Benimde eşimin arkadaşı hediye alacak ben beğeniyorum seçiyorum onlar alıyor bende bütün kışı çıkarsın diye düşündüm bide içine kıyafet giyinince 3 ay olan olur mu olmaz mı bilemedim 6 ay da 68 cm diyor . Kafam karıştı
Çook geçmiş olsun canım sevindim covit olmadığına en azından doktora gidebilirsin ben dışarı çıkamıyorum doktora gidemiyorum hiç bi ilaç kullanamıyorum rabbim şifa versin inşallah herkese
Annem var sağolsun hem çocuklarıma bakiyo hem bana hakkını nasıl öderim bilmiyorum Allah onu başımdan eksik etmesin o olmasaydi yardım edecek hiç kimsem yok
Annem var sağolsun hem çocuklarıma bakiyo hem bana hakkını nasıl öderim bilmiyorum Allah onu başımdan eksik etmesin o olmasaydi yardım edecek hiç kimsem yok
Çook geçmiş olsun canım sevindim covit olmadığına en azından doktora gidebilirsin ben dışarı çıkamıyorum doktora gidemiyorum hiç bi ilaç kullanamıyorum rabbim şifa versin inşallah herkese
Cok sağol canım gittim doktora ama banada paroldan başka bişey vermedi hala çok kötüyüm yataktan çıkamıyorum çorbadan başka bişey yiyemiyorum çok kötü soğuk almışım çocuklara bulaşmasın diye maskeyi çıkarmıyorum ay bı iyilesim hemen gidip grip aşısı olcam
Dr.browms i kullandim canim oglumda fayda gormedik bi tek awent ile rahat edince o algimi yikamadim ama enn son ikilisini 75 e aliyordum. He bebek rahat ederse gene alincak mecburda diger markalara bakayim bi gunah ya 1.5 ayda bir emzik degisiyoruz cunku oglumda hala gece sutu biberonla iciyor
Herkese hayırlı günler kızlar, ya bir şey soracağım daha önce bu nişan gelmesi olayını deneyimleyen var mı? Benim doktorun dünkü yaptığı muayeneden beri akıntılarımın şekli değişti, daha mukus gibi ve kimi zaman da rengi pembemsi oluyor. Az az ama bu nişan mı merak ettim.
Herkese hayırlı günler kızlar, ya bir şey soracağım daha önce bu nişan gelmesi olayını deneyimleyen var mı? Benim doktorun dünkü yaptığı muayeneden beri akıntılarımın şekli değişti, daha mukus gibi ve kimi zaman da rengi pembemsi oluyor. Az az ama bu nişan mı merak ettim.
Haydi hayırlı olsun inş, sağlıkla kucağına alasın O zamana kadar kimse doğurmazsa oğlak bebeleri olacak demektir grup hep. Tabi erken doğuranlar hariç
Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, 2001'den bu yana anne ilgisi uzman bilgisiyle yanınızda!
www.e-bebek.com
Kızlar ya böyle bişey almak istiyorum ama alan var mı acaba ? Bide aldıysanız 3 ay mı 6 ay mı aldınız?
Aynen 6 ay almaya karar verdim büyük olması dert değil de küçük olmasın zaten 40 ı çıkana kadar giymez pek belki hastaneye gidip gelirken giyer . Sonrası önemli
Haydi hayırlı olsun inş, sağlıkla kucağına alasın O zamana kadar kimse doğurmazsa oğlak bebeleri olacak demektir grup hep. Tabi erken doğuranlar hariç
Muayeneden sonra bende de azicik geldi ama mukusli degildi hatta Ttulperde
yasamis nisani daha once mukuslu oldugunu vs anlatmisti nisan olabilir doktoruna bilgi verip bi sor istersen
Muayeneden sonra bende de azicik geldi ama mukusli degildi hatta Ttulperde
yasamis nisani daha once mukuslu oldugunu vs anlatmisti nisan olabilir doktoruna bilgi verip bi sor istersen
Anladim. Simdi uygulamadan okudum mukuslu kirmizi yada pembe akinti dio nisan icin ama yasamadim walahi. Ama nisan gelmesinden en gec 2 gun sonra dogum baslar yaziyor. Kasilmalar 10 dk da 3 kez gelir uzanmakla gecmez min her biri 50 sn surer ve siddeti giderek artar bu noktada hastaneye gitme vaktidir yaziyor
Kizlar biberon alanlar hangi marka model aldiniz ? Oglumda awent kullandim memnunum die kizada awent aldim ama emzik satisi sadece internette var ve dolar yuzunden 2 li biberon emzigi olmus 150 tl