2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım ciddi bi anormallik hissedince gidin mutlaka
Baktirmanin zarari olmuyor🥰

Valla ya felaket senaryoları 🤦🏼‍♀️
7. Aydan sonra bağışıklık düşüyormuş
Cok dqha dikkat etmek lazim beslenmeye vs
İns bacım bizde iyi olup atlatacağız 🤲
Canım gecmeseydi gidecektim çok teşekkür ederim sende hastaymissin galiba mesajlara tam adapte olamadım çok geçmiş olsun😍

Ya doktorum beni sinir etti bebeğin kilosu 2 hafta önceki ile aynı çıktı sadece 10 gr almış görünüyo dedim problem mi var yooo suyu falan iyi öncekini yanlış ölçmüşüzdür diyo gelişimini nasıl takip etcez bebeğin ya alıyor mu almıyor mu diye o zaman sinir oldm

Ben de bgn kontrole gittm nst'ye yine sokmadi ben zaten dopplerde goruyorm iyi bebegin istiyosan gir dedi istemedim tabi. Direk 4 ocaka sezeryan randevusunu yazdirdi once gelecegini dusunmuyo ben de pek dusunmuyorm acikcasi:) ben hatta 1 2 gun daha bekler belki dedm de zorlamayalim dedi. 39+0 oldugum gun knsallah sabah 8de...

Herşey normalse 36.haftada nst istiyorum dedi doktorum 😇 20 Aralıkta gidicem bende o zaman gün veririz dedi zaten 2-2.5 hafta filan kalıyor geriye .

Ya doktorum beni sinir etti bebeğin kilosu 2 hafta önceki ile aynı çıktı sadece 10 gr almış görünüyo dedim problem mi var yooo suyu falan iyi öncekini yanlış ölçmüşüzdür diyo gelişimini nasıl takip etcez bebeğin ya alıyor mu almıyor mu diye o zaman sinir oldm
Peki Kilosu su anki haftasıyla uyumlu çıkıyor mu

Kizlar benim aclik tokluk seker olcumum kanda normal cikti 🤦🤦 anlamadim wala. Cuma kontrol var yeniden.

Aynı canım daha ileri gitmedi ama şükür
Bebek iyi gibi gözüküyor
Öksürünce sıkıntı oluyor biraz
Aynen cok saol. Ski takip zorunlulugu ile serbet kaldim 🤭🤭
Suni sanci ile direk dogum baslatilmasindan endise ediyordum.
Cok sukur bacım ya
Zaten icine doğmuştu
Kalabildigi kadar kalsın bebis
3-4 gündür göz kararması yaşıyorum tansiyon düşüyor gibi geliyor ama düşmüyor sizde de oluyor mu böyle.Korkudan evden çıkmıyorum eşime bir ağzımdan kaçırdım aracı da vermiyor şimdi 🤦 niye olur acep kan değerlerim iyiydi
Esin iyi yapıyor 👏 ne araba kullanması ya
Tansiyon düşüyor bende de oluyor az önce tam kapıdan gecerken gozum karardı zor tutundum
Cok tehlikeli Allah korusun
Sakın canımsu ♥️
Oluyo bana da, dun benim de hatta araba kullanirken oldu cok korktm ama hemen toparlio. Sekerim ya da tansiyonm dusuyo gbi oluyo
Kız dikkat edin deli misiniz😣
Allah korusun
Boyle sıkıntı varsa uzak durun araba kulanmaktan
Canım gecmeseydi gidecektim çok teşekkür ederim sende hastaymissin galiba mesajlara tam adapte olamadım çok geçmiş olsun😍
Bende iyi olcam bacım ins sagolasin😘
Valla beni öyle sinir etmistiki kızımda yok suyu az yok geriden geliyor🤦🏼‍♀️
Bebek bi dogdu 4 kilo üstü
Yanlış ölçüm olabiliyor
Normal dediyse kafanıza takmayın
Gecen arkadasa bebek bilmem kac hafta onde deyip durdular
Bebek bi dogdu 3300🤦🏼‍♀️
O da cok üzüldü bosbosuna
Normal dendiyse kafana takma😘

3-4 gündür göz kararması yaşıyorum tansiyon düşüyor gibi geliyor ama düşmüyor sizde de oluyor mu böyle.Korkudan evden çıkmıyorum eşime bir ağzımdan kaçırdım aracı da vermiyor şimdi 🤦 niye olur acep kan değerlerim iyiydi
Tansiyon normalse seker de anlik dusuyor olabilir 🤔 bence esin iyi yapiyor aman kullanma arac allah korusun sakaya gelmez

Benim kız doktorda uslu uslu durdu şimdi anamı ağlatıyor böyle yapınca biran önce doğurasım geliyor 😂 Doğurunca da özleyeceğim galiba bu hallerini 😍
Sorma bizim oglan da normalde kıpırdak ama doktor bakarken hep sessiz, hep uyuyor. Az kipirdansa poz verse diyorum doktorun yaninda süt dökmüş kedi gibi oluyor yüzünü saklayıp yatıyor beyefendi 😒

Sorma bizim oglan da normalde kıpırdak ama doktor bakarken hep sessiz, hep uyuyor. Az kipirdansa poz verse diyorum doktorun yaninda süt dökmüş kedi gibi oluyor yüzünü saklayıp yatıyor beyefendi 😒
Ben doktor değişikliği yaptım bu hafta bundan önceki doktor ultrasonla bakarken tekme atıyordu doktoruna 😂 bugün değişiklik olduğunu mu anladı ne olduysa hiç hareket vermedi kalkar kalkmaz başladı kızdırdık mı ne yaptık

@Statusahibi çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
Q Queen of the North kocaya demesen iyiydi araçta olduğunu.benim koca da pimpirik arabayı göbeğimle sürdügümü saniyor😃En son babasından habersiz arabayı kaçıran ergenlere çevirme beni dedim.konu kapandı 😊

Yok daha önce araçta hiç olmadi evde bir kaç kez oldu o zaman demiştim bugün de bı dışarı çıkayım dedim vermedi arabayı 😂😂😂 daha da bisiy demem gerçi korkuyorum bende Allah korusun

Herkese merhaba nasılsınız kızlar yazılanların hepsini okuyorum ama malesef yazamıyorum iki haftadır annem rahatsızlandı ona bakmam gerekti kimse yoktu kızım da durmuyor bu hamileliğim hep böyle stresle hastalık ile geçti Allah başka dert vermesin buna şükür diyorum. Bugün bizimde kontrolümüz vardı haftası ile uyumlu 2230gr dedi kilosu iyi dedi ama beni korku sardı kızımda bu haftadan sonra gelişim geriliği başlamıştı bu sebepten dolayı iki hafta sonraya randewu verdi beslenmene dha çok dikkat etmelisin dedi umarım kızımda yaşadığım aynı şeyleri yasamam oğlumda durumlar böyle annem hala hasta bnm hazırlıklarım var die gelmek zorunda kaldım aklım annemde beşiği kurduk evi temizledik halıları serdik. Çamaşırlar yıkanmışti utum kaldı onuda yaparsam çantamı hazirlicam ama artık çok yoruldum oturup saatlerce ağlamak istiyorum kendimi çok yalnız ve yorgun hissediyorum :( yazamasam herkesin duacisiyim doğum yapan arkadaşların yapacak olanların hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla bu hamilelik süreçlerimizi atlatalim bebislerimizi sağlıkla büyütelim inşallah ❤️

Bende kalkan almadim wala henuz. Cok kotu olursa hemen alirim oglumda bi 10 gun kadar cekmistim ama 1 h si cok kotuydu o kadar sonra sutumle her seferinde silerek onunu almistim. Deneyecegim. Ayva cekirdeginden jel nasil yapiliyor tarif edebilir misin ?
Yarım çay bardağı suya, 1 ayvanın çekirdeklerini koydum 1-2 gün durdu jel halini aldı. Tabii eşimde ayva yiyip içine yine atmış çekirdek 🤣 2 yarım çay bardağı jelim oldu. Çekirdek az gelicek gibiyse biraz daha eklersin suya böyle göz kararı yaptım çekirdeklerini kıvamına göre, sonra küçük kavanoza koydum

Herkese merhaba nasılsınız kızlar yazılanların hepsini okuyorum ama malesef yazamıyorum iki haftadır annem rahatsızlandı ona bakmam gerekti kimse yoktu kızım da durmuyor bu hamileliğim hep böyle stresle hastalık ile geçti Allah başka dert vermesin buna şükür diyorum. Bugün bizimde kontrolümüz vardı haftası ile uyumlu 2230gr dedi kilosu iyi dedi ama beni korku sardı kızımda bu haftadan sonra gelişim geriliği başlamıştı bu sebepten dolayı iki hafta sonraya randewu verdi beslenmene dha çok dikkat etmelisin dedi umarım kızımda yaşadığım aynı şeyleri yasamam oğlumda durumlar böyle annem hala hasta bnm hazırlıklarım var die gelmek zorunda kaldım aklım annemde beşiği kurduk evi temizledik halıları serdik. Çamaşırlar yıkanmışti utum kaldı onuda yaparsam çantamı hazirlicam ama artık çok yoruldum oturup saatlerce ağlamak istiyorum kendimi çok yalnız ve yorgun hissediyorum :KK43: yazamasam herkesin duacisiyim doğum yapan arkadaşların yapacak olanların hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla bu hamilelik süreçlerimizi atlatalim bebislerimizi sağlıkla büyütelim inşallah ❤️
Annene çok geçmiş olsun canım 😔 sana da çok zor oluyordur Allah yardımcın olsun ama bak bebiş iyi çok şükür karamsarlığa kapılma inşallah gelişimi de ilerler erken gelmez kendini yormadan yavaş yavaş yapmaya çalış kalan işlerini de . Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah sende arada ses ver ozletme ❤️❤️❤️

Bence de 36 dan sonra daha mantıklı. Benim doktorum 32 de başlatıyor nst yi ama bebek zaten nst de çok rahatsız oluyor sürekli tepiyor yer degistirip kaçmaya çalışıyor.
Beni de tam 35 haftalık olduğum da nst ye soktu. Benim hareketli kız nst’ ye girince kıpırdamadı doğru düzgün 😄 zaten yatmak zor göbekten 20 dk zor dayandım 🤭 her hafta nst mi isteyecek 🤦🏻‍♀️

Back
X