2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım zaten annem gelecek.Sezaryan olacağım 2 yaşında kızım var ben bu kadına nasıl guveneyim.Allah eline düşürmesin .Ben doğuma yakın gel ki yanımda çok kal dedim ama bu kadar zorlanacağı mi bilsem önce çağırirdim.Biletini almış bulundu .

Ben sırf kv. ye inat annemde doğuracam habire gidip gelmesin herseyime de karışmasin diye . Başladı zaten şimdiden 3-4 güne toparlanır evine geçersin diye içimden diyorum çok beklersin 40 çıkacam öyle gelecem

Ya ne kadar acımasız insanlar var, artık misafirliğe de gelmeyin, ben ayakta duramıyorum ne yemek yapacak ne bulaşık yılayacak halimiz yok

Bende tam tersi oldu bu durumlar kızımda çok rahat geçirdim prenses hamilelikte ne ağrı ne sizi 37 de izne ayrıldım kaç kat merdiven iner çıkardım hiç sıkıntı çekmedim bunda çok mide bulantısı yerimden kalkamıyorum her bebek aynı değil bence
Ben biriktirdim iğneleri 200 ü geçti yarın son iğne kısmetse
Oo maahhh kırk çıkarırken foto çekiyorlar genelde o iğnelerle sende öyle yap mutlaka
Kızlar ne iğnesi bu aldığınız?
Kan sulandırıcı iğne cnm

Kızlar dün bı etkinlik yapalım dedik maf olduk kızımın ateşi var burnu akıyor bnm boğazlar acımaya başladı aman Allahım son zamanlar zaten inşallah kötü olmayız korona domuz gribi hiç olmayalım nolur dua edin kimsemde yok yanımda üç yaşındaki bebe ile ben hasta halimle naparim bin pişman oldum gittigimize

Simdi ulastim doktoruma. Su sizinti yapmaz fost die bosalir bi anda dedi panik yapma akintidir dedi ama bugunde takip et eger devam ederse gel bakalim dedi.
Korkma. Benden ne zamandır geliyor günlük değiştiriyorum çamaşırı. Bana da su olsa biter suyun demişti. Aynı kafadalar demekki senin daktırla benm ki

Allah korusun canım inşallah iyileşirsiniz. Şu son zamanlarda tavsiyem zorunlu olmadıkca dışarı çıkmayn, zaten iyice ağırlaştık. Bolbol doğal vitaminler alın mandalina yiyin her gün, muz vs.

Benim ilk kizimda da herkes erken gelir erken gelir dedi 40+2 de geldi .İkinci bebekler erken gelir dediler 38+1 oldu tık yok .
nst de bi kadın vardı 2. bebeği 40+4 üm demişti
Kizlar ya bisi sorucam akintisi artan var mi ? Su gibi kokusuz saydam... Gunluk ped olmasina karsin dunden beri baya camasirim islaniyor kenarlardan evham yapmiyim bekliyim diorum ama basiyor yavastan var mi yasayan ?
bence seninki fake atıyor ama en yakın eczaneyi arayıp turnusol kağıdı var mı diye sor varsa alırsın rengi maviye dönerse gelen suyunmuş öyle okudum
ay insan hamile insana iş yaptırır mı ya heleki doğurmak üzeresin resmen 9 aylık hamileyiz ben misafir de çağırmıyorum kimseye de gitmiyorum
hakkaten ölüyom demediğimiz için böyle sürekli nazlancaksın bu tiplere

geçmiş olsun hemen zencefilli ballı sıcak şeyler için bende dün kötü oldum aynı şekilde benim de bakacak kimsem yok doğumum normal beklendiği için gelecek biri de yok eşime diyorum sakın sen hasta olma evde sağlam biri olsun benim de küçük bir kızım var.
gariban kulun yardımcısı allahtır diyerek kendimi teselli ediyorum

Nazlansan da fayda etmiyor anlamıyorlar , çok denedim en iyisi mesafe koymak
Bir de söylemedikçe farketmiyolar anlamıyolar off
Bi ton laf yedi , kalktı temizliyor şimdi

Kizlar ya bisi sorucam akintisi artan var mi ? Su gibi kokusuz saydam... Gunluk ped olmasina karsin dunden beri baya camasirim islaniyor kenarlardan evham yapmiyim bekliyim diorum ama basiyor yavastan var mi yasayan ?
Canım eczaneden turnusol kağıdı alabiliyorsan al test et için rahatlar en azından.Benim de yine başladı akıntı antibiyotik bittiği an başlıyo kesin yine enfeksiyon valla doktora dicem 37 de al hiçbir şeyden değil de şu enfeksiyondan bıhtım ya

Canım çok geçmiş olsun, şuan salgın çok fazla, inşallah sizin sadece soğuk algınlığıdır, korona hemen ertesi gün çıkmıyor zaten aradan 4-5 gün geçmesi gerekiyor belirtiler için, biran önce atlatırsınız umarım, bu saatten sonra evde oturmak en mantıklısı, doğum çok yakın,

İlk kez duydum turnusol kagidini. Esim gelirken istiyim getirsin. Enfeksiyondanda olabilir benimde hep var ama bana agizdan antibiotik vermiyorlar 2 cesit fitil kullandim gecmedi sua cozunen sase verdiler biraz rahatlamistim. Sanirim gene enfeksiyon ama buda bebege zarar veriyormus bakalim az daha takipteyim olmadi esim erken geliyor zaten gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…