Evet ozel sektor. Tabi yapardi ama o zamanda tek elemandim cizimleri ellerinde patlardi onlar bana gebe ben onlara gebe olunca gemimiz yurudu bi sekilde
Ama sonrasinda saglam kazik attilar 8 senelik is yerimden 1 gunde istifami verdim ciktim. İyi olsa ne olur stabil olmadiktan sonra. Daha da donmedim is hayatina kusturduler uleyynnn
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ? Ben 11,5-12 kilo arası gidip geliyorum bu hafta itibariyle. Ama bu iştahla daha da alırım gibi Bir insan yemek yedikten sonra hala nasıl aç olabilir aklımı kaçırıcam Hep açım ama hep yani Son haftalara doğru iştah çığrından çıkıyormuş demek ki.
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ? Ben 11,5-12 kilo arası gidip geliyorum bu hafta itibariyle. Ama bu iştahla daha da alırım gibi Bir insan yemek yedikten sonra hala nasıl aç olabilir aklımı kaçırıcam Hep açım ama hep yani Son haftalara doğru iştah çığrından çıkıyormuş demek ki.
Hamileliğin başında hep yemeğin üstüne tartılıyordum. Moralim bozuluyordu .
Uzun zamandır tok tartılmıyorum. Moralim de bozulmuyor
Tok 1-2 kilo fazla gösteriyor bence aç tartılmayı deneyin.
Ben 6 die boburleniodum toplam 8 olmus hemde ac karnina sabah 10 15 arasi giderim heralde doguma ( tabi sipa beklerse ) cunku istah bende de cok acik frenliyorum biraz ama is guc te yapmiyorum artik oturdugum icin daha da almaya basladim haliyle
Hemen soralım o zaman ben bankada çalışıyorum. Banka bana 16 hafta ücretli iznimde maaşımı yatıracak. Devlette rapor parası yatıracak ya bunu benden insan kaynaklarının istemesi hak mıdır? Reva mıdır?
Nasi ya senin ucretlinde maasini banka mi yatircak ben simdi bzm muhasebeye sordm bizim sirket bana yatirirsa devletten alamazmisim, bizimkiler bisey yatirmicakmis ben 16 haftanin sonunda devletten toplu alacakmisim parayi Fatolist89
nedir dogruluk payi:)
Nasi ya senin ucretlinde maasini banka mi yatircak ben simdi bzm muhasebeye sordm bizim sirket bana yatirirsa devletten alamazmisim, bizimkiler bisey yatirmicakmis ben 16 haftanin sonunda devletten toplu alacakmisim parayi Fatolist89
nedir dogruluk payi:)
Rapor ucreti dediginiz su maasin 3te 2si mi yani onu tam anlamadim:)
Benm isverenim babam oldugu icin maks verimi alabilmek icin cabaliyorm suan isin dogrusunu en karlisini ogreneym de onu yaptiraym:)
Kızlar birşey sorucam gebelik şekeri çıktı diyelim 1 ay düzenli diyet yaptık tekrar açlık tokluk ölçtürdük normal çıktı ozaman bitmiş mi oluyo ? İnstagram da bi kız öyle yapmış sonra koca tabak böreği çekmiş ödülüm diye
Rapor ucreti dediginiz su maasin 3te 2si mi yani onu tam anlamadim:)
Benm isverenim babam oldugu icin maks verimi alabilmek icin cabaliyorm suan isin dogrusunu en karlisini ogreneym de onu yaptiraym:)
Hamileliğin başında hep yemeğin üstüne tartılıyordum. Moralim bozuluyordu .
Uzun zamandır tok tartılmıyorum. Moralim de bozulmuyor
Tok 1-2 kilo fazla gösteriyor bence aç tartılmayı deneyin.
Bol su ic, ensene buz torbasi koy, 1 parol ic, bir de tulbentle fln baglayabilirsin. Kahve icebiliyorsan bi fincan dene. Cafein iyi gelir agriyo. Gecmis olsun
Bol su ic, ensene buz torbasi koy, 1 parol ic, bir de tulbentle fln baglayabilirsin. Kahve icebiliyorsan bi fincan dene. Cafein iyi gelir agriyo. Gecmis olsun
Kızlar birşey sorucam gebelik şekeri çıktı diyelim 1 ay düzenli diyet yaptık tekrar açlık tokluk ölçtürdük normal çıktı ozaman bitmiş mi oluyo ? İnstagram da bi kız öyle yapmış sonra koca tabak böreği çekmiş ödülüm diye
Oyle bi dunya yok kardesss. Dietle demekki onune gecilebilmis... Bende sekerim var diyet cok dusuruyor diye arada kaciriyorum hatta tam dikkat etmiyorum diyebilirim vak basima neler geldi bebenin suyu fazla erken dogum riski var vs vs bence lutfen dikkat et simdi ben yeniden diete basliyorum