Neyse ki şimdi iyi değil mi .
Üzülüyorum doğduğunda göremeyeceğim yalnız kalacak diye Geçen gün hüngür hüngür ağladım yalnız kalacak diye.
Bu yüzden kendimi normal Doğuma zorlamak istiyorum. Keşke sancım gelse açılmam olsa mecburen normal Doğum yapsam.
Lierac sürüyorum düzenli kullanmadığım halde karnımda çatlak olmadı. Popomda var çatlama biraz hiç aklıma gelmemişti yoksa oraya da sürerdim çok olmadığı için geçer diye düşünüyorum. Ayva jeli çatlaklara iyi geliyormuş bende yaptım küçük kavanoz, hem göğüs ucuna da süreceğim
Aynen bizim burda en pahalı muayene bu hastanede diğerinde 120 liraydı muayene 10 lira Nst alıyorlardı ama her gittiğimde doktor kan idrar ne varsa yaptırıyordu 200 u geçiyordu burdaki doktor insaflı dışarda yaptır bana WhatsApptan at diyor hemen de bakıyor sağolsun mesajlara
Ben seviyorum hacı Şerif’in çikolatalarını. Bazı avm lerde şubesi var tadına bakıp öyle sipariş verin isterseniz.
Madlen çikolataları nasıldır bilmiyorum. Drajelerini alıyorum genellikle.
Canım çok şükür, seninle birlikte biz de burada heyecan yaptık, şimdi de kızın ile sağlıkla kavuşun inşallah, bol emzirmeli, huzur dolu, mis kokulu günleriniz olsun
Canım çok erken değil mi ya, beni de heyecanlandırdın, bizim aramiz çok yakın, hayırlisi olsun, sağlıkla kavuşun birbirinize, dualarım seninle
Evet canım iki hafta öncede çok kasılma vardı 100ü bulan sancılar çıkıyor sürekli, bugün daha da artmış, doktor almamız gerekiyor dedi sezeryan olduğu için, inşallah küveze ihtiyaç duymayız
İkinciler daha aceleci oluyor galiba ilki 39+6da olmuştu ama bu kız beklemiyor, ya evde de temizlikçi var kadın çağırmıştı son kez derlenip toplansın diye, beşiği bile dün geldi, bu kız çok aceleci