2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bugün kontrolümüz vardı. Doktor kafasının çok aşağı indiğini söyledi bu hafta sancılanırsan normal gelebilir dedi. Sancılanmazsam haftaya carsamba yine geleceğim ölçümlerine göre karar verecekmiş. Kafası aşağıya indikten sonra ne zaman doğuyorlar ki ?

Kızlar 19.09 da normal doğum ile minigimi kucağıma aldım gerçekten minik 2680 doğru. Zaten doktorlar öyle tahmin ediyordu . Kendime geldiğimde daha detaylı anlatırım.
Gözün aydın canım Çok düşük değil kilosu, şimdiden sonra da sen onu besler büyütürsün annesi

Maşallah cnm cabuk toparlamışsın benimde 2.Sezeryan olacak bu insAllah bende bunda cabuk toparlanirimbaya kilo vermişsin kısa sürede masallahayy bende göğüs ağrısından korkuyorum ya

Insallah seninde oyle olur canim bana doktorum 2. Biraz daha zor olabilir demisti ama cok sukur oyle olmadi dikis agrisindan ziyade anestezinin etkileri zorladi kaburgamda gaz sıkısmasi sirt agrisi ödem vs oldu oturarak uyudum 1 hafta ama gecti gitti
dogum kolay degil elbet herkes birseyler yasiyor yalniz degiliz

Merhabalar. Dün gece kronik enfeksiyondan dolayı fitil koymuştum. Sabah 7 de yatakta bişey sızdığını hissettim kalktım, su boşaldı. Daha önce de çok kez fitil uygulamıştım ama bu şekilde hiç olmamıştı. Peçete koydum, o da sılandı. Suyum geliyo galiba dedim Hem gelişim geriliği vardı hem de erken diye panik yaptım. Valizi falan alıp koştura koştura gittik hastaneye nst de sancı vardı ama ben hissetmiyordum. Amnisure test yapıldı negatif çıktı. Evimize döndük. Alttan 2-3 kere muayene yaptılar, ondan sonra bel ağrım başladı. Normal mi bilmiyorum. Sabah sabah heyacanlı dakikalar yaşadık

Benim annemde öyle her yeri gezer hastalanmaz ama iş olunca çok hasta . bir de benim eşim doktor habire sorular , beni hastaneye götürler :)) biz ona bakacağız gibi geliyor bana :)

Ben ilk bir hafta kimseyi kabul etmiyorum kafam rahat oluyor, öncekinde de öyle yaptım çok rahattım tavsiye ederim tabi uzaktan gelcekler için belki ayarlamak zor ama bilemiyorum tercih meselesi yinede.
Benim ilk doğumum açıkçası annemi ele güne karşı çağırdım , eşimin tarafı çok takılıp söyleniyor .. bana kalsa eşimle bakarım ne olacak ..

Kızlar 19.09 da normal doğum ile minigimi kucağıma aldım gerçekten minik 2680 doğru. Zaten doktorlar öyle tahmin ediyordu . Kendime geldiğimde daha detaylı anlatırım.
Gözün aydın canım bana da minik olacak dediler umarım en kısa zamanda büyütürüs bebişlerimizi

Bilmiyorum duaya inanır mısın ama İnşirah suresi aç dinle, daha önce bana iyi gelmişti. Biraz rahatlarsın belki
Bu süre mucizedir
Evet hastanede filan hiç ıyandıramadık hemşire cagırdı evdede uykucu

Her memede büyüyğgünü yapıyo altıda pişiyo cünkü hiç boş Temiz kalkmıyo

Keşke benimkide o kadar doğsaydı pırt der çıkarırdımGelde şimdi 4kg üzeri bebeği normal doğur. Doktorlar bile burun kıvırıyor doğurtmaya. Allah yardımcımız olsun bi şekildr çıkacak ama nasıl çıkacak bakalım

Çok geçmiş olsun. Benim 1 ay kanamam oldu. Ertesi gün koştum diyenler de var. Sanırım göbekteliki yağ kas yapısı ile hareket etkiliyor. Bu sefer 2hafta yataktan çıkmamayı düşünüyorum. İlkinde gaza gelip ev işi yaptım.

Yürüme ve emzirmede sorun yaşamadım ama kızım 2yaşında tekme attığında hala ağrıyordu dikişlerim.
Karnınız kaslıysa sanırım ağrı çok oluyor.

Umarim çabucak iyileşirsnz. Bol bol dinlenin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…