2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen ilk 4 ay bende çok çektim.Hatta kusmalarım, koku hassasiyetim 5 ay sürmüştür. Hamilelikte son aylarım iyi geçiyor. Nazar değmesin bize

Gözün aydın canım üzme kendini kavuşursunuz inşallah..Solunum sıkıntısı olabiliyor doktoruna güven. Ağrın çok var mı iyi misin?

Dün akşam sol kalça ağrısından uyuyamadım ,oğlum hastalandı ateş çıktı dün .Sabah iyiydi okula gitti bu akşam nasıl olur bilmiyorum.Uyuyayim diyorum uykum yok sersem sersem dolaşıyorum iş güç yapasim yok ama evi şöyle bir süpürmem lazım doğuma yakın bir abla gelecek dip köşe yapar biter işim sanırım .Ne olacak halimiz

Doğunca aglamamis. Yoğun bakımda hava vermişler sanırım bir kaç saat. Odaya geç getirmisler ama ben farkında değildim bir şeyin bana sonradan söylediler.
Neyse ki şimdi iyi değil mi .
Üzülüyorum doğduğunda göremeyeceğim yalnız kalacak diye Geçen gün hüngür hüngür ağladım yalnız kalacak diye.
Bu yüzden kendimi normal Doğuma zorlamak istiyorum. Keşke sancım gelse açılmam olsa mecburen normal Doğum yapsam.

Kızlar size bir sorum olacak Pazartesi idrar ve kan testi vermiştim idrarda urobilinojen değerim yüksek çıkmış referans aralığı 1-3.2 iken benim 16’ymış. Öğlen dr gideceğim ama bu değer neden yüksek çıkar bilgisi olan var mı?

Canım çok şükür, seninle birlikte biz de burada heyecan yaptık, şimdi de kızın ile sağlıkla kavuşun inşallah, bol emzirmeli, huzur dolu, mis kokulu günleriniz olsun

Kızlar benim kızçe de geliyor, çok sancım çıktı, doktor yatış verdi
Canım çok erken değil mi ya, beni de heyecanlandırdın, bizim aramiz çok yakın, hayırlisi olsun, sağlıkla kavuşun birbirinize, dualarım seninle

Geçmiş olsun

Kızlar benim kızçe de geliyor, çok sancım çıktı, doktor yatış verdi
Gozunuz aydın sağlıkla kavuşun insallah kızınıza yahu 39 oldu benim kızda acele etse mi artık dicem halinden memnun zilli

Nevossss bugün de mi tık yok iyi dayandin ha maşallah
Yok kardeş yok babasıda bende çok aceleci keyif düşkünü olmayan insanlarız bu kız kime çekti bilmem parmak ağzında keyif çatıyor icerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…