yapıyor.
Bende hiç yatamadım tabi onun da etkisi var ama hala düzelemedim.
Annem Bende kalıyor doğumdan beri kv de nispet olsun diye kalıyor anneme gram yardımı yok.
Anca yesin içsin yatsın kalksın gelsin benim mememe göz diksin, sürekli sorsun emiyor mu diye.
Sinirden çatlayacağım cidden evden kovmamak için resmen direniyorum.
O gitti görümce geldi kalmaya.
Benim evimde oda yok 1 oda var orası da hem salon hem de annem yatıyor.
Bunlar gelseler yatacak yer yok var ya inanın hasta olacağım artık.
Bebeğimin gram eziyeti yok ama bu gelen giden davası beni daha çok yordu.
Bugün de annem temizlik yapacaktı teyzem geldi gitti, yine görümce geldi
Dinlenemiyorum gerçekten herkes evine gitsin istiyorum

Yani neden böyle insanın sinirini zıplatır, sabrını zorlarlar ben anlamıyorum. Sürekli gelsen ne olacak minicik bebek, enfeksiyon kapsa nasıl o vebali alacaklar görümce ne alaka hem. Bence sen uygun bir dille söylersin, ya da eşin söylesin. Ben mememe birileri bakarken emziremem mesela. O işi eşime vermeyi düşünüyorum, çekiniyor desin. Yoksa sütüm kesilir mama almak zorunda kalırsın diye tehdit ederim.

Artık ramak kaldı patlayacağım ama eşim için sabır diyorum.
Annem geliyor ya derdi o bir de görsen sanki o doğurmuş.
Sürekli ayağına terlik giy, sırtına yelek giy evin içi suan 32 derece artık kavruluyoruz
Her şeyi geç ben kimseyi istemiyorum annem kalıyor ama iş yapıyor diğerleri anca keyif peşinde

Kızlar sabah 12 de doğum yaptım 3 saate yakın sürdü oğlum 3 kilo doğdu 3 200 çıkıyordu ultrasonda dren takılı sonda yeni çıktı rahat edemiyorum ssezaryeim zor geçti ama 4 olduğu için normal

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt paşayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…