2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim o regl sancısı gibi ağrı hep var ya ..Yakın mi acaba diyorum.Onceden arada olurdu .Şimdi neredeyse hep var düzenli olarak .

Benim o regl sancısı gibi ağrı hep var ya ..Yakın mi acaba diyorum.Onceden arada olurdu .Şimdi neredeyse hep var düzenli olarak .
Aynen ama ben doktora sordm onu normal dedi duzenli atiyorm 3dakkada 1 5 dakkada 1 fln degilse bisey olmazmis. Bu agriyi soylememin ustunden haftalar gecti daha nstye bile sokmadi. Benim de yani en az 4 haftadir bu agrilar gunde 5 6 kez belki daha fazla tekrarliyo ama geciyo sonra

Ecopirin bırakıp oksapra devam mı ettiniz pıhtılaşma için. Bende ecopirini 24.haftada bıraktım oksapar doğumdan bir gün önceye kadar dedi doktorm etkisi 12 saatmiş.
ben her ikisinide kullanıyorum. coraspirini bıraktım şimdi oksaparla devam ediyorum. sizinde dediğiniz gibi doğumdan 1 gün önce iğneyide bırakacağım.

Kızlar bazen siz de karnınızda boyle hızlı bir kelebek kanat çırpısı gibi bir hareket hissediyor musunuz? O his bebegin hangi hareketinden kaynaklanıyor cok ilginc geliyor bana

Benimde öksürüğüm var öksürükten dolagıda hafif göğsüm ağrıyor nasıl anlaşılıyor korona olunca
Benimde ber gece aynı senaryo
Kızlar sabah antikor antijen ve kan testi vermiştim, antikor pozitif çıkmış, çok şaşırdım daha önce covid geçirmişim,
Aşı da mı yoktu, çok şanslısın canm ne güzel bitmiş aşısız oluşmuşsa

Şimdi ben hafif öksürüyorum boğazım yanıyor ve öksürünce haliyle göğsümde ağrıyor. Test falan yapmak istemiyorum ama neye göre teste karar veriliyor ağır grip gibi olunca mı

Aşım var canım, ilkini hamile kaldığım ay olmuştum anlamadan, ikincisini de hamileyken oldum, ama covidi hamileyken mi geçirdim onu bilmiyorum

Şimdi ben hafif öksürüyorum boğazım yanıyor ve öksürünce haliyle göğsümde ağrıyor. Test falan yapmak istemiyorum ama neye göre teste karar veriliyor ağır grip gibi olunca mı
Çok geçmiş olsun size de Benim eşim oğlum pozitif olduğu için benden doktor istedi, aslında yaptırmıştım negatif çıkmıştı ama yine tekrar istedi, doktor doğum öncesinde istiyor, siz şüpheleylrsanız test verin doktorunuzuda bilgilendirin, ona göre bir yol belirlenir

Aşım var canım, ilkini hamile kaldığım ay olmuştum anlamadan, ikincisini de hamileyken oldum, ama covidi hamileyken mi geçirdim onu bilmiyorum
Birincisi ne guzel anlamadan gecirmissin...
Ancak tabi birilerine bulastirdin mi orasi muamma ama dusununce evdekilere de o donemde gecmedi buda enterasan... belkide yeni oldun ve antikor uretti

Dün buraya gece çok güzel uyuduğumu sadece bir kere tuvalete kalktığımı yazmıştım. Bu gece kasılmalardan 4 buçuğa kadar uyuyamadım
Aramızda bi tane kem gözlü dolaşıyor aman dikkat

Benim o kem gözlerden yüzümde uçuk çıktı gözümün altı şiş. Görenler direkt karnın çok büyümüş dediği için

Artık normal grip ile covidin ayrımını yapmak çok zor ,zira belirtiler kişiden kişiye değişiyor .Covidin en belirgin özelliği tat koku kaybı ama bu da herkeste olmuyor.Yani normal grip belirtileri de tedbir amacli test isteyebiliyor doktorlar .Sen neden test yapmak istemiyorsn

Benim doktorum da istiyor doğuma almadan önce 4 günü aşmaması gerekiyormuş yalnız testin, nasıl tutturacağım hala bilmiyorum.
Bi de korkuyorum testten, daha önce hiç yaptırmadım, kandan da bakılabiliyor mu?

Kızlar artık gece uyumaları çok zorlaştı. Saat 3'e kadar yatağın içinde döndüm durdum. Bir de bugün regl olacakmışım gibi bir sancı girdi kasıklarıma acayip sinirliyim. Hiç bu kadar gergin olmamıştım. Biri bir şey dese de ağzına çaksam rahatlayacağım sanki öyle bir his Yürümek zor, ağır olmak zor, ev işi yapmak zor, uyumak zor sanırım hepsi birleşince insanı delirtiyor.

Aslında kandan antijen antikor bakılabilir ama kabul görüyor mu bilmiyorum o çubuk burundan girip beyni delecek illa demezlerse

Seninle 3 gün var aramızda bende böyleyim bugün dünde kasik ağrım vardı yürürken bir yerlerim ağrıyor mütemadiyen.Bir gün uyursam bir gün uyuyamıyorum su an sersem gibiyim akşam ıslak kek istedi oğlum öyle üşeniyorum ki nasıl yapacam bilmiyorum söz de verdim

Çünkü sadece devlette soğurtuyorlar covidlilere korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…