Kızlarrrr kızımın çeyizini size de fikir olması açısından paylaşıyorum

İlk aylarda bize lazım olabilecek şeylerde yoğunlaştık ilk olarak .6 tane hastane çıkışımız var ilk fotoğrafta görünüyor , onun dışında 3-6-9 aylık karışık olarak tulum ve alt üst takımlarımız var , sıfır-yarım ve uzun kollu zıbınlar,tek altlar aldık, yandan bağlanan önlüklerimiz var , arkadan bağlanan da sipariş vermiştim henüz gelmemiş onlar . Birkaç tane yeleğimiz patiğimiz,beremiz ve saç bantlarımız,çoraplarımız var , anneannemiz 2şer tane alt değiştirme örtüsü ve pike dikmiş, onun dışında set halinde puset örtüsü minderi ve emzirme yastığı almıştım, kaliteleri çok güzel tavsiye ederim sizlere de . Birkaç tane de yazlık tulum aldım onların fiyatları da çok uygundu 30-40 TL civarı Trendyolda e-bebek ten sipariş vermiştim . 2 havlu setimiz ve yazlık-kışlık battaniyelerimiz,ağız bezlerimiz var son olarak . Henüz dikim aşamasında nevresim takımımız ve sipariş ettiğim ulaşmayan müslin battaniyelerimiz var. Mutlaka daha eksiklerimiz vardır tekstil olarak , zaman içinde onları da tamamlayacağız, Allah aldıklarımızı ağız tadıyla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah