2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya pedi yeni koydum gene sirilsiklam islak bu derece var mi sende de ? İdrar yolu enfeksiyonundanda olabilir benim ki ama ne bilim gitsemmi acaba
Kız sırılsıklam İslak olması da garip değil mi?Ben delinirse o sıvı sızıntı da yapabilir illa boşalmaz diye okudum nette .Benim de var ama.benimki çok az .

Bende de dün oldu canım .Aynı benimki de öyle kenarlardan ıslanıyor .Beyaz akıntım vardı zaten.Su bu bildiğin şeffaf.Neden acaba??
Aynen oncesinde beyaz akintiydi hep oluyordu kaile almiyordum ama o kesildi neredeyse tamamen bu su gibi bildigin

off aynısını bana da dedi ben de gece yapıyorum nası aldın sabaha, 12 saatte bir mi yaptın birini

Yok 36 saate yaptım. Doktora dedim sorun olurmu olmaz dedi . Bende o akşam yapmadım ertesi sabah yaptım . Tabi akşam limonlu soda falan kendimi rahatlattım:)) kanı sulandırıyor diye:)).

Wala yerinde olsam bende ben cok kotuyum die kendimi koltuga atarim annen hakli o utansin yikamadgi icin. O gidincede esine giydir guzel guzel hatta tesvik et esin yikasin o ne oyle yaaa

Pıhtılaşma yok ama benden bebeğe giden kan akışında sıkıntı var bu sebeple ecopirini bıraktım oksapar kullanicam. Oksapar kan sivilastirici mi hiç kullanmadım bilgim de yok
Evet kan sulandırıcı diye geçiyor. Ama aspirinle bunun ne farkı var bilemiyorum. Aspirini birkaç hafta önceden kesiyorlar. Ama iğneyi 1 gün önceden kesiyorlar.

Kizlar ya bisi sorucam akintisi artan var mi ? Su gibi kokusuz saydam... Gunluk ped olmasina karsin dunden beri baya camasirim islaniyor kenarlardan evham yapmiyim bekliyim diorum ama basiyor yavastan var mi yasayan ?
Bende hep var akıntı alıştım artık . Doktor beyaz kokusuz olduğu sürece normal dedi. Ben ped kullanmıyorum zararlı bakteriyi arttırıyor bide akintida fazla gelir pedle bence kullanma canim

Çok geçmiş olsun canım. Anneni çağırma ihtimalin var mı? Şu kvler tam böyle zamanlarda destek değil köstek oluyorlar ya ayar oluyorum. Sabret ve zor da olsa yine her fırsatta uzanmaya çalış Allah yardımcımız olsun

Çok doğru söylüyorsun. Bende birkaç defa kendim yaptım hiç acımadı . Ama eşim yapınca genelde acıyor. Onun acı eşiği yüksek olduğundan benim canımın acıdığını anlamıyor . Hemen batırıp sıkıveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…