2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben biberon awent aldim,kızım da onu kullanıyor memnunum ,emzik de onu alacaktım ama artık satışı yokmuş ,bulamadık .Ben de emziği Chicco aldım .
Biberon emzigide sorunlu awentin yaa eczanelerde flanda yok artik eskiden eczaneden aliveriyordum satisi yok artik eczanelerde

Ay hadi inş gelse bi hayırlısı ile. Böyle de diyorum ama kendimi kendimi çok hazır hissettiğimden değil ne kadar geçerse geçsin aynı olurum ama bebek gelince otomatik yüklenir gibi geliyor bana, eminim pek çoğumuz öyledir şu anda

Bende gelsin istiyorum ama gercekten hazir degilim henuz korkuyorum resmen hic bu zamana kadar bu derece hissetmiyordum zaman daraldikca basio bana sju gebeligim son donemleri cekilenler haric gebeligi seviyorum sanirim

Ohh masallahh tosuna saglikla ins

Aa sezaryene mi karar verdin demek, hayırlısı olsun

Bende gelsin istiyorum ama gercekten hazir degilim henuz korkuyorum resmen hic bu zamana kadar bu derece hissetmiyordum zaman daraldikca basio bana sju gebeligim son donemleri cekilenler haric gebeligi seviyorum sanirim
Ben de geçen haftalarda sabırsızlanıyordum ama yaklaştıkça biraz daha kalsın demeye başladım, hazır değilim sanırım ben de. Bi de 15 günlük hava durumuna falan bakıyorum ne alakaysa güneşli havada gelse daha iyi olur diyorum ama hava hep kapalı yağmurlu gösteriyor 15 gün

Bende kar flan yagarsa firtina tufan cikarsa nasi gitcez hastaneye diorum sanki koy yerindeyim deli deli dusunceler iste evham yapmaya yer ariyorum resmen delilik bedava

Tecrübeli olan arkadaşlar bu doğum sancısı nasıl bişey olıyor bana sabahtan beri 1-2 saatte yada 2-3 saatte falan adet ağrısı gibi bir ağrı girip çıkıyor kontrolüm yarın panik yapmam gereken bir durum var mı sizce belime falan vurmuyor sadece hafif bir adet sancısı gibi

Amin canım bence 1 hafta sonra teker teker doğurmaya başlayacağız
ağzın bal yesin
hangi uygulama bu?
maşallah doğana kadar 3500ü geçer
kolay toparlar

canım benim yaşadığım doğum sancısı sanki büyük tuvaletin varmış gibi makata doğru güçlü bir basınç oluyor. sanırım rahim artık içindekiaırlıpı taşıyamıyor ve bağlar gerilip ağrı yapıyor
kontrolün yarınsa hiç korkma bence zaten artık haftan da iyi en kötü doğurursun ki defne ve denize kavuşmak demek bu

Ohh sefan olsun. Mis gibi Iste bir ornek gebemiz daha, boyle olmali valla firsat buldukca. Ben de simdi gelebildim eve benzer bakimlarimi dusumu yapicam.

Dogum sancisi vala adet agrisi gibi degildi bende bak uygulamada okudum yukarda anlattim zaten ama 10 dk da 3 kez ve 50 sn suren uzaninca dinlenince gecmeyen bele belden kalcaya vb seklinde vuran agri olarak anlatiliyor kasilmayla beraber cok aci bi sanci dogum sancisi ama artik yavastan basliyorda olabilir takipte ol yine zaten yrn gideceksin

Ilkinde ben de beceremedim emzirme isini.
Sarilik olur diye korkuttular beni de. Ama aslinda soyle yapmak lazim mi mesela emziriyosun ama doymuyo sarilik ihtimali de var, mamayi cok dikkatle azicik kasikla verin diyolar biberondaki hizli akisa alismasinlar diye. Sonra zaten full meme olacak fln. Bu kez ben de direnicem max.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…