Aynen pes etmemek lazimmis ben emzirmeyle alakali cok makale okuyorum. Allah nasip ederse o zaman da su an ki gucum olursa direticegim. Benden daha iyi biliyosundur ama birde kucagimiza verecekler ya gogus kismin acik olsun direk tenine temas etsin ve bol bol konus onunla sesini kokunu biliyo zaten yapisir baslar agzini acmayaŞöyle benim kızım beni hiç emmedi ucumda olmayanca uç yok diye emmedi diye düşündük uçla biraz emdi sonra onlada almadı sağıp verdim ben hep biberonla baya inatçı kendisi inşallah oğlum emer ilk bebek oluncada cahildik bilemedik gösterende olmadı aç diye sağıp verdim mama verdim ama bu sefer pes etmicem emmesi için elimden geleni yapıcam

Aynen canik dedigin gibi yapacagim. Zaten koyu rengi secebiliyolar direk oraya yoneliyolarmis emsin dursunCanım, bebeklerin emme gücü yüksek oluyor. Öncelikle ikisini de kapaksız denemen daha mantıklı geldi bana. Benm de ikisi de ufak ve ucu da varla yok arası ama çok şükür ikisi de emdi. Yeni de doğsalar o kadar gayretle emmeye çalışıyorlar ki. İnşallah hiçbişeye gerek duymadan emer bebişin![]()

Canim ben de seker yukleme testinde cok kotu olmustum. Bunyeden bunyeye degisiyormus. Mesela polyanna pek etkilenmemisti. Su an iyi olmana sevindim.Kızlar bu açlık şekeri için tahlil durumları hamilelikte ne sıkıntılıymış nasıl dayandınız benden her şeyime bakmak icin 3 tüp kan aldılar sabah , baygınlık geçirdim tansiyon 4 oldu , çok şükür ben de bebeğim de şimdi iyiyiz ama çok korktum. Talasemi var bende aç karnıma ondan dolayı etkilendim sanırım bu kadar![]()