Omron mc520-e bakiyorum canim. En dogru sonuc kulaktan oluyormus. Yaklasik 1 aydir bakiyorum 230 liradan assagi dusmedi. Ama bu ay bitmeden kesin alip aradan cikartirim.Güle güle kullanın canımateş ölçer hangi marka model bakıyordun?
Bende de 246 diyor ebebek in uygulamasında. Hiç fiyat takibi yapmamıştım. İyi mi oluyor bu fiyat alayım mı?
Bu farkli marka ve filesiz. Yani file de eklersen 300u bulur. Marka olarak iyi mi kotu mu bilmiyorum deneyimim yok ama nedense babyjem urunleri genelde daha tutuluyor. Birde e bebekte fileli uygun fiyatli su ekteni gormustum 270liraya. Eve gelince internetten bakmistim babymall da 250lirayaydi. Hatta ilk alisverise 30tl indirimde vardi 220ye dusuyordu. Bunu alirim diye dusunuyodum ama babyjem daha uyguna geldi. Belki size de bi fikir olur.Ya her ürün icin ayrı ayrı markalar var hangisi iyi hangisi kötü emin de olmak mümkün değil kiküvet icin babyjem i çok öneren var ama bazı markalarda devrilme olabiliyormuş kovasında, katlanır kısmında sıkıntı olabiliyormuş öyle okumuştum . Sıkıntılı olan hangi marka onu bilmiyorum
![]()