2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
2 aylık bebeğe ne çorbası verecek :))) anne sütü içen 6 ay içsin varsın kilo olmasın. anne sütünden yararlı birşeymi var. bizimde babamız aceleciydi. 5 aylıkken bizim yemeklerden tattırıyordu. ama hoşlanmıyordum ama çokta birşey yapamadım. neyseki 6 aylık ek gıdaya geçmiştik. birde benim oğlumda tam 4 yaşında ve 18,5 kilo. bence kiloları ideal. çok zayıfta durmuyor bence. ama annelere sorsan hep onlara göre zayıf :))

bebek ne gün doğarsa o gün yazılır eskiden köylük yerde öyle yaprmış eskiler askere geç gitsn vs diye
ki çocuğa yapılan bir haksızlık bence babam beni 30 sene önce geç yazdırmış hala daha açıklamakla uğraşırım millete ve bu sebepten 5 ay geç emekli olacağım mesela
hiç de bir avantajını görmedim yıl farkı olmasının

Yaa çok iyi, kaç daka duruyorsun nstde, benim 10 dk. Çok az bence en az 30 olması gerekmiyormu
Bence duruma göre uzatıyolar. Sancı çıktığında yarım saat sürdü, sancıların olduğu için uzun tuttum dedi hatta. devam edecek mi diye bakıyorlar sanırım.
Bugün 10 dk sürdü benim de. Zaten dümdüz gidiyordu herhalde o yüzden uzatmadı.

Bilmeyince ben de kesisinden korkuyorum
Ağrıyı normal ağrı gibi sanmıyorum ama tahminde bulunamıyorum.

Bilmeyince ben de kesisinden korkuyorum
Ağrıyı normal ağrı gibi sanmıyorum ama tahminde bulunamıyorum.
Bana migren ağrısıyla eş değerde gelmişti canım.
Hayatımda kusan bi insan değilimdir ne kadar midem bulansa da.
Ama bir migren sancısı çekerken ağrıdan kusmuşluğum var bir de doğum sancısı çekerken. O yüzden ikisi aynı gelmişti bana

Ben de aralık ortası doğmuşum ocak yazdırmışlar. Bi faydasını da görmedim zararını da. Emeklilikte sıkıntı mı oluyormuş

Benim sezeryan tecrübem çok iyiydi sezeryanda hemen toparlanılmıyor demişlerdi bana ama benim hiç öyle olmadı ilk iki gün dikişliyim diye dikkat ettim sonra ayaktaydım bazıları 20 gün yatıyormuş bence o eskidenmiş şimdi dikişler bile kendi eriyor ben normal doğumu bekleyen biri olarak normal doğum sancısıda çektim ve tansiyonum düştüğü için acil sezeryana alındım normal doğumunda bayasını tatmış biri olarak o iyi bu kötü diye bir şey yok bence normal doğum adı üstünde normal olan ama iyi ki bilim gelişmiş ve sezeryan da ortaya çıkmış yoksa zorda olan kadınların hali ne olurdu düşünemiyorum sezeryanı sağlığın için bir kurtuluş gibi görürsen korkmazsın canım şimdi bu gebeliğimde sezeryan olacak zaten bebeğim çok iri iyi ki sezeryan diye bir çözüm var

Benim 20 dk nst. Fenalık geliyor bitene kadar yatamıyorum bir türlü
Ya öylede 10 dakikada kasılma olmayabilir, zaten nefes nefese yatıyorum kalp atışı düzelen kadar bitiyo
Benim ebelerde iş yok ya kasılmanın yarısında kesti nstyi, 10 dakikada üç sancı çıktı, ebeye diyorum bu sancılar normalmi ard arda, doktorun bilir diyor, bence biraz daha devam ettirmeleri lazımdı senin gibi

Hele daha kızım 2 aylıkken eltim benden habersiz çilek sürmüş ağzına. Odaya bi girdim ağzı kırmızı üstüne başına damlamış öyle bir kızdım ki. Çilek alerjik bi meyve bir yıldan önce önerilmez ki benim bebeğimin çoklu gıda alerjisi vardı gözüm döndü resmen görünce.
Bi de diyo ki kakasında hafif kırmızılık olabilir ama merak etme. Resmen cahillik ya. Ondan sonra hiç yalnız bırakamadım kızıma oraya gidince onlarla.

Ben hayatımda öyle çekilemez bir ağrı çekmedim. O yüzden tahmin edemiyorum

Gerçekten cehalet, bir de başkasının bebeğini beslemek sana mı düştü.
Ek gıdaya bile geçmeyen bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…