2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Acibademin vardı mesela kendi laboratuvari ama hastane zaten çok pahalı kurban olam devlete

Allah sıralı doğum versin benim 20 sinde belli olacak o zaman alırım sıramı
Çok pahalı gerçekten, benim gittiğim hastane gayet uygun normal şartlarda, muayene ücreti sezeryan vs, bugün kan tahlili, antikor ve korona antijen için 530tl aldılar, zaten test vermişim salı günü negatif çıkmış ama doktor o teste güvenmedi kendi hastanesinden de yaptırmam istedi yine negatif, neyse inşallah doğum öncesi bidaha istemez,

Ecopirin bırakıp oksapra devam mı ettiniz pıhtılaşma için. Bende ecopirini 24.haftada bıraktım oksapar doğumdan bir gün önceye kadar dedi doktorm etkisi 12 saatmiş.
Ecopirini 34.haftafa bıraktım ben oksapar devam ediyorum hala doğuma kadar devam edeceğim kızımda da ayni sekilde yapmistim
Hayrolsun cnm mekanı cennet olsun babacığınin bnde bu gece rüyamda Allah rahmet eylesin kardeşimi gördüm çok özlemişim sarıldık öpüştük uyandığımda hala burnumda kokusu vardı huzurla uyandım ağlama dedi diye ağlamadım Allah yerlerinde iyice etsin bütün vefat etmiş yakinlarimizi

Daha 39. Haftaya gelmedik, azdırma çocukları dursunlar durdukları yerde
Tabi dursunlar da bizim grupta tık yok bebeler sessiz sessiz takılıyor doğumdan bir haber birinin dogmalari gerektiğini hatırlatması lazım ki bavullarını toplasınlar ufaktan hazırlansınlar

Tabi dursunlar da bizim grupta tık yok bebeler sessiz sessiz takılıyor doğumdan bir haber birinin dogmalari gerektiğini hatırlatması lazım ki bavullarını toplasınlar ufaktan hazırlansınlar
Doktorun öngörüsüne göre haftaya doğuruyorum ama söz vermiyim yine de belli olmuyo bu işler

Kızlar bugün ayın 15 i tahmini ne zaman doğurmaya başlarsınız hadi artık başlayın da sıramızı bilelim

Ben artık gelsin modundayım ya. bugün doktor randevumuz vardı, açılmayı kontrol etti 1cm dedi ama 1 cm belirleyici bir faktör değilmiş. 40 a kadar da durabilir bundan sonra her an da gelebilir dedi. Bir de karnım hala dimdik hiç aşağı inmedi

Sancı falan ne durumda ? Hayırlısıyla gelsin minik kuzu en yakın tarihler sizin sabırsızlıkla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…