Biberon emzigide sorunlu awentin yaa eczanelerde flanda yok artik eskiden eczaneden aliveriyordum satisi yok artik eczanelerdeBen biberon awent aldim,kızım da onu kullanıyor memnunum ,emzik de onu alacaktım ama artık satışı yokmuş ,bulamadık .Ben de emziği Chicco aldım .
Anladim. Simdi uygulamadan okudum mukuslu kirmizi yada pembe akinti dio nisan icin ama yasamadim walahi. Ama nisan gelmesinden en gec 2 gun sonra dogum baslar yaziyor. Kasilmalar 10 dk da 3 kez gelir uzanmakla gecmez min her biri 50 sn surer ve siddeti giderek artar bu noktada hastaneye gitme vaktidir yaziyor
Bende gelsin istiyorum ama gercekten hazir degilim henuz korkuyorum resmen hic bu zamana kadar bu derece hissetmiyordum zaman daraldikca basio banaAy hadi inş gelse bi hayırlısı ile. Böyle de diyorum ama kendimi kendimi çok hazır hissettiğimden değilne kadar geçerse geçsin aynı olurum ama bebek gelince otomatik yüklenir gibi geliyor bana, eminim pek çoğumuz öyledir şu anda
Ohh masallahh tosunaBen bugün gördüm çocuğumu
3250 gram olmuş tosun olmuş yine.
3 Ocak sezaryen günü verdi. O zamana kadar Durmaz ama yine sancı çıktı nst de . Durmazsa önce alırız onu da mı sen düşüneceksin diyor doktor
Her şeyi düşünmekten planlamaktan yoruldum gerçekten
Aa sezaryene mi karar verdin demek, hayırlısı olsunBen bugün gördüm çocuğumu
3 Ocak sezaryen günü verdi. O zamana kadar Durmaz ama yine sancı çıktı nst de . Durmazsa önce alırız onu da mı sen düşüneceksin diyor doktor
Ben de geçen haftalarda sabırsızlanıyordum ama yaklaştıkça biraz daha kalsın demeye başladım, hazır değilim sanırım ben de. Bi de 15 günlük hava durumuna falan bakıyorum ne alakaysa güneşli havada gelse daha iyi olur diyorum ama hava hep kapalı yağmurlu gösteriyor 15 günBende gelsin istiyorum ama gercekten hazir degilim henuz korkuyorum resmen hic bu zamana kadar bu derece hissetmiyordum zaman daraldikca basio banasju gebeligim son donemleri cekilenler haric gebeligi seviyorum sanirim
Aa sezaryene mi karar verdin demek, hayırlısı olsun
Bende kar flan yagarsa firtina tufan cikarsa nasi gitcez hastaneye diorumBen de geçen haftalarda sabırsızlanıyordum ama yaklaştıkça biraz daha kalsın demeye başladım, hazır değilim sanırım ben de. Bi de 15 günlük hava durumuna falan bakıyorum ne alakaysa güneşli havada gelse daha iyi olur diyorum ama hava hep kapalı yağmurlu gösteriyor 15 gün
Aaa izin veriyorlar mi dogumhaneyi flan gezmeyeKarar veremedimyarın hastaneye gidip Doğumhaneyi gezip ordaki ebeler müsaitse konuşup ona göre karar vereceğim onlar gün olacak duruma göre iptal edeceğim.
Tamamdir sagol ben onu buldurayim. Toz zor olur gercektenCanim kimyonun tohumu var minik buğdaya benzer. Normal bitki çayı demler gibi demlenir. Hem tadı da güzel size soylimbaharatcilarda oluyor zaten
Tozundan yaparsan boğaza kaçıyor hiç hoş olmuyor.
Dr. brown kolik icin olanlardan aldim. Kizimda da ondan kullanmistik mama ictigi icinKizlar biberon alanlar hangi marka model aldiniz ? Oglumda awent kullandim memnunum die kizada awent aldim ama emzik satisi sadece internette var ve dolar yuzunden 2 li biberon emzigi olmus 150 tl
ağzın bal yesinAmin canımbence 1 hafta sonra teker teker doğurmaya başlayacağız
hangi uygulama bu?Anladim. Simdi uygulamadan okudum mukuslu kirmizi yada pembe akinti dio nisan icin ama yasamadim walahi. Ama nisan gelmesinden en gec 2 gun sonra dogum baslar yaziyor. Kasilmalar 10 dk da 3 kez gelir uzanmakla gecmez min her biri 50 sn surer ve siddeti giderek artar bu noktada hastaneye gitme vaktidir yaziyor
maşallahBen bugün gördüm çocuğumu
Gun gun gebelik takibi isimli uygulamaağzın bal yesin
hangi uygulama bu?
maşallahdoğana kadar 3500ü geçer
kolay toparlar
canım benim yaşadığım doğum sancısı sanki büyük tuvaletin varmış gibi makata doğru güçlü bir basınç oluyor. sanırım rahim artık içindekiaırlıpı taşıyamıyor ve bağlar gerilip ağrı yapıyorTecrübeli olan arkadaşlar bu doğum sancısı nasıl bişey olıyor bana sabahtan beri 1-2 saatte yada 2-3 saatte falan adet ağrısı gibi bir ağrı girip çıkıyor kontrolüm yarın panik yapmam gereken bir durum var mı sizce belime falan vurmuyor sadece hafif bir adet sancısı gibi
Ohh sefan olsun. Mis gibiben erkenden kalktım kalhvaltımı yapıp sabahın köründe hava 2 derecede 2-3 kat giyinip 40-45 dk yürüyüşümü yaptım nazar etmiyim kendimeama ceylan gibi seke seke yürüdüm ardından bim açıldı alışveriş yaptım evde gelip duşumu aldım bol maskeli kremli bir keyif oldu karnımı da bollca yağladım. ohhh mis şimdi de adaçayımı içiyorum.
doğumdan sonra bugünlerimi çooook ararım ben
kahvaltıyı öğlene anca yer akşam da bisküvi kemirerek hayatımı sürdürürüm
Aaa izin veriyorlar mi dogumhaneyi flan gezmeye
Dogum sancisi vala adet agrisi gibi degildi bende bak uygulamada okudum yukarda anlattim zaten ama 10 dk da 3 kez ve 50 sn suren uzaninca dinlenince gecmeyen bele belden kalcaya vb seklinde vuran agri olarak anlatiliyor kasilmayla beraber cok aci bi sanci dogum sancisi ama artik yavastan basliyorda olabilir takipte ol yine zaten yrn gideceksinTecrübeli olan arkadaşlar bu doğum sancısı nasıl bişey olıyor bana sabahtan beri 1-2 saatte yada 2-3 saatte falan adet ağrısı gibi bir ağrı girip çıkıyor kontrolüm yarın panik yapmam gereken bir durum var mı sizce belime falan vurmuyor sadece hafif bir adet sancısı gibi
Ilkinde ben de beceremedim emzirme isini.Wala ben dogumdan sonra 4 saat kontroldeyd bebek yanimda degildi hemsireler neyle nasil ne verdiler fikrim yok bebegi betirir getirmez emzirttirdiler ama tutamadi agladi vs vs 3 gun sanirim idare ettik en son dayanamadim annem tepemde bu seni emzik etti senin sutun yagli degil cocuk doymuyor baksana diye diye diye en son pes ettim ve mama verdik hatta ilk mama verdigimdeki oglumun surati hala gozumun onunde kendinden gecmisti mest olmustuoglanda oyle yapinca dedim annem hakli ama direnseydim keske diye cok pisman oldum ilk cocukta hakkaten insan cahil oluyor buyuklere fazla inaniliyor vs ama gercekten suan benimde ipler elimde bakicam vala cok aglio vs vs gotururum doktora baktiririm kilosuna gelisimine sutun yetmio derse ok ama kimsenin demesiyle mama vs vermicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?