İyide aldigi eski malin faturasi zaten kesildi guncel fiyattan kesilmiyor ki fatura. Zaten eski fiyat uzerinden karsiz satmiyor kiElinde stok olan mali eski fiyattan satmak zarar ettirir tuccara cnm, firsatcilik degil bu. Cunku yenisini satin aldiginda zararina alacaktir. Her urunde fiyati hesaplarken senin ne kdra aldigin degil guncel fiyati baz alinmalli. Dusun 9.95e 10 tane kahve satti adam 995tl ciro yapti snr yeni kahve almaya gtti 1000 tl odeyecek.. ne anladm o isten adam daha kira personel odeyecek
Stokcu firsatci diye marketler yaftalandi mi sinir oluyorm acikcasi ticaret isinin icinde olunca gercekleri goruyosn;(
%25 kar etmiyolar ki.. dedigim gbi belki cok kucuk zamlarda kompense edebilir ama daha once 8e aldigi seyi smdi 11e aliyosa mesela yapamaz onu zarar eder yani hepsi bunu dusunuyodr herkes en ucuz olmak ister ztn ucuz olan yer en cok satar ama yapabilecekleri cok bisey yok.İyide aldigi eski malin faturasi zaten kesildi guncel fiyattan kesilmiyor ki fatura. Zaten eski fiyat uzerinden karsiz satmiyor kiyeni cekecegi mal icin ok guncel fiyat yansit kabul ediyorum cebinden odeyecek degil ama elindeki maldan %25 kar elde edip kesilen faturayi odeyecegine %75 kar ediyor hak mi bu simdi
Yok canim verdigim yuzdeler tabikide afaki %1 etsin 3 5 etsin demek istedigim stogundaki ( odemesini yaptigi mala ) guncel fiyat yansitiyor olmasi ama elbette ticaret mantigi he demiyorumki %2 kar ederken %1 etsinde ucuz satsin mantiginda degilim. Amann zaten sistem hep boyle bizlerin anca cenesi yoruluyor iste degisen hic bisi yok.%25 kar etmiyolar ki.. dedigim gbi belki cok kucuk zamlarda kompense edebilir ama daha once 8e aldigi seyi smdi 11e aliyosa mesela yapamaz onu zarar eder yani hepsi bunu dusunuyodr herkes en ucuz olmak ister ztn ucuz olan yer en cok satar ama yapabilecekleri cok bisey yok.
1 numara 80li almıştım ben, ilk doğduğunda 2 büyük gelirse diye. Küçük paket alabilirsin sendeBen sleepy 2 numara almıştım ama malum bebiş zayıf doğacak gibi sizce 1 numara almalı mıyım?
İyide aldigi eski malin faturasi zaten kesildi guncel fiyattan kesilmiyor ki fatura. Zaten eski fiyat uzerinden karsiz satmiyor kiyeni cekecegi mal icin ok guncel fiyat yansit kabul ediyorum cebinden odeyecek degil ama elindeki maldan %25 kar elde edip kesilen faturayi odeyecegine %75 kar ediyor hak mi bu simdi
Bende kullanmayı düşünüyorum yorumları cidden çok iyiKızlar baby me aleoveralı bebek bezi var ebebeğin kendi markası yorumları çok güzel bizde denedik hâlâ almayan varsa öneririm fiyatı da daha uygun birde e bebek sürekli kupon veriyor bezler için ben 50'li paketi 17 liraya falan aldim kuponla birlikte
Sagol canim sen de, olsun esofman da rahat. Benim de bi anda geldi aydinlanma:) sepete attim ama henuz almadim. Cok uygun fiyatlilar var.Ben esortman takimi almistim cikis icinama dedigin triko takimlari biliyorum aklima daha once gelseydi kesinlikle onu tercih ederdim gercekten cok daha şık duruyorlar. Gule gule saglikla giy insallah
Tabi kiAldiginda bize de link atarsin cnm :)
Elinde stok olan mali eski fiyattan satmak zarar ettirir tuccara cnm, firsatcilik degil bu. Cunku yenisini satin aldiginda zararina alacaktir. Her urunde fiyati hesaplarken senin ne kdra aldigin degil guncel fiyati baz alinmalli. Dusun 9.95e 10 tane kahve satti adam 995tl ciro yapti snr yeni kahve almaya gtti 1000 tl odeyecek.. ne anladm o isten adam daha kira personel odeyecek
Stokcu firsatci diye marketler yaftalandi mi sinir oluyorm acikcasi ticaret isinin icinde olunca gercekleri goruyosn;(
Turk kahvesi mi 13 mu hahahahaha git bime bugun 13 kalmismi şoka girdim yemin ederim aglicaktim tam 14.90evvelsi gun 9.75 ti. Asabim bozuldu gercekten
Kilitli poşetlerde saklayabilirsin yineNeyse topigin amacına dönüş yapalım.Şimdi biberon pompa emzik vs gibi şeyleri kaynattim yıkadım nerde saklayabilirim onları fikri olan var mı?
Hastaneye gidecekse ben emzirme malzemelerine ayrı çanta yaptım ikea poşetine koydum emzikleri de emzik kutusunaNeyse topigin amacına dönüş yapalım.Şimdi biberon pompa emzik vs gibi şeyleri kaynattim yıkadım nerde saklayabilirim onları fikri olan var mı?
Kilitli poşetlerde saklayabilirsin yine
Hastaneye gidecekse ben emzirme malzemelerine ayrı çanta yaptım ikea poşetine koydum emzikleri de emzik kutusuna
Ben kabin boy + anne bebek çantası yeter diyordum yetmiyormuşTeşekkür ettim kilitli poşet alayım o halde .Hastane konusunda kararsız kaldım da tozlanma olmasın diye güvenli bir şekilde saklayayim dedimorta boy valiz hınca hınç doldu başka çanta yapmamak için direniyorum ama süsler için galiba ayrı çanta yapmak icap edecek bir de süt malzemeleri girerse için içine napacuğuk
Kabin boy valiz yetti bize, giderken de çıkarken aynı kıyafetleri giyerimBen kabin boy + anne bebek çantası yeter diyordum yetmiyormuşorta boy valize geçiş yapacam bende büyük ihtimalle yetmeyecek oda daha ortada benim eşyalar yok çünkü
Ben kabin boy + anne bebek çantası yeter diyordum yetmiyormuşorta boy valize geçiş yapacam bende büyük ihtimalle yetmeyecek oda daha ortada benim eşyalar yok çünkü
Ben yanlış bişeyler yapıyorum galiba çünkü benim el çantası tarzı bişey var kabin boy valiz kadardır içi. Ona koydum. öyle hınca hınç dolma durumu yok. daha bir şeyler de alır.Teşekkür ettim kilitli poşet alayım o halde .Hastane konusunda kararsız kaldım da tozlanma olmasın diye güvenli bir şekilde saklayayim dedimorta boy valiz hınca hınç doldu başka çanta yapmamak için direniyorum ama süsler için galiba ayrı çanta yapmak icap edecek bir de süt malzemeleri girerse için içine napacuğuk
Ben emzik vermeyi istiyorum alırsa tabi ama zamanını kestiremiyorum şuanda . Philips avent aldım bu arada emzik ve biberon olarakBir de emzik konusunda düşünceniz ne? Bu konuda uzmanlar da fikir birliğinde değil sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?