2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İlk aylarda benim simit bölgemde çatlak oldu. Krem sürmeden önce . Şimdilerde görebildiğim yeni çatlağım yok.
Ayakkabı cilası gibi bir yağ var onu sürüyorum leş gibi kokuyor o bitsin tekrar lierac alacağım en azından kötü kokmuyor.

Kalçalarımı, kasıklarımı, basen bölgelerimi, belimi, göğüslerimi, karnımı çatlama ihtimali olan her yerimi yağlıyorum ben
Henüz yeni çatlağım olmadı, ilkinden kalanlar var.
Bende kaç tane biooil bitirdim sayamiyorum bide iki lierac bitti o harcamalarıma rağmen catlarsam hakkımı helal etmiyorum

Ben de aralık ortası doğmuşum ocak yazdırmışlar. Bi faydasını da görmedim zararını da. Emeklilikte sıkıntı mı oluyormuş
yok sıkıntı derken mesela 58 de emekli olcamda 58i doldurduğum gün değil nüfusta yazan tarihte emekli olabilcem mesela
Birde bütün akşam pasta , meyve , bisküvi vs tüketmeme rağmen gece hicbirsey yememiş gibi karnım gurulduyor
işte bu ben yemekten sonra tatlı üstüne kuruyemiş üstüne meyve yiyorum
ilkinde 18 kilo aldım bebekle kahvaltı bile yapamıyordum akşam yemeği yemeden uyuduğum günler oldu hepsi gitmişti o sebeple takmıyorum

Kiloyla derdim sıkıntım yok çok şükür ama doyamıyorum artık gün geçtikçe daha çok aç hissediyorum ağzım boş durunca direk acikiyorum

Bende kaç tane biooil bitirdim sayamiyorum bide iki lierac bitti o harcamalarıma rağmen catlarsam hakkımı helal etmiyorum

Rekor yağlanma da benden
1 biooil 3 liearac bitti. 1 tane de badger bitmek üzere. Bu hafta yeni bir yağ almam lazım. Ama yine de çatlarım kesin. Çünkü cildim kalitesiz hassas ve kuru. En az çatlakla kurtulursam iyi. Çünkü 1 kilo aldığımda bile çatlayan bir yapım var. Pehlivan gibi göbeğimi yağlayıp karnım açık dolaşıyorum evde

Ben 2. Biooili anca bitircem kasintim cok oluyodu bi ara catliyorm sandm ama snr baktm isilik olmisum gbi gobegin etrafinda kucuk noktalar var surmiym bakaym nolcak dedm 2 gun surmedm kasinti tamamen gecti. Simdi bu sefer de catlicam diye korkup yine 2 gun surdm yine kasinti basladi

Evde aleo veraniz varsa eklem yerlerine sürün atee düşürücü etkisi var bilginiz olsun sarımsaklı zeytinyagi da işe yarayabilir iltihabı kurutur zencefil bal limon yine boğaz enfeksiyonuna et etkili yöntem

3. Biooil bitmek üzere.2 mustela 1 lierac bitti.Arada normal vücut nemlendiriciler de sürdüm.Kapişiriz yağlı güreşte

Alerji yaptı demek ki

Ben iki üç haftadır böyleyim. Kahvaltıdan sonra uyuyakalıyorum genelde. Nasıl olduğunu anlamıyorum bile
Ay neden boyle olduk nazarlara mi geldikP Bin tane isim var kafam kalkmiyo. Gece cise kalkmaktan uyumuz cok bolunuyo belki de ondandir.

Kizlar bu arada haftaya yatak, sifonyer vs. geliyor kismetse. Ben cok heycanlaniyorum ya insallah hepimizin cok saglikli ve kolaylikla gecsin dogumu ve lohusaligi guzel guzel tadina varalim bu benim son cocuk Allah`in izniyle :)) Oyuncak bebek gibi oynamak istiyorum onunla, saglikli olsunlar insallah:)

Ilk dogumu olacaklar uykusuz geceler sizi sok etmesin. Gececek merak etmeyin. Ben ilk dogumumda uykusuzluk konusunda cok sabirsiz ve isyankardim sanki bir benim oyleymis gibi ama hayir herkes ayni, simdiden soyleyeyim merak etmeyin her gecen gun daha iyi olacak:)

Gençler yağlanıyorsak oda ısısında erimeyen yağlardan sürelim. Onlar daha güzel nemlendiriyor ve daha uzun süre nemli kalıyoruz. Yani bence öyle daha mantıklı. Deneyin derim ben

Kızlar bu masraflar bitmicek galiba yaa, hastanede giymek için aldığım pijamayı Bi deneyim dedim Allahım düğmeler kapanmıyor büyük beden almıştım halbuki, şimdi netten başka Bi tane daha aldım

ben de deneme yapayım.
Göbek inecek biraz öyle hesap etsek kurtarmaz mı

Ona da alışıyor insan.
Ben hatta uykusuzluğa o kadar alışmıştım ki bebeğim uyusa dahi uyuyamıyordum.
Hani derler ya her fırsatta uyuyun diye hiç öyle yapamadım.
Onun yerine kitap okurdum, dizi film izlerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…