2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende yaptırmadım onun yerine baklava ve lokum aldirtirim. Tazeydi bayatti derdiyle uğraşamam şuan
Bu pandemide lokum bence iyi bir fikir değil alırken eli diğerlerinede değecek insanların malum paketli şeyler tercih etmek en iyisi

Sezeryandan sonra da gelip burda aglicam. Kim dediiiii bana ameliayt ol dieee cok aciomus buuu vs vs
Ayy ay hadi hayırlı olsun inş, sevindim senin adına bebişine kavuşuyorsun. Güzelce atlat da gell bekliyoruzz.

Yarın sezaryen olacak biri olarak hiç korkmadım .
Oy gerçekten başladık hadi hayırlı olsun, güzel haberler bekliyoruz

Ben hiç ölçmeden L aldım. Sızdırma falan yapmaz inşallah büyük gelip de
Ama lastikli olduğu için sıkıntı yaşamam gibi geliyor.
Ben de 160 boy 71 kilo ile L aldım gayet iyi gibi geldi

Şu yemek yemediğin zaman ayakta duramama hissi bende de başladı son zamanlarda, ellerim falan titremeye başlıyor başım dönüyor gören de iki gündür ağzıma lokma koymadım sanır

Hanımlar doktoruma kalsa ben de bu gece doğum yapacaktim ama kabul etmedim Şeffaf akıntı için muayene etti ,şu olsa idi bugün veya yarın ameliyata alınacaktım ama değilmiş akıntı çok olduğu için sıvı geliyormuş .Açılma falan da yok .Sancı da çıkmadı .Haftaya Perşembe gelicem.Persembe ya da cuma alalım dedi o zamana kadar kızım beklerse

Sen doğurmıcan bence gününe kadar

Isim belirlediniz mi bilmiyorum ama Nazli olabilir bu kizin adi:)

Kiz haftaya cuma 31 aralik degil mi yilbasini hastanede mi gecirceksn. Ceyrek altini normal doguma veriyolarmis sezeryana diil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…