canım benim yaşadığım doğum sancısı sanki büyük tuvaletin varmış gibi makata doğru güçlü bir basınç oluyor. sanırım rahim artık içindekiaırlıpı taşıyamıyor ve bağlar gerilip ağrı yapıyor
kontrolün yarınsa hiç korkma bence zaten artık haftan da iyi en kötü doğurursun ki defne ve denize kavuşmak demek bu
İnşallah ya yarın beni bi yatırır gibi geliyor artık zaten taşıyamıyorum belim çekmiyor çatır çutur ses geliyor belimden eskisi kadar Korkmaz oldum bende ultrasonla uyumlu çıkarlarsa sorun yaşamayız inşallah tek korkum farkedemedim doğumun başladığını o geriyor
Dogum sancisi vala adet agrisi gibi degildi bende bak uygulamada okudum yukarda anlattim zaten ama 10 dk da 3 kez ve 50 sn suren uzaninca dinlenince gecmeyen bele belden kalcaya vb seklinde vuran agri olarak anlatiliyor kasilmayla beraber cok aci bi sanci dogum sancisi ama artik yavastan basliyorda olabilir takipte ol yine zaten yrn gideceksin
İnşallah ya yarın beni bi yatırır gibi geliyor artık zaten taşıyamıyorum belim çekmiyor çatır çutur ses geliyor belimden eskisi kadar Korkmaz oldum bende ultrasonla uyumlu çıkarlarsa sorun yaşamayız inşallah tek korkum farkedemedim doğumun başladığını o geriyor
Dogum sancisi baslar baslamaz hemen kanala girmiyor ki bebekler sancin baslasa bile hemen sezeryani hazirlarlar korkma. Bu arada w bebe die kesin sezeryan dimi zaten
Ya bu arada haklaten masallah biz 1 tane ole agliyoruz karnimiz kocaman allah sana yardim etsin cok iyi durdular bile zaten tuuu tuuuu nazarim degmesin ticini kasi
Kizlar bu arada abidik gubidik seyler oluyo bana da ama dun dogum kafasina girmeyin ayol diye artistlik yaptigim icin size soramiyorum
Neyse ya bisi yoktur, her sey norma ben dusa girem
Kizlar bu arada abidik gubidik seyler oluyo bana da ama dun dogum kafasina girmeyin ayol diye artistlik yaptigim icin size soramiyorum
Neyse ya bisi yoktur, her sey norma ben dusa girem
Sor sor tamam kizmicaz sozzz ayrica askolsun hepimiz hamile ve hassasiz tecrubelerden fikirlerden yararlanmak icin yaziyoruz taamam bazen sirf goy goy oluyor kafa dagitiyoruz ama kimsenin sen boyle dedinde bugun boyle diyorsun die sorun cikaracagini sanmam ki yapilmamalida
Dogum sancisi baslar baslamaz hemen kanala girmiyor ki bebekler sancin baslasa bile hemen sezeryani hazirlarlar korkma. Bu arada w bebe die kesin sezeryan dimi zaten
Ya bu arada haklaten masallah biz 1 tane ole agliyoruz karnimiz kocaman allah sana yardim etsin cok iyi durdular bile zaten tuuu tuuuu nazarim degmesin ticini kasi
Ben bugün gördüm çocuğumu
3250 gram olmuş tosun olmuş yine.
3 Ocak sezaryen günü verdi. O zamana kadar Durmaz ama yine sancı çıktı nst de . Durmazsa önce alırız onu da mı sen düşüneceksin diyor doktor
Her şeyi düşünmekten planlamaktan yoruldum gerçekten
Evet yazın onu da bulamadım hicbir yerde .Aslında riskli acil lazım olsa hiçbir yerde satışı yok .İnternetten sipariş et ,gelsin falan beklemek gerekecek .
Ben bugün gördüm çocuğumu
3250 gram olmuş tosun olmuş yine.
3 Ocak sezaryen günü verdi. O zamana kadar Durmaz ama yine sancı çıktı nst de . Durmazsa önce alırız onu da mı sen düşüneceksin diyor doktor
Her şeyi düşünmekten planlamaktan yoruldum gerçekten
Evet yazın onu da bulamadım hicbir yerde .Aslında riskli acil lazım olsa hiçbir yerde satışı yok .İnternetten sipariş et ,gelsin falan beklemek gerekecek .
Yazın bir süre raflardan kalktı , Philips avent Türkiye'den çekilme kararı almıştı talep aşırı fazla olunca tekrar girdiler satışa. E bebekte rafları bile kaldırılmıştı hatta ama şuanda var
Yazın bir süre raflardan kalktı , Philips avent Türkiye'den çekilme kararı almıştı talep aşırı fazla olunca tekrar girdiler satışa. E bebekte rafları bile kaldırılmıştı hatta ama şuanda var
Ben alisverisi sanirim 2 ay oldu yapali o zaman yoktu gecenlerde eczaneye aordum geenne yoktu bu karar degistiyse gelir o zaman yani ins yakin zamanda gitmedim e bebege
Ben bugün e bebeğe gittim ,sordum.Uzun süredir satışı yapilmiyor dediler yoktu .Biberonu internetten aldım .Emzigi de başka marka aldım .Burada yoktu .