2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bebeklerınızın hareketleri nasıl ? Benım vurmaları azaldı hafifleşti iyice can yakıcı şekılde degıl güçsüz sizin?
Hareketli benimki hala karnımı oynatıyor, yavaşlamadı henüz. Sadece uykuya geçtiğim zaman gece sakin anlıyor haralde 🤣

Herkese merhaba nasılsınız kızlar yazılanların hepsini okuyorum ama malesef yazamıyorum iki haftadır annem rahatsızlandı ona bakmam gerekti kimse yoktu kızım da durmuyor bu hamileliğim hep böyle stresle hastalık ile geçti Allah başka dert vermesin buna şükür diyorum. Bugün bizimde kontrolümüz vardı haftası ile uyumlu 2230gr dedi kilosu iyi dedi ama beni korku sardı kızımda bu haftadan sonra gelişim geriliği başlamıştı bu sebepten dolayı iki hafta sonraya randewu verdi beslenmene dha çok dikkat etmelisin dedi umarım kızımda yaşadığım aynı şeyleri yasamam oğlumda durumlar böyle annem hala hasta bnm hazırlıklarım var die gelmek zorunda kaldım aklım annemde beşiği kurduk evi temizledik halıları serdik. Çamaşırlar yıkanmışti utum kaldı onuda yaparsam çantamı hazirlicam ama artık çok yoruldum oturup saatlerce ağlamak istiyorum kendimi çok yalnız ve yorgun hissediyorum :KK43: yazamasam herkesin duacisiyim doğum yapan arkadaşların yapacak olanların hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla bu hamilelik süreçlerimizi atlatalim bebislerimizi sağlıkla büyütelim inşallah ❤️
Allah anneciğine şifalar versin bu halinle ve çocuğunla annene bakmışsın Allah razı olsun senden 😇 inşallah kizinda yaşadığın sıkıntıları bu gebeliğinde yaşamadan kucağına alırsın yavrunu strese girme üzme kendini🤍Allah yardımcın olsun

Ya doktorum beni sinir etti bebeğin kilosu 2 hafta önceki ile aynı çıktı sadece 10 gr almış görünüyo dedim problem mi var yooo suyu falan iyi öncekini yanlış ölçmüşüzdür diyo gelişimini nasıl takip etcez bebeğin ya alıyor mu almıyor mu diye o zaman sinir oldm
Kaç kilo bebeğin şu an

Herkese merhaba nasılsınız kızlar yazılanların hepsini okuyorum ama malesef yazamıyorum iki haftadır annem rahatsızlandı ona bakmam gerekti kimse yoktu kızım da durmuyor bu hamileliğim hep böyle stresle hastalık ile geçti Allah başka dert vermesin buna şükür diyorum. Bugün bizimde kontrolümüz vardı haftası ile uyumlu 2230gr dedi kilosu iyi dedi ama beni korku sardı kızımda bu haftadan sonra gelişim geriliği başlamıştı bu sebepten dolayı iki hafta sonraya randewu verdi beslenmene dha çok dikkat etmelisin dedi umarım kızımda yaşadığım aynı şeyleri yasamam oğlumda durumlar böyle annem hala hasta bnm hazırlıklarım var die gelmek zorunda kaldım aklım annemde beşiği kurduk evi temizledik halıları serdik. Çamaşırlar yıkanmışti utum kaldı onuda yaparsam çantamı hazirlicam ama artık çok yoruldum oturup saatlerce ağlamak istiyorum kendimi çok yalnız ve yorgun hissediyorum :( yazamasam herkesin duacisiyim doğum yapan arkadaşların yapacak olanların hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla bu hamilelik süreçlerimizi atlatalim bebislerimizi sağlıkla büyütelim inşallah ❤️

Çok çok geçmis olsun anneciğine Allah beterinden korusun yaparsın kendini iyi hissettikce . Sıkıldığında aç burayi illa bir nöbetçi duruyor 😇😇😇 kafan dağılır .

Herkese merhaba nasılsınız kızlar yazılanların hepsini okuyorum ama malesef yazamıyorum iki haftadır annem rahatsızlandı ona bakmam gerekti kimse yoktu kızım da durmuyor bu hamileliğim hep böyle stresle hastalık ile geçti Allah başka dert vermesin buna şükür diyorum. Bugün bizimde kontrolümüz vardı haftası ile uyumlu 2230gr dedi kilosu iyi dedi ama beni korku sardı kızımda bu haftadan sonra gelişim geriliği başlamıştı bu sebepten dolayı iki hafta sonraya randewu verdi beslenmene dha çok dikkat etmelisin dedi umarım kızımda yaşadığım aynı şeyleri yasamam oğlumda durumlar böyle annem hala hasta bnm hazırlıklarım var die gelmek zorunda kaldım aklım annemde beşiği kurduk evi temizledik halıları serdik. Çamaşırlar yıkanmışti utum kaldı onuda yaparsam çantamı hazirlicam ama artık çok yoruldum oturup saatlerce ağlamak istiyorum kendimi çok yalnız ve yorgun hissediyorum :KK43: yazamasam herkesin duacisiyim doğum yapan arkadaşların yapacak olanların hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla bu hamilelik süreçlerimizi atlatalim bebislerimizi sağlıkla büyütelim inşallah ❤️
Allah yardimcin olsun... Cok cok gecmis olsun annecigine kisa surede atlatir umarim 🤲🤲 guzel haberlerle gel insallah bidakinde

Beni de tam 35 haftalık olduğum da nst ye soktu. Benim hareketli kız nst’ ye girince kıpırdamadı doğru düzgün 😄 zaten yatmak zor göbekten 20 dk zor dayandım 🤭 her hafta nst mi isteyecek 🤦🏻‍♀️
Aynen bundan sonra her gittiğimde nst ye girecek misim. Benim nst 14 dk suruyo ama çile resmen benim için..

Ben de doktora gittim bugün. Hala üç hafta ileride 36+5 çıkıyor. 3 kg olmuş bile. Doktor şekerle ilgili bir şey demedi ama ben korkmaya başladım. Normal değil gibi geldi. Bu ileriden gitme durumu böyle devam ederse erken mi gelecek benim çocuğum?

Ben de doktora gittim bugün. Hala üç hafta ileride 36+5 çıkıyor. 3 kg olmuş bile. Doktor şekerle ilgili bir şey demedi ama ben korkmaya başladım. Normal değil gibi geldi. Bu ileriden gitme durumu böyle devam ederse erken mi gelecek benim çocuğum?
Canım birde başka doktora mı görünsen ?Yanlış ölçüyordur belki

Doktor doktoru tutmuyor iste resmen 🤦🤦 benimki 2 h onde diye nerdeyse doguma alacakti ama tek fark var suyu fazla benimkinin sekerle alakali olarak

Benim bugün muayene biraz uzun sürdü 30 dk kadar hemen gözüm karardı kulağım çınladı doktor ayağa kaldırdı sonra geri uzandirdi sıkıntıya gelemiyorum😂
Bebekler büyüdükçe basıyor damarlara 🥺 benim 24. Hafta detaylı yapılırken gitti bilinç falan doktora ben gidiyorum iyi değilim diyorum hala doplerle basarak bişeyler yapıyor sonrası zaten flu en son tansiyon ölçüyorlardı 😂😂

Bebekler büyüdükçe basıyor damarlara 🥺 benim 24. Hafta detaylı yapılırken gitti bilinç falan doktora ben gidiyorum iyi değilim diyorum hala doplerle basarak bişeyler yapıyor sonrası zaten flu en son tansiyon ölçüyorlardı 😂😂
Büyüsünler annesi az kaldı kavuşmanıza 😍😍

Back
X