2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım bebeğin pozisyonuyla ilgili bir sey dedimi doktor? Dün bana başı çok aşağıda bu hafta gelebilir dedi ama çok erken değil mi tedirginim
Ben bugun kontrole gittim kafasi dogum pozisyonunda ama mesaneye de baski yapiyor dedi. 37den sonra erken dogum sayilmiyor canim. Benimkimde tık yok en son doguracaklardan biriyim

Ben bugun kontrole gittim kafasi dogum pozisyonunda ama mesaneye de baski yapiyor dedi. 37den sonra erken dogum sayilmiyor canim. Benimkimde tık yok en son doguracaklardan biriyim
Aman g3c olsunda guc olmasin cnm sağlıklı olsunlar annelerini yormasınlar

Valla ne olacak ben de anlamadım. Çarşamba günü kontrolümüz vardı. En başından beri iri bebek bizimkisi doktorum bu sefer kafasının çok aşağı indiğini, bu hafta içinde sancılanırsam normal doğurabileceğimi söyledi yok hayır sancılanmazsam önümüzdeki carsamba tekrar gideceğim yine ölçümlerine bakacağız ona göre sezeryan günü de verebilirim dedi. Ben de öyle bekliyorum canım ne olacak diye işte
Benimki de aşağıda pozisyonu doğuma uygun bakalım ne zaman gelecekler

Kızlar merhaba yarın 37 haftalık oluyoruz doğumu bekliyorum sabırsızlıkla ama pek gelesi yok gibi karnım çok yukarda

Dimi insan artık doğsa da rahatlasam diyor.
Az kaldı kuzum bak dogurunca nasıl iyi gelecek sana.
Doktor ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…