2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sarmaz mi. Hep var. Her ihtimal, her kotu sey insanin aklinda geciyor her sey normal bile olsa. Bisi elledimse, ya sonra yuzumu elledimse ya yuzunde leke olursa gibi seyler bile anlik gelip gidiyo aklimdan. Ama hemen kovaliyorum. Bunlarin aklimiza gelmesi cok normal ama abarti bi endisem yok.

Duyduk duymadık demeyin 27 Aralık tarihinde cebren ve hile ile kızımı getiriyoruz ❤nst ve doppleri güzel çıktı 3.500 kilo olmuş
Ayy demek günün belli oldu .Sağlıkla gelsin inşallah istediğin zamanda.Benim de kızım doktorumun gelişini beklesin de karar verelim inşallah .Ben de 3 Ocak istiyorum

İlkinde hiçbir korkum yoktu, deli cesareti mi artık cahillik mi bir an önce doğurmak için sabırsızlanıyordum, bunda başıma gelecekleri bildiğimden daha çok endişeliyim özellikle iki çocuğa yetememe korkusu, bi yandan evin işi temizliği yemeği nasıl yürütürüm hepsini birden ondan korkuyorum.

Yasamadan tabi ne desek bos ama ikinciyi bekleyen bir anne olarak yasayacagin her sey, hissedecegin her duygu normal olacak. Belki bu yardimci olur. Kendini hicbir sey icin suclamama kafasiyla basla ise. Boyle hissediyorum kotu anne miyim, yapiyorum olmuyo beceremiyo muyum diye kendine sarma:) herkeşler ayni merak etme

Sen nasil iliskiye giriyosun demezler mi.. birinin parmagini sokmasiyla sevdigin insanla olmak ayni sey cunku.. baska seyler dusun ben de zorlanirim muayenede ama cati muayenesi cok kisa suruyor. Dikkatini baska seye ver n3fes al ver biter hemen.

Ayy hiç merak etme süreç içinde çok güzel hazırlanıyorsun
Ben de bir şey yaptırmadım diye geliyor sanıyorum.
38+5 suni sancı için çok erken değil mi? Ben kırka kadar beklemeyi düşünüyorum nstde suyunda ya da başka bir problem olmadığı sürece.
39 da drum burada değil diye belkide kendis kabul etmez bilemiyorum.
Herkesin hikayesi farklı gerçekten
Bak onlar hiç aklıma gelmemişti

Islak tuvalet terliğiyle ağızlarına vuracan

Evet gonderdigim an pisman oldum zatrn kuruntulara yeni basliklar mi ekledim diye

Maalesef ona da hak veriyorum. Koyu beşiktaşlı oğluna Aslan ismini koyar mı hiç. Ama o zaman makul seçeneklerle gelsin. Sancar diyor, Kartal diyor şimdi bi de Orhun demeye başladı.
Koyu fenerliye Aslan Efe koyduruyoruz vallaKızının şerrinden korkup kabul etti öyle kararlıydıki ablası benim birşey yapmama gerek kalmadıKartal da yeğenimin adı onu da çok beğeniyorum

Meraba hanımlar bugün 36+3 oldum kontrolüm vardı çook şükür sıkıntı yok. Çatı muayenesi yaptı 3500 civarı doğurabilirsin fazlası zorlar dedi. Yalnız ben biraz kastım kendimi zorluk çıkarmadım ama kastığımı farkettim. Sıkıntı olur mu doğumda acaba kafama takıldı gerçi doktor sık sık böyle kontrol olucağını söyledi sorun görmedi ama aklıma takıldı
Ve bundan sonra her kontrolde alttan bakıcaklar mı ? Nst de sıkıntı çıkmadı sancı yok şimdilik

En iyisi sağır gibi davranmak sanırım. Geçen annem aradı o an da hiç konuşma modumda değildim. İsteksiz ve modu düşük konuştum. Ne oldu neyin var diyip duruyor. Ay yok bir şeyim yeter sorup durma dedim. Sesimi yükselttim diye sen böyle davranırsan stresin çocuğa geçer de şöyle olur da falan diye başladı Yaw he he anne evet çocuğa geçer haklısın dedim. O an stresli olmadığım halde zorla beni gerdi sonra da ben durup dururken gerilmişim gibi beni yargıladı bir de Annemin huyunu bildiğim için bu çıkışlarını duymamazlıktan geliyorum çoğu zaman. İnşallah doğum sonrası da bunu başarabilirim

Alıntı yapmayı unuttugum için ortaya doğru yazayim.Suni sancı verilmesi sonucu açılma olmaması da bir ihtimal herhangi bir risk yoksa bekleyin normal zamanını madem normal doğum olacak .

Şu ilişki ile jinekolojik muayene işini bir tutanlara ifrit oluyorum aynı şey mi sanki .Boşverin aman sevişmek güzel jinekolojik muayene zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…