2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Eksik yapmamışsindir da biz fazla fazla yedek koymuş olabiliriz .3 er takım aldım hem kendime hem bebeğe .Aslında benim valizi dolduran kalınca bir hirkam var kaba duruyor biraz o oldu galiba onu alsam bir kaç şey daha sığabilir.

Bir de emzik konusunda düşünceniz ne? Bu konuda uzmanlar da fikir birliğinde değil sanırım.

Ben emzik vermeyi istiyorum alırsa tabi ama zamanını kestiremiyorum şuanda . Philips avent aldım bu arada emzik ve biberon olarak

Ben emzik vermeyi düşünüyorum emzik konusunda bazı şehir efsaneleri var onlara da inanmıyorum şahsen .Aventin damaksiz olanlarindan 2 tane aldım umarım beğenir.18 ay civarı da bırakır diye umuyorum abi öyle oldu çünkü .

Bir de emzik konusunda düşünceniz ne? Bu konuda uzmanlar da fikir birliğinde değil sanırım.
Arastirdigim kadarıyla ilk bir ay genel kanı emzik önerilmiyor meme reddi yapabilir diye. Bir ay sonrasında da önerenler var önermeyenler var. Benim kendi kanaatim su, emzik aldim ama hastane çantasına koymayacagim. İlk bir ay vermeyi düşünmüyorum. Sonrasında da bebisin durumuna ve ihtiyacına göre bakacağım

Ya suni alıp doguramama ihtimali de var o zaman mecburi sezeryan olacak neyse doktorun en iyisini bilir tabi ama inşallah seninde gönlünden geçen olur canım .

Ya suni alıp doguramama ihtimali de var o zaman mecburi sezeryan olacak neyse doktorun en iyisini bilir tabi ama inşallah seninde gönlünden geçen olur canım .
Ahhh suni verip evet ama kanala girerse suni ile sezeryana donemiyorlar bir suru dava nie bole oldu anlamadim hayirlisi insallah

Battaniye ve polar sabahlık baya yer kapladı benimde o yüzden sığamadik galiba bugün tekrar bir eleme yapacağım ama ihtiyaç durumunda eşim habire biryere gitsin istemiyorum yanımda dursun diye lazım olabilecek ne varsa almaya çalışıyorum hepsi poşetli nasıl olsa kirlenmez modundayım

Maşallah bebise normali zorlama ne kadar mantıklı bilmiyorum sonuçta suni istemiyorsun ve normalle gelemezse durumu var biraz sıkıntı sanki . Devlette mi normal diyor canım ?

Maşallah bebise normali zorlama ne kadar mantıklı bilmiyorum sonuçta suni istemiyorsun ve normalle gelemezse durumu var biraz sıkıntı sanki . Devlette mi normal diyor canım ?
Evet canim skintili bi durum. Devlette ozelde ayni seyi soyluyor saka fibi genelde ozel zorlamaz ama doktorum illaaa normal dogum denemeden asla yapmam dedi

Ya Merve benimde aklıma geliyor biraz seyrelteyim diyorum ama sonra aman böyle kalsın diyorum zira kullansam da kullanmasamnda hastaneye giden eve dönüşte yıkanacak .Bende hurç ve kilitli poşete koydum da bilemedim yine

Evet canim skintili bi durum. Devlette ozelde ayni seyi soyluyor saka fibi genelde ozel zorlamaz ama doktorum illaaa normal dogum denemeden asla yapmam dedi
Sen stres sıkıntı yapma yine de bebeğin en doğru şekilde gelecektir hayırlısıyla atlatırsınız inşallah ikinizde

Ya Merve benimde aklıma geliyor biraz seyrelteyim diyorum ama sonra aman böyle kalsın diyorum zira kullansam da kullanmasamnda hastaneye giden eve dönüşte yıkanacak .Bende hurç ve kilitli poşete koydum da bilemedim yine
Bende şimdi şey düşündüm küçük bir çanta yapıp ekstra olmasada olur gördüğüm şeyleri içine koyacam arabada dursun hastaneye çıkarmam lazım olursa arabadan alırız en kötü ( çıkarmaya kıyamıyorum çözüm üretiyorum )

Puseti taburcu olacağım zaman getirir eşim onu da oralarda şey etmiyim kurtarabildigim kardır ne edem

2 gün oğlumun ödevleriyle babası ilgilendi ben dinleneyim diye,2 günde eksik olmuş öğretmen mesaj attı dün iyi misiniz diye ? Dedim ödev için sorduysaniz babası ilgilendi ama gözünden kaçmış galiba dedim .Doğum sonu napacam ben umarım destek olabilirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…