2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim idrar tahlilinde cikmadi kulturde cikti dun gece ki ilaci anca 1 saat flan tutabildim patlayavaktim. Ona ramen baya hafiflemis suan o hissim ama diyorum ya benzer tarif edip farkli seyler olabilir bilemiyorum ki gene takipte olup doktoruna sor canim

Gunaydin kizlar bugun kendi doktorumda randevum war bakalim benim doktor duruma ne dicek. Bu sabah ama agrim epey hafiflemis baya kotuydum ya. gece cok korktum. Kendi doktorumda devletteki gibi su fazlalaigindan ayni seyi soyleyip sezeryan derse beklememe karari aldim yok sorun yok derse devlete devam edecegim cunku bu tarz riskli durumlarda cok daha tecrubeli olduklarina inaniyorum hayirlisi bakalim.

Ben esortman takimi almistim cikis icin ama dedigin triko takimlari biliyorum aklima daha once gelseydi kesinlikle onu tercih ederdim gercekten cok daha şık duruyorlar. Gule gule saglikla giy insallah

Aldiginda bize de link atarsin cnm :)

Sanırım Nisan geldikten belirli bir süre sonra doğum basliyormus.Daha doğrusu sanci
o Nişan ile doğum başlamış sayılıyor zaten .Sağlıkla gelsin bebislerimiz.Dikkat edin bence .

Kizlar strerimar aldiniz mi ? Yada Fiyati gordugunuz mu saka mi bu 100 ml si 170 tl olmus yuhhh yani guvendiginiz baska marka var mi? 2 cocuk var bende battikkk battikkk eksik bitmiyordu
Ben geçen ay aldım canım 75-80 liraydı. O ne ya 2 katından fazla artmış

25 kasımda 60 liraya almışım canım o ne ya hu o kadar zam mı olur
Hepsi burada dan baktim siparis veeeyim dedim soka girdim eczaneye bakicam. Gecen gun geldi basima oglum alerjik astim doktor hava makinasi verdi manuel bisi degisik int ten baktik 350 tl eczeneye geldim evin orda 50 tl birebir marka model ayni. soka firdim. Saolsun elindeki mala zam yapmiyor belki sterimarida zamsiz yakalayabilirim. Ama kizlar ilac uretimlerinde sorun var uretimler durdurulmus ve depolarda bazi ilaclar yok deniliyor

İnternetteki mağazalar ellerindeki ürün bitmek üzereyse ya da bittiyse zamlı gösteriyorlarmış. Çünkü ürünü silip tekrar eklemek daha zormuş. O yüzden internette bazen saçma zamlar görülebiliyormuş. Böyle bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.

Ben sleepy 2 numara almıştım ama malum bebiş zayıf doğacak gibi sizce 1 numara almalı mıyım?
Bence canim q ile 2 arasinda cok kilo farki yok bir iki denersin baktin cok sizma oluyor cok büyük gelecek acilinden alinir yaa elinde kalmasindan iyidir bence ben kendim icin boyle planladim mesela erken dogum olursa hemen hastane cevresi bi market illaki var alinir 1 no

Süte zam gelince tereyağına da zam geldi. İç yağ falan nasıl acaba o da et fiyatıyla kapışır mı

Şu an kapismayan tek şey maaşlarimiz onun dışında herşey uçuyor da uçuyor

Kızlar bu masraflar bitmicek galiba yaa, hastanede giymek için aldığım pijamayı Bi deneyim dedim Allahım düğmeler kapanmıyor büyük beden almıştım halbuki, şimdi netten başka Bi tane daha aldım

Hepimiz aynı hatayı yapıyoruz aslında bunları doğuma yakın almak lazım ben denemedim ama büyük almistim inşallah olur.

Ben tayt giymiştim rahat ettim bunda da tayt giyerim gebelik taytı olur sanırım göbeğin inmesi bir kaç günü buluyor

Kizlar strerimar aldiniz mi ? Yada Fiyati gordugunuz mu saka mi bu 100 ml si 170 tl olmus yuhhh yani guvendiginiz baska marka var mi? 2 cocuk var bende battikkk battikkk eksik bitmiyordu

Dün Türk kahvesi alacaktım 3 harfli marketleri gezdim ikisinde 13.95 ti birinde 9.75 ti aldım .Bugün eşim yine o marketlerden birine gitti kahve fiyatı 13.95 olmuş dünden bugüne hatta demiş elinizde stok varken niye yeni fiyattan satıyorsunuz diye ben bilmem abi demiş hayır fırsatçılık başka bir şey değil

Ben sleepy 2 numara almıştım ama malum bebiş zayıf doğacak gibi sizce 1 numara almalı mıyım?

Ben 1 de 2 de aldım .2 numara büyük gelebilir yeni doğan için sanki .Küçük paket 1 numara alabilirsinn

Kızlar baby me aleoveralı bebek bezi var ebebeğin kendi markası yorumları çok güzel bizde denedik hâlâ almayan varsa öneririm fiyatı da daha uygun birde e bebek sürekli kupon veriyor bezler için ben 50'li paketi 17 liraya falan aldim kuponla birlikte

Elinde stok olan mali eski fiyattan satmak zarar ettirir tuccara cnm, firsatcilik degil bu. Cunku yenisini satin aldiginda zararina alacaktir. Her urunde fiyati hesaplarken senin ne kdra aldigin degil guncel fiyati baz alinmalli. Dusun 9.95e 10 tane kahve satti adam 995tl ciro yapti snr yeni kahve almaya gtti 1000 tl odeyecek.. ne anladm o isten adam daha kira personel odeyecek
Stokcu firsatci diye marketler yaftalandi mi sinir oluyorm acikcasi ticaret isinin icinde olunca gercekleri goruyosn;(

Turk kahvesi mi 13 mu hahahahaha git bime bugun 13 kalmismi şoka girdim yemin ederim aglicaktim tam 14.90 evvelsi gun 9.75 ti. Asabim bozuldu gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…