Benim o regl sancısı gibi ağrı hep var ya ..Yakın mi acaba diyorum.Onceden arada olurdu .Şimdi neredeyse hep var düzenli olarak .Benimki de tekme degil artik ittirme kaktirma seklinde:) bu arada sizi okudukca diyorm benim masallahim var bi agri sizi biseyim yok normali beklicek olsam heralde 42yi bulacakti diye dusunuyorm. Eski nineler nasi tarlada calisirken dogururmus benimki de o misal hala aktif kosturmaca ve is icinde oldugum icin heralde anlamiyorm diye dusunuyorm.bi tek ara sira reflu oluyo bi de bazen regl sancisi gbi bi agri.
Ocak 10-15 arası alırız dediBacımsu sen hele dur en son sen doğuracaksin araya kaynak yapma bak sıra var burda
Aynen ama ben doktora sordm onu normal dedi duzenli atiyorm 3dakkada 1 5 dakkada 1 fln degilse bisey olmazmis. Bu agriyi soylememin ustunden haftalar gecti daha nstye bile sokmadi. Benim de yani en az 4 haftadir bu agrilar gunde 5 6 kez belki daha fazla tekrarliyo ama geciyo sonraBenim o regl sancısı gibi ağrı hep var ya ..Yakın mi acaba diyorum.Onceden arada olurdu .Şimdi neredeyse hep var düzenli olarak .
ben her ikisinide kullanıyorum. coraspirini bıraktım şimdi oksaparla devam ediyorum. sizinde dediğiniz gibi doğumdan 1 gün önce iğneyide bırakacağım.Ecopirin bırakıp oksapra devam mı ettiniz pıhtılaşma için. Bende ecopirini 24.haftada bıraktım oksapar doğumdan bir gün önceye kadar dedi doktorm etkisi 12 saatmiş.
Kızlar sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Ben nasip olursa 3.bebeğime hamileyim ve 33 yaşındayım. İlk gebeliğimde hafif derece preeaklemsi(gebelik zehirlenmesi) geçirmiştim. İkinci hamileliğimde tekrar etmesin diye hep aspirin kullandım. Sıkıntı çıkmadı. Bu hamileliğimde de aspirin kullandım ama bazı rahatsızlıklarımdan dolayı ek olarak tansiyon ve hafif doz kalp ilacı kullanıyorum ve bu rahatsızlıklarım sadece gebelik döneminde oluşuyormuş. Ben bu yüzden acaba tüplerimi bağlatsam mı diye düşünmeye başladım ama tam emin de olamıyorum o yüzden sizin de fikrinizi almak istedim
Benimde öksürüğüm var öksürükten dolagıda hafif göğsüm ağrıyor nasıl anlaşılıyor korona oluncaKızlar bende korona oldum Bi haftadır nefes darlığı mahvetti beni sanki biri ağzımı burnumu kapatıyor bugün biraz daha iyiyim 14 gün karantina dayım dün yaptırdım testi anca sancı tutarsa yada bebek hareketinde sıkıntı olursa doktora gidebilirimişim yada görüntülü muayene varmış ekrandan nası muayene edecekse bide ben şikayetim anlatıyorum covit testi yaptırmak istermisiniz diye soruyorlar hastanede istemem desem istediğim gibi dışarı çıkar herkese bulaştırırım nasıl bi sistem anlamadım banada dua edin çabuk atlatalım Bi haftam çok ağır geçti nefes alamıyorum diye ağladım geçen hafta doğum acile gittim bebek iyiydi şükür 34+2 2600 dü kilosu. @Statusahibi rabbim şifa versin kolay atlatalım inşallah
Benimde ber gece aynı senaryo3 saattir yataktayım hala uyuyamadım. karnım durmadan sertleşiyor, kasıklarım çekilip nefesim kesiliyor, yatarken bu kadar olmazdı, hiç ağrı hissetmiyorum ama sadece kasılma, azıcık ağrım olsa doğum başlıyor diye şüpheleneceğim
Aşı da mı yoktu, çok şanslısın canm ne güzel bitmiş aşısız oluşmuşsaKızlar sabah antikor antijen ve kan testi vermiştim, antikor pozitif çıkmış, çok şaşırdım daha önce covid geçirmişim,
Evet bende de oluyor bilmiyorum nedeniniKızlar bazen siz de karnınızda boyle hızlı bir kelebek kanat çırpısı gibi bir hareket hissediyor musunuz? O his bebegin hangi hareketinden kaynaklanıyor cok ilginc geliyor bana
Aşım var canım, ilkini hamile kaldığım ay olmuştum anlamadan, ikincisini de hamileyken oldum, ama covidi hamileyken mi geçirdim onu bilmiyorumBenimde öksürüğüm var öksürükten dolagıda hafif göğsüm ağrıyor nasıl anlaşılıyor korona olunca
Benimde ber gece aynı senaryo
Aşı da mı yoktu, çok şanslısın canm ne güzel bitmiş aşısız oluşmuşsa
Çok geçmiş olsun size de Benim eşim oğlum pozitif olduğu için benden doktor istedi, aslında yaptırmıştım negatif çıkmıştı ama yine tekrar istedi, doktor doğum öncesinde istiyor, siz şüpheleylrsanız test verin doktorunuzuda bilgilendirin, ona göre bir yol belirlenirŞimdi ben hafif öksürüyorum boğazım yanıyor ve öksürünce haliyle göğsümde ağrıyor. Test falan yapmak istemiyorum ama neye göre teste karar veriliyor ağır grip gibi olunca mı
Birincisi ne guzel anlamadan gecirmissin...Aşım var canım, ilkini hamile kaldığım ay olmuştum anlamadan, ikincisini de hamileyken oldum, ama covidi hamileyken mi geçirdim onu bilmiyorum
Dün buraya gece çok güzel uyuduğumu sadece bir kere tuvalete kalktığımı yazmıştım. Bu gece kasılmalardan 4 buçuğa kadar uyuyamadım
Aramızda bi tane kem gözlü dolaşıyor aman dikkat
Şimdi ben hafif öksürüyorum boğazım yanıyor ve öksürünce haliyle göğsümde ağrıyor. Test falan yapmak istemiyorum ama neye göre teste karar veriliyor ağır grip gibi olunca mı
Aşıdan oluşan antikorlar olabilir mi pozitif çıkanKızlar sabah antikor antijen ve kan testi vermiştim, antikor pozitif çıkmış, çok şaşırdım daha önce covid geçirmişim,
Benim doktorum da istiyor doğuma almadan önce 4 günü aşmaması gerekiyormuş yalnız testin, nasıl tutturacağım hala bilmiyorum.
Bi de korkuyorum testten, daha önce hiç yaptırmadım, kandan da bakılabiliyor mu?
Kızlar artık gece uyumaları çok zorlaştı. Saat 3'e kadar yatağın içinde döndüm durdum. Bir de bugün regl olacakmışım gibi bir sancı girdi kasıklarıma acayip sinirliyim. Hiç bu kadar gergin olmamıştım. Biri bir şey dese de ağzına çaksam rahatlayacağım sanki öyle bir hisYürümek zor, ağır olmak zor, ev işi yapmak zor, uyumak zor sanırım hepsi birleşince insanı delirtiyor.
Çünkü sadece devlette soğurtuyorlar covidlilere korkuyorumArtık normal grip ile covidin ayrımını yapmak çok zor ,zira belirtiler kişiden kişiye değişiyor .Covidin en belirgin özelliği tat koku kaybı ama bu da herkeste olmuyor.Yani normal grip belirtileri de tedbir amacli test isteyebiliyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?