2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sağlıkla gelsin bebeğin canım .Ayy bir bebek daha geliyor .Çok heyecanlı

Daha önce sezeryan olan arkadaşlarım genel anestezi mi epidural mi önerirsiniz?
Tabiki epidural.Daha önce başka.bir amleiyat için genel anestezi de aldım .Bir ay kendime gelemedim .Epidural da sadece bel altımda uyuşukluk vardı ,açılmasını bekledim .Bebeğimin sesini duydum hemen ,öptüm ,kendimdeydim hep .Odaya gittim hemen kucağıma aldım .Daha iyi kesinlikle

Daha önce sezeryan olan arkadaşlarım genel anestezi mi epidural mi önerirsiniz?

Genel anestezi de aldım epidural +spinal anestezi de ve tavsiyem epidural +spinal olur olabiliyorsa.Cok rahat ettim sorun yaşamadım bebeği direk gördüm

Beni de beklicen mi bacımsu
Aralık analarında 42 + olan var korkmaya basladım
Cok merakla bekliyorum ne zaman dogurcam ben ya

Bacımsu sen hele bir dur Ocak sonuna var daha Aramızda Aralık olup daha doğurmaya niyeti olmayan arkadaşlar var isim vermek istemiyorum

Nişan çikolatamı yaptırmıştım çok lezzetliydi fiyatlar uçmuş ama tavsiye ederim

Bana da makul geldi fiyatları zira melodi filan 300-400 arasında bu nedir ya

Günden güne artıyor fiyatlar ben yaptıralı 15 gün falan oluyor isimli yaptirmadım açıkçası cocuumun adını yiyip çöpe atmalarina gönlüm razı gelmedi onun yerine hediyelik yaptırdım adı yazıyor

Ne bilem ya catur cutur dogurunca analar gaza geliyoz bizde yattığımız yerden işte
Birde ağırlaştım ki
Nasıl gececk 5 hafta

Seni yerim demenin vücut bulmuş hali harbiden yiyoruz yani

Canım kucağına aldığın için çok sevindim ...muhtemelen dedikleri gibi de iyidir sen sıkma canını ama benim anlamadığım seni neden o hastaneye sevk etmiyorlar ...yani ben olsam yıkarsın ortalığı kızımın yanına gitmek istiyorum diye ...denesen mi acaba ? Bilemedim

Allah Yasatmasin zor...

Nerede yaptırdınız ?
Melodi çikolatadan yaptırdım internet sayfasından 500 grlik paketleri var 2 paket aldım içerisinde her paketin 65 yada 70 adet civarı var üzerindede ayıcık ayakkabı gibi figürler var paketi 90 TL idi şimdi ne kadar olmuştur bilemiyorum

Günaydınn. Benden de sezaryen olcaklara tavsiye : Sondayı uyuştuktan sonra takmalarını isteyin hemşilerden. Benimkini odada takacaklardı. Ameliyathanede taktırdım. Bu bilgiyi de burdan almistim 2019da
Ben o hatayı yaptım ameliyattan ,iki saat önce takmislardi çok çok acı veriyor ...hayattan nefret etmiştim çok iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…