2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnşallah ya yarın beni bi yatırır gibi geliyor artık zaten taşıyamıyorum belim çekmiyor çatır çutur ses geliyor belimden eskisi kadar Korkmaz oldum bende ultrasonla uyumlu çıkarlarsa sorun yaşamayız inşallah tek korkum farkedemedim doğumun başladığını o geriyor

O kadar yok şükür yarın nst de ne çıkacak bakalım kaç gündür iyiydi bugün eşim nöbette ya coştular hem hareket hem sancı

Dogum sancisi baslar baslamaz hemen kanala girmiyor ki bebekler sancin baslasa bile hemen sezeryani hazirlarlar korkma. Bu arada w bebe die kesin sezeryan dimi zaten

O kadar yok şükür yarın nst de ne çıkacak bakalım kaç gündür iyiydi bugün eşim nöbette ya coştular hem hareket hem sancı
Ya bu arada haklaten masallah biz 1 tane ole agliyoruz karnimiz kocaman allah sana yardim etsin cok iyi durdular bile zaten tuuu tuuuu nazarim degmesin ticini kasi

Kizlar bu arada abidik gubidik seyler oluyo bana da ama dun dogum kafasina girmeyin ayol diye artistlik yaptigim icin size soramiyorum
Neyse ya bisi yoktur, her sey norma ben dusa girem
Sor sor tamam kizmicaz sozzz ayrica askolsun hepimiz hamile ve hassasiz tecrubelerden fikirlerden yararlanmak icin yaziyoruz taamam bazen sirf goy goy oluyor kafa dagitiyoruz ama kimsenin sen boyle dedinde bugun boyle diyorsun die sorun cikaracagini sanmam ki yapilmamalida

Hadi bakalım hayırlı olsun seninde. Konuş ebelerle yaz burayada

Biberon emzigide sorunlu awentin yaa eczanelerde flanda yok artik eskiden eczaneden aliveriyordum satisi yok artik eczanelerde
Evet yazın onu da bulamadım hicbir yerde .Aslında riskli acil lazım olsa hiçbir yerde satışı yok .İnternetten sipariş et ,gelsin falan beklemek gerekecek .

Ben de 2 Ocak ya da 3 Ocak istiyorum ama beni doktorum il dışına gidebilirmis bakalım nenolacak

Evet yazın onu da bulamadım hicbir yerde .Aslında riskli acil lazım olsa hiçbir yerde satışı yok .İnternetten sipariş et ,gelsin falan beklemek gerekecek .
Yazın bir süre raflardan kalktı , Philips avent Türkiye'den çekilme kararı almıştı talep aşırı fazla olunca tekrar girdiler satışa. E bebekte rafları bile kaldırılmıştı hatta ama şuanda var

Ben alisverisi sanirim 2 ay oldu yapali o zaman yoktu gecenlerde eczaneye aordum geenne yoktu bu karar degistiyse gelir o zaman yani ins yakin zamanda gitmedim e bebege

Ben bugün e bebeğe gittim ,sordum.Uzun süredir satışı yapilmiyor dediler yoktu .Biberonu internetten aldım .Emzigi de başka marka aldım .Burada yoktu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…