2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kontrolden çıktım kasıklarımdaki belimdeki ağrı nst de mümkün değil çıkmıyor karın çevresi 2 hafta geri sık takip edelim 3 gün sonra tekrar gel diyor dr ilki de böyleydi napalım benim bebeklerim kilolu doğmuyor cumartesi bi de acilde muayene olcam poff

Oyle olabiliyor muymus?Benim de feci sancılarım oluyor bazen ama nst de tık yok.Sadece ilk girdigimde 40 larda 4 tane sancı çıkmıştı .Doktorum bunları ufak tefek sancılar olarak isimlendirdi .Ben de kesin sancım çıkacak diyorum hatta Nst deyken de ağrım oluyor ama çıkmıyor .

Daha önce sezeryan olan arkadaşlarım genel anestezi mi epidural mi önerirsiniz?
Beni kan tuttugu icin ben genel istedim. Oralarda bisiler olurken fenalasirim diye. Aci hissermesen de olani biteni hissediyomussunya. Herkese gore degisir gibi. Sonrasinda ben bas agrisi veya baska kotu bi etki yasamadim. Standard agrilar disinda..

Hadi cnm hayirlisiyla Allah kavustursun bebisine. Cook heyecanli cokkk Guzel haberlerini bekliyoruz, dualarimiz seninle

Gelmis gesmis olsun zor kisimlar bitti az kaldi kavusmaniza. Sutun tekrar gelir sen hic merak etme. Sagmaya devam mi etsen acaba hemsireler ne diyor bunun icin? Ikiniz de iyisiniz bbeisinki de gecici ciddi bisi diil, onemli olan bu gerisi hallolacak insallah

Denizli merkez değil mi ? Fiyatı uygun geldi melodiye falan baktım uçmuş .Çok şatafatlı bir şey aramıyorum zaten .AVM de hiç denk gelmedim Anadolu yakasında ama bakayım yinede teşekkürler
Lokumlarını denemiştik güzeldi. İnce kesim lokum. Belki ben de onlardan yaptırrım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…