2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İyide aldigi eski malin faturasi zaten kesildi guncel fiyattan kesilmiyor ki fatura. Zaten eski fiyat uzerinden karsiz satmiyor ki yeni cekecegi mal icin ok guncel fiyat yansit kabul ediyorum cebinden odeyecek degil ama elindeki maldan %25 kar elde edip kesilen faturayi odeyecegine %75 kar ediyor hak mi bu simdi

%25 kar etmiyolar ki.. dedigim gbi belki cok kucuk zamlarda kompense edebilir ama daha once 8e aldigi seyi smdi 11e aliyosa mesela yapamaz onu zarar eder yani hepsi bunu dusunuyodr herkes en ucuz olmak ister ztn ucuz olan yer en cok satar ama yapabilecekleri cok bisey yok.

Yok canim verdigim yuzdeler tabikide afaki %1 etsin 3 5 etsin demek istedigim stogundaki ( odemesini yaptigi mala ) guncel fiyat yansitiyor olmasi ama elbette ticaret mantigi he demiyorumki %2 kar ederken %1 etsinde ucuz satsin mantiginda degilim. Amann zaten sistem hep boyle bizlerin anca cenesi yoruluyor iste degisen hic bisi yok.

Hatta çoğu toptan satış yapan firmalar satışı durdurdu ne fiyat biçeceklerini bilmedikleri için. Geçen gün tansiyon aleti almak için medikale gittim. Adam sattığı fiyattan yerine koyamayacağını söyledi. Hatta ürünüm eksik alamıyorum satışlar durdu dedi. Bu inşaat sektöründe de böyle.
Çünkü zarar edecekler satarlarsa. Sen nasıl zamlanmadan alıyım diyorsun. Ticaret yapan da elindeki malın değerinin düşmesini istemiyor.

Bende kullanmayı düşünüyorum yorumları cidden çok iyi

Ben esortman takimi almistim cikis icin ama dedigin triko takimlari biliyorum aklima daha once gelseydi kesinlikle onu tercih ederdim gercekten cok daha şık duruyorlar. Gule gule saglikla giy insallah
Sagol canim sen de, olsun esofman da rahat. Benim de bi anda geldi aydinlanma:) sepete attim ama henuz almadim. Cok uygun fiyatlilar var.

İyi de 9.75 e sattığı kahveyi 8 TL den almış 1.75 TL kar ile satıyor ve elinde bu fiyattan aldığı bir sürü kahve var faturası kesilmiş.Şimdi elinde 8 TL den aldığı kahveler varken hala güncel fiyat 13.95 ten satması bana fırsatçılık geliyor.Rakamlarim farazi ne ne kadar kar bırakır bilmiyorum.Tabi ki zarar etmesinler ,kahveyi 12.5 TL den alip 9.75 TL ye satmasin ama 8 TL den alip 13.95 e satmak bana yanlış geliyor.Ha tek kahve değil bu her üründe bu şekilde .

Turk kahvesi mi 13 mu hahahahaha git bime bugun 13 kalmismi şoka girdim yemin ederim aglicaktim tam 14.90 evvelsi gun 9.75 ti. Asabim bozuldu gercekten

Bayilazam yetişemiyoruz artık ya

Neyse topigin amacına dönüş yapalım. Şimdi biberon pompa emzik vs gibi şeyleri kaynattim yıkadım nerde saklayabilirim onları fikri olan var mı?

Neyse topigin amacına dönüş yapalım. Şimdi biberon pompa emzik vs gibi şeyleri kaynattim yıkadım nerde saklayabilirim onları fikri olan var mı?
Hastaneye gidecekse ben emzirme malzemelerine ayrı çanta yaptım ikea poşetine koydum emzikleri de emzik kutusuna

Kilitli poşetlerde saklayabilirsin yine

Hastaneye gidecekse ben emzirme malzemelerine ayrı çanta yaptım ikea poşetine koydum emzikleri de emzik kutusuna

Teşekkür ettim kilitli poşet alayım o halde .Hastane konusunda kararsız kaldım da tozlanma olmasın diye güvenli bir şekilde saklayayim dedim orta boy valiz hınca hınç doldu başka çanta yapmamak için direniyorum ama süsler için galiba ayrı çanta yapmak icap edecek bir de süt malzemeleri girerse için içine napacuğuk

Ben kabin boy + anne bebek çantası yeter diyordum yetmiyormuş orta boy valize geçiş yapacam bende büyük ihtimalle yetmeyecek oda daha ortada benim eşyalar yok çünkü

Ben kabin boy + anne bebek çantası yeter diyordum yetmiyormuş orta boy valize geçiş yapacam bende büyük ihtimalle yetmeyecek oda daha ortada benim eşyalar yok çünkü
Kabin boy valiz yetti bize, giderken de çıkarken aynı kıyafetleri giyerim bir valiz bir puset birde sırt çantamı alırım tamamdır

Ben yanlış bişeyler yapıyorum galiba çünkü benim el çantası tarzı bişey var kabin boy valiz kadardır içi. Ona koydum. öyle hınca hınç dolma durumu yok. daha bir şeyler de alır. Eksik birşeylerim var galiba

Kizlar doktordan ciktim. 3380 gr olmus 39h ile uyumlu karin cevresi. Ama bas vs diger olculer haftasiyla uyumlu. Devletin dedigi ayni seyleri soyledi. 1. Dogumun normal oldugundan sekeri kontrol altina alamazsak 38. H doldurdugunda suni sanci ile normali zorlicam dedi dedim suni istemiyorum hayir dedi sagliklisi bu direk sezeryana almam iyi dedim yy apcak bisi yok. Haftaya tekrar cagirdi ama bu sartlarda bu hastanede suni almam gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…