2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Normal dogum yapacak birinin corona testinden korkmasi mi:) ay hic korkcak bisey yok burnuna cubuk sokuyolar sadece o da saliselik bisey

Birincisi ne guzel anlamadan gecirmissin...
Ancak tabi birilerine bulastirdin mi orasi muamma ama dusununce evdekilere de o donemde gecmedi buda enterasan... belkide yeni oldun ve antikor uretti
Yenilerde hiç belirti yaşamadım burun akıntısı bile olmadı geçen hafta da test verdim eşim pozitif diye o zaman da çıkmadı, ama hamilelik ilk zamanları ara ara burun akıntı olmuştu, vitaminlerden anlamamış olabirim, gebelikten önceleri şüphelenip 3 kez test yaptırmışlığm var ama negatif ti onlar, ya test yanlıştı ya da ben ayakta geçirdim

Hic acimiyor beynin delinmis hissi disinda ama dogumun yaninda sinek isirigi bile sayilmaz kiz anlik bi duygu hepsi o. Hic abartilcak bisi degil 4 kez vermisligim var temasli olup bilmeden

Antikora kandan baktılar, antijen için sürüntü alıyorlar pcr testi gibi, korkulacak bişi yok kız, o çubuklar çok ince, ilk zamanlardakiler kalındı biraz,

Sağlıkçı olup yaklaşik 2 yıldır hiç sürüntü vermemiş biri olarak doğum için bir ihtimal verecem galiba doktor aşı var istemiyoruZ dedi ama belki de isteyecekler zira çok vaka var .
Vakalar gitgide artiyor zaten yeni bir varyant daha cikmis artik mumkun mertebe takip etmemeye calisiyorum cunku asiri evham ve panik yapiyorum. Ozel doktorum ben gerek gormuyorum teste dedi hastane doktor insiyatifine birakiyormus. Devlette zaten test yapmadan aliyorlar doguma ancak kafama cok takiliyor doktorlar ( kendi doktoeum dahil ) vs hepsi maskesiz devlet hastanesinde enterasan sekilde asilarina guveniyorlar sanirim diye dusunuyorum artik

Hic acimiyor beynin delinmis hissi disinda ama dogumun yaninda sinek isirigi bile sayilmaz kiz anlik bi duygu hepsi o. Hic abartilcak bisi degil 4 kez vermisligim var temasli olup bilmeden
Aslında covid testiyle ilgili olarak burundan almaları zorunlu değil ağız veya burun olarak belirtiliyor ısrarci olun sadece ağız yoluyla test alsinlar

Aslında covid testiyle ilgili olarak burundan almaları zorunlu değil ağız veya burun olarak belirtiliyor ısrarci olun sadece ağız yoluyla test alsinlar
İyide devlet buna izin vermiyor ki ozelde yapilan testlerde develte bagli ucretli de olsa devlet kontrolunde malesef 4 yasindaki oglumda bile ayni yontemi uyguladilar israrla

Devlet müsaade etmiyor ama bazı özel hastanelerin kendi laboratuvarlarında da çalışılıyor covid testi biraz yüksek ücret ama oral yoldan yapılabiliyor.

Herkesin anası kendine söyleneceği yerde oturup bi dilim kek yesin

Devlet müsaade etmiyor ama bazı özel hastanelerin kendi laboratuvarlarında da çalışılıyor covid testi biraz yüksek ücret ama oral yoldan yapılabiliyor.
Bilmiyorum onu acikcasi ama medipol hastanesinde verdim ki hatri sayilir bir hastanedir bide bulundugum semtte kucuk capli bi ozelde verdim 2 de devlette verdim. Ozeldekilerin elleri daha hafifti gerçekten yalan yok ama hepsi ayni sekilde yuruttu islemleri... He belki daha ciddi buyuk hastanelerde farklidir iddia edemem

Acibademin vardı mesela kendi laboratuvari ama hastane zaten çok pahalı kurban olam devlete

İnanmak başarmanın yarısıdır doğuracaz inancım tam

Allah sıralı doğum versin benim 20 sinde belli olacak o zaman alırım sıramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…