2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok şükür detaylı ultrasyonu sorunsuz atlattık herşey yolundaymış kalbi beyni tam istediğimiz gibi dedi diğer organlarında oluşmuş darısı detaylı bekleyenlen arkadaşların başına herkez hayırlı haberler alsın inşallah 🙏🙏
Çok güzel fotoğraflar, sağlıklı olmasıda çok güzel gözünaydın 🤗

Çok şükür detaylı ultrasyonu sorunsuz atlattık herşey yolundaymış kalbi beyni tam istediğimiz gibi dedi diğer organlarında oluşmuş darısı detaylı bekleyenlen arkadaşların başına herkez hayırlı haberler alsın inşallah 🙏🙏
🧿🧿🧿🧿 ya maşallah çok güzel , her şeyin yolunda olması da çok iyi :)

Kızlar geçen gün aldığım kitaplar bugün geldi🌸 çok güzeller kalite olarak resimleri renkleri canlı. Zeka kartları da geldi kalın güzel arkalı önlü siyah beyaz ve renkli. Diğer küçük kitapları da bimden almıştım. Oğlumun şimdiden annesi gibi kitaplığı var😍
Çok güzel hepsi, bende başlayacağım yavaştan kitap almaya artık 😍

Merhaba nasılsınız?
Benim bir sorum olacak benimle birlikte aynı haftalarda olan arkadaşlara..
19+2 yani 20. Haftadayım ama şimdiye kadar 2 kilo aldım bu normal mi bebeğin kilosu normal benim düşük değil mi kilom?
Bu konuyu doktorum ile konuşmalı mıyım?
Herşey yiyorum özellikle tuzlu tatlı dan uzak duruyorum ve abur cubur yemiyorum sadece sağlıklı ve yeterli besleniyorum..
Normal canim endişe edecek birsey yok, ben daha önce ki gebeligimde bu hafta civari 7 kilo almistim, ondan oncekinde 2 kg, simdi de 5 kg, ama bebegin kilosu hep ayni oluyor bu haftalar, simdiye kadar annenin depolarını kullanarak büyüdü, yani kilonun hic bir avantajı yok, gelisimi iyiyse haftasıyla uyumluysa ki 2 hafta bile geride olsa doktorlar normal diyor, o yuzden kiloyu cok takmaya gerek yok, bebisler en cok kiloyu son ay aliyor, ozellikle son 2 ay biraz daha artirsan yeter yediklerini 😉

Teşekkür ederiz teyzoşlar 😍 Gözüm hala doymadı her gördüğümü alasım geliyo ne olacak böyle bilmiyorum 🙈
Valla benimde alasım geliyor da bir türlü karar veremiyorum yazlıkmı kışlık alayım diye🤭baktımda hep uzun kollu tulum almışım bende. Birde bebeğin kilosunu şimdiden bilemediğim için hastane çıkışınıda alamıyorum. 2.oğlum kilolu doğdu 3-6 ay tulum giydirdik hastane çıkışı olarak😅Bu da öyle olursa diye biraz daha bekliyim diyorum ama sizlerin aldıklarını görünce de hemen bi heves geliyo hadi alayım gene bi kaç bişey oluyorum 😁Bayıldım aldıklarınıza. Kız bebek kıyafetleri çok güzel yaaa 🥺Benim 3.oğlan olduğu için erkek bebek kıyafeti alasımda yok o yüzden belkide geciktiriyorum🙈

Raporluyken ücret ödeniyor muydu ya Bilemedim bır an 😬
Evet raporlu olunca ücret alırsın ama 2 günlük rapor ücreti valisinin şirket verirse alırsın vermezse raporlarda 2 günlük raporlarda ücret odenmez. Örneğin 7 günlük rapor aldın 5 günlük ücreti sgk sana oder.umarim yardımcı olabilmisimdir 🥰

Ama çok güzel maşallah 🧿🧿 o dudaklar yanaklar hersey cok guzel çıkmış. ❤❤❤
Kızlarrrr kızımın çeyizini size de fikir olması açısından paylaşıyorum 🙈İlk aylarda bize lazım olabilecek şeylerde yoğunlaştık ilk olarak .6 tane hastane çıkışımız var ilk fotoğrafta görünüyor , onun dışında 3-6-9 aylık karışık olarak tulum ve alt üst takımlarımız var , sıfır-yarım ve uzun kollu zıbınlar,tek altlar aldık, yandan bağlanan önlüklerimiz var , arkadan bağlanan da sipariş vermiştim henüz gelmemiş onlar . Birkaç tane yeleğimiz patiğimiz,beremiz ve saç bantlarımız,çoraplarımız var , anneannemiz 2şer tane alt değiştirme örtüsü ve pike dikmiş, onun dışında set halinde puset örtüsü minderi ve emzirme yastığı almıştım, kaliteleri çok güzel tavsiye ederim sizlere de . Birkaç tane de yazlık tulum aldım onların fiyatları da çok uygundu 30-40 TL civarı Trendyolda e-bebek ten sipariş vermiştim . 2 havlu setimiz ve yazlık-kışlık battaniyelerimiz,ağız bezlerimiz var son olarak . Henüz dikim aşamasında nevresim takımımız ve sipariş ettiğim ulaşmayan müslin battaniyelerimiz var. Mutlaka daha eksiklerimiz vardır tekstil olarak , zaman içinde onları da tamamlayacağız, Allah aldıklarımızı ağız tadıyla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
Senin kızın çeyizi tamamlandı👏👏👏
Dogduktan sonra da almak stedigin şeyler olur o zamana da bırak . Isallah bebeğin sağlıkla kullansın eşyalarını hepsi çok güzel.

Erkek anneleri oğluşlarınıza neler aldınız acaba? Fotoğraf atar mısınız? Ben daha hiçbir şey almadım. Sadece bebek arabası tamam 😊 sizlerden fikir bekliyorum 🥰🥰
Bende sadece bu var 😁🤣🤣 7. Ayı bekledigim için almadim ama kızımdan kalan zıbın tulum falan var erkek bebege de uyabilecek şeyler onları cikardim elimin altında onlar olsun diye. Alisveris için beklemedeyim.

Eklentiler

• 20211209_092534.webp
    20211209_092534.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlarrrr kızımın çeyizini size de fikir olması açısından paylaşıyorum 🙈İlk aylarda bize lazım olabilecek şeylerde yoğunlaştık ilk olarak .6 tane hastane çıkışımız var ilk fotoğrafta görünüyor , onun dışında 3-6-9 aylık karışık olarak tulum ve alt üst takımlarımız var , sıfır-yarım ve uzun kollu zıbınlar,tek altlar aldık, yandan bağlanan önlüklerimiz var , arkadan bağlanan da sipariş vermiştim henüz gelmemiş onlar . Birkaç tane yeleğimiz patiğimiz,beremiz ve saç bantlarımız,çoraplarımız var , anneannemiz 2şer tane alt değiştirme örtüsü ve pike dikmiş, onun dışında set halinde puset örtüsü minderi ve emzirme yastığı almıştım, kaliteleri çok güzel tavsiye ederim sizlere de . Birkaç tane de yazlık tulum aldım onların fiyatları da çok uygundu 30-40 TL civarı Trendyolda e-bebek ten sipariş vermiştim . 2 havlu setimiz ve yazlık-kışlık battaniyelerimiz,ağız bezlerimiz var son olarak . Henüz dikim aşamasında nevresim takımımız ve sipariş ettiğim ulaşmayan müslin battaniyelerimiz var. Mutlaka daha eksiklerimiz vardır tekstil olarak , zaman içinde onları da tamamlayacağız, Allah aldıklarımızı ağız tadıyla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
Maşallah çok guzeller canım Rabbim sağlıkla güzel günlerde giymesini nasip etsin insAllah🥰🤲

Odasini suan yapamayacagim icin en temel ihtiyaclarini aldim canim. Klasik hastane cikislari aldim. Sonra 2-4 ve 3-6 aylik takimlar, battaniye, muslin bezler, pike ve banyo seti aldim. Bir de ekstra hastane cikisi kundagi aldim. Cok hosuma gitti hatta fotografini ekliyim. Bebek arabasi travel sistem, anne yani besigi ve ufak tefek ivir zivirlar iste. 😊 Pek bi eksigimiz kalmadi. Bebek bezi, sampuani ve kuveti eksik. Kuveti de almistim hasarli gelince degistirmek istedim iade yaptilar.
Canım sorunlu ürünlerde hepsiburada sitesinde iade yapıldığında şikayet.var dan şikayet kaydı oluşturursan hemen geri dönüş yapıp telafi ediyorlar. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim. Benimde indirim zamanı aldığım bebek kamerası bozuk gelince o şekilde sorunu çözdüm, aradaki fiyat farkı kadar hediye çeki verdiler bende tekrar satın aldım 😊

Bende sadece bu var 😁🤣🤣 7. Ayı bekledigim için almadim ama kızımdan kalan zıbın tulum falan var erkek bebege de uyabilecek şeyler onları cikardim elimin altında onlar olsun diye. Alisveris için beklemedeyim.
Canim ben de ilerleyen senelerde 2.ye hamileyken bircok seye ihtiyacim olmayacak haliyle alisverise gec baslayacagim. Cunku unisex almaya calisiyorum. Unisex olmayanlari bile evde giydiririm ne olacak sanki 😆

Canım sorunlu ürünlerde hepsiburada sitesinde iade yapıldığında şikayet.var dan şikayet kaydı oluşturursan hemen geri dönüş yapıp telafi ediyorlar. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim. Benimde indirim zamanı aldığım bebek kamerası bozuk gelince o şekilde sorunu çözdüm, aradaki fiyat farkı kadar hediye çeki verdiler bende tekrar satın aldım 😊

Oyle mii bi deniyeyim, gerci uzerinden biraz zaman gecti ama denemekte fayda var canim. Tesekkurler. Bu bilgiler iyi oluyor yoksa bilmedigimiz bir cok sey var 😊

Kizlar hep bebeklere biseyler aliyoruz. Haftasonu kendime de ilk kez bisey aldim 😊 paylasayim dedim belki fikir olur. Aslinda nisan ayinda bunlarla usuyebilirim de bilmiyorum bi sabahlik tarzi bisey de alabilirim. Erkek annesi mavili olsun dedim, bir de dogumdan sonra hastanenin anlasmasi oldugu fotografciyla birkac kare cekilecek dantelli beyazi da o zaman giyerim. 🥰 Esime diyorum sana da beyaz gomlek, bebisin de ekru hastane cikisi var onu giydiririz. Diyo simdiden dusunduklerine bak. 😂 Bu tarz seyleri planlamayi cok seviyorum 🥰🥰

Eklentiler

• 20211209_112205.webp
    20211209_112205.webp
    98,2 KB · Görüntüleme: 78
Valla benimde alasım geliyor da bir türlü karar veremiyorum yazlıkmı kışlık alayım diye🤭baktımda hep uzun kollu tulum almışım bende. Birde bebeğin kilosunu şimdiden bilemediğim için hastane çıkışınıda alamıyorum. 2.oğlum kilolu doğdu 3-6 ay tulum giydirdik hastane çıkışı olarak😅Bu da öyle olursa diye biraz daha bekliyim diyorum ama sizlerin aldıklarını görünce de hemen bi heves geliyo hadi alayım gene bi kaç bişey oluyorum 😁Bayıldım aldıklarınıza. Kız bebek kıyafetleri çok güzel yaaa 🥺Benim 3.oğlan olduğu için erkek bebek kıyafeti alasımda yok o yüzden belkide geciktiriyorum🙈
Instagramda falan sipariş verdiğim yerlerde erkeklere göre de inanılmaz şeyler vardı oralara da bak modelleri gördükçe alasın da gelir hem fiyatlar da çok ucuk değil 😍 kız bebekler kadar çeşitli değil belki ama artık küçük delikanlılar icin de çok şık kıyafetler yapıyorlar 🥰 şimdi biraz gözüm korktu kilolu doğsa olmayacak mı hastane çıkışlarımız 🙈 ilk 1 ay onları giyer sonra Mayıs Haziran uzun kolluyla devam edip temmuzda yazlık sezonunu açarız diye plan yaptık ama küçük hanım boyu ve kilosuyla bizim için nasıl bir plan yapıyor onu bilmiyoruz tabi 😀🙈

Ama çok güzel maşallah 🧿🧿 o dudaklar yanaklar hersey cok guzel çıkmış. ❤❤❤

Senin kızın çeyizi tamamlandı👏👏👏
Dogduktan sonra da almak stedigin şeyler olur o zamana da bırak . Isallah bebeğin sağlıkla kullansın eşyalarını hepsi çok güzel.
Çok çok teşekkür ederiz teyzesi 😍 tamamladık gibi bişey oldu çok küçük birkaç eksik var onları da Türkiye’ye geldiğimde gözümle görerek alırım . Dediğin gibi doğum sonrasına da kesin almak istediğim bir şeyler olur o zamana da bırakırım 🥰
Maşallah çok guzeller canım Rabbim sağlıkla güzel günlerde giymesini nasip etsin insAllah🥰🤲
Amiin insallah canım 🙏🏻 Hepimizin evlatları sağlıkla doğsun aldıklarımızı kullandıkları günleri görmek nasip olsun inşallah 🙏🏻

Kizlar hep bebeklere biseyler aliyoruz. Haftasonu kendime de ilk kez bisey aldim 😊 paylasayim dedim belki fikir olur. Aslinda nisan ayinda bunlarla usuyebilirim de bilmiyorum bi sabahlik tarzi bisey de alabilirim. Erkek annesi mavili olsun dedim, bir de dogumdan sonra hastanenin anlasmasi oldugu fotografciyla birkac kare cekilecek dantelli beyazi da o zaman giyerim. 🥰 Esime diyorum sana da beyaz gomlek, bebisin de ekru hastane cikisi var onu giydiririz. Diyo simdiden dusunduklerine bak. 😂 Bu tarz seyleri planlamayi cok seviyorum 🥰🥰

Güle güle giy canım bende geçen lcw dan aldım kendime pijama takımı.
Pembe aldım ama beyaz almadım :D
Aslında konu açılmışken herkese bir şey sorayım gecelik almak istiyorum ben önü düğmeli olanlardan ama bir türlü bulamadım.

Bulup alan olduysa link falan atabilir mi :)

Güle güle giy canım bende geçen lcw dan aldım kendime pijama takımı.
Pembe aldım ama beyaz almadım :KK70:
Aslında konu açılmışken herkese bir şey sorayım gecelik almak istiyorum ben önü düğmeli olanlardan ama bir türlü bulamadım.

Bulup alan olduysa link falan atabilir mi :)
Canıım trendyola ,lohusa pijama takımı yaz dantelli dantelsiz birçok model cıkıyor önden düğmeli olarak, ordan bakarsın ☺️

Çok çok çok güzeller güle güle giyin canım 😍 Ben de bi tane böyle sade takım bakıyorum bi de acaba gecelik mi alsam normal doğum olursa daha mı rahat olur bilemedim

Back
X