2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
3 aylikken aldim ama 1 yas aldim ben sikintiyi sevmiyordu 1 kisi cikardi rahat rahat

Çok sağol neyseki negatif çıktı ama çok kötü soğuk almışım 3gundur yataktan çıkamıyorum
Çook geçmiş olsun canım sevindim covit olmadığına en azından doktora gidebilirsin ben dışarı çıkamıyorum doktora gidemiyorum hiç bi ilaç kullanamıyorum rabbim şifa versin inşallah herkese

Yaa gözün aydın, dinlen bol bol inşallah çabucak geçer, varmı çorba, flan yapan biri, yoksa daha zor,
Annem var sağolsun hem çocuklarıma bakiyo hem bana hakkını nasıl öderim bilmiyorum Allah onu başımdan eksik etmesin o olmasaydi yardım edecek hiç kimsem yok

Çook geçmiş olsun canım sevindim covit olmadığına en azından doktora gidebilirsin ben dışarı çıkamıyorum doktora gidemiyorum hiç bi ilaç kullanamıyorum rabbim şifa versin inşallah herkese
Cok sağol canım gittim doktora ama banada paroldan başka bişey vermedi hala çok kötüyüm yataktan çıkamıyorum çorbadan başka bişey yiyemiyorum çok kötü soğuk almışım çocuklara bulaşmasın diye maskeyi çıkarmıyorum ay bı iyilesim hemen gidip grip aşısı olcam

Ebebekte 11-19 Aralık arası %20 indirim var. Emzirme ürünlerinde 18 Aralık’ta indirim varmış. Emzik dahil mi bilmiyorum alacaksan bak istersen .

Herkese hayırlı günler kızlar, ya bir şey soracağım daha önce bu nişan gelmesi olayını deneyimleyen var mı? Benim doktorun dünkü yaptığı muayeneden beri akıntılarımın şekli değişti, daha mukus gibi ve kimi zaman da rengi pembemsi oluyor. Az az ama bu nişan mı merak ettim.

Günaydın kızlar,doktor gün verdi . 22 aralık çarşamba saat 12.30 da inşaallah sezaryen olacağım .

Haydi hayırlı olsun inş, sağlıkla kucağına alasın O zamana kadar kimse doğurmazsa oğlak bebeleri olacak demektir grup hep. Tabi erken doğuranlar hariç

Amin canım bence 1 hafta sonra teker teker doğurmaya başlayacağız

Bende buna benzer bir şey aldım 0-6 ay. Hastaneden çıkarken giydireceğim. Yenidoğanda belki büyük gelir ama battaniye gibi işte 6 ay al bence

Topikçe fillendik çok güzel dimii yaa ben battaniyesini de aldım yumuş yumuş
Bende buna benzer bir şey aldım 0-6 ay. Hastaneden çıkarken giydireceğim. Yenidoğanda belki büyük gelir ama battaniye gibi işte 6 ay al bence
Aynen 6 ay almaya karar verdim büyük olması dert değil de küçük olmasın zaten 40 ı çıkana kadar giymez pek belki hastaneye gidip gelirken giyer . Sonrası önemli

Muayeneden sonra bende de azicik geldi ama mukusli degildi hatta T tulperde yasamis nisani daha once mukuslu oldugunu vs anlatmisti nisan olabilir doktoruna bilgi verip bi sor istersen

Muayeneden sonra bende de azicik geldi ama mukusli degildi hatta T tulperde yasamis nisani daha once mukuslu oldugunu vs anlatmisti nisan olabilir doktoruna bilgi verip bi sor istersen

Burada doktor telefonunu vermiyor sesli mesaj bırakıp sana dönmelerini bekliyorsun ya da doğum hastanesine acile gidiyorsun

Burada doktor telefonunu vermiyor sesli mesaj bırakıp sana dönmelerini bekliyorsun ya da doğum hastanesine acile gidiyorsun
Anladim. Simdi uygulamadan okudum mukuslu kirmizi yada pembe akinti dio nisan icin ama yasamadim walahi. Ama nisan gelmesinden en gec 2 gun sonra dogum baslar yaziyor. Kasilmalar 10 dk da 3 kez gelir uzanmakla gecmez min her biri 50 sn surer ve siddeti giderek artar bu noktada hastaneye gitme vaktidir yaziyor

Kizlar biberon alanlar hangi marka model aldiniz ? Oglumda awent kullandim memnunum die kizada awent aldim ama emzik satisi sadece internette var ve dolar yuzunden 2 li biberon emzigi olmus 150 tl
Ben biberon awent aldim,kızım da onu kullanıyor memnunum ,emzik de onu alacaktım ama artık satışı yokmuş ,bulamadık .Ben de emziği Chicco aldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…