2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben seviyorum hacı Şerif’in çikolatalarını. Bazı avm lerde şubesi var tadına bakıp öyle sipariş verin isterseniz.
Madlen çikolataları nasıldır bilmiyorum. Drajelerini alıyorum genellikle.

Denizli merkez değil mi ? Fiyatı uygun geldi melodiye falan baktım uçmuş .Çok şatafatlı bir şey aramıyorum zaten .AVM de hiç denk gelmedim Anadolu yakasında ama bakayım yinede teşekkürler

Kızlar benim kızçe de geliyor, çok sancım çıktı, doktor yatış verdi

canım sağlıkla kavuşun dualarımız seninle bugün iki bebiş geliyor bizleri habersiz bırakmayın
kaç kg doğdu nasıldı bize de anlatın

Denizli merkez değil mi ? Fiyatı uygun geldi melodiye falan baktım uçmuş .Çok şatafatlı bir şey aramıyorum zaten .AVM de hiç denk gelmedim Anadolu yakasında ama bakayım yinede teşekkürler

Valla şimdi baktım forum İstanbul’daki şubesi kapanmış.
Denizli’den gönderiyorlar evet .

kızlar normalde asla nevresim falan ütülemem ama avratlığım tuttu güpürlü bir nevresim vardı onu ütüledim bu hafta iki kavanoz komposto yapıp konserveleyip dolaba koydum
ben lohusalığa hazırım peki kim hazır değil benim oğlan
bugün kontrolüm var 3 te bakalım büyümüş mü suyu keyfi yerinde mi,
bir de 4. doz aşıyı soracağım ol derse hemen olacağım. sizleri olumsuz hikayelerle korkutmak istemem ama ben iki çocukla korona olmamam lazım

Kizlar selam. Soranlar olmus ben genel anestezi oldum. Spinal tutmadi bende sebebini bilmiyorum. Genel anestezi de herhangi bir fark oldugunu dusunmuyorum ayilirken oyle bas agrisi vb yasamadim. Hatta bas agrim flan hic yok belki daha sonra olur bilemiyorum. Kizimin doktoruyla konustum suan solunumla ilgili ciddi bir sorunu yok hava destegi vs almiyor beslenmeyede basladi dedi. İlk geldiginde ezmirdim sutum vardi. Ama diger hastaneye sevk durumuyla uzuntuden sanirim cat die kesildi damla sut yok Sadece antibiotik tedavisi veriyorlarmis kizima...
Sezeryanda kolay degilmis lbette agri acisindan ama tek derdim suan kizima kavusmak resmen onu gordugumde olan agrim hafiflemisti yaaaa nasi bi guzelliktir o kuzhuna yavrusu tatli gelir o hesap
doguran diger arkadaslar saglikla anali babali buyutun insalalh

Kendine niye iş çıkartıyorsn avrat hanım benim doktor önermedi ateş filan bir şey yapar diye doğum sonu ilk hastaneye gittiğimde yaptırırım sanırsam .Allah korusun ya olmazsın kimse olmasın

Çok güzel haber büyük ihtimalle beraber taburcu olursunuz

Canım ınsallah yavruna hemen kavvusursun sen de cabuk toparlanırsın da unutursun hemen hasretlıgı

Kendine niye iş çıkartıyorsn avrat hanım benim doktor önermedi ateş filan bir şey yapar diye doğum sonu ilk hastaneye gittiğimde yaptırırım sanırsam .Allah korusun ya olmazsın kimse olmasın
2. Dozu olamadım hala 36 olacam haftaya sureklı kızım okuldan hastalık getiriyor hastayken de yapmıyorlar aşıyı 36 da ınsallah toparlarım 2. Dozu yaptırsam bısey olur mu acep doktorum bısey olmaz diyor da adam cok relax guvenemıyorum. Yoksa dogum sonrasına kalacak 2 kasımda yaptırmıstım ılk dozu

Allah a şükür şimdi iyi ama hastaneden sarılık var diye fototerapi aldık bizimle çıkamadı. Ben de çok üzüldüm ağladım sütüm kaçtı v.s. bence sarılık tarzı şeylere filan çok takılmamak lazımmış,annelik zormuş ama biraz dirayetli olmak lazım bence

Valla bu gidişle kızın keyfine bıraksak sen bile benden önce dogurabilirsin angelo
Beni de beklicen mi bacımsu
Aralık analarında 42 + olan var korkmaya basladım
Cok merakla bekliyorum ne zaman dogurcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…