2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Allah a şükür bebislerimiz koynumuzda.

Aaa neden o kadar erken
35+0’da gebeliğim sistemik bir hastalığa dönüşünce alındı, herşey iyi giderken biranda preklamspi(gebe tansiyonu) oldu 34+ haftalarda ama hemen alınmadı bekleyince düzelmeyince ve tüm değerler kötüye gidince hellp’e dönüştü sendrom 35+0’da alındı

Canım ben senin durumunu kaçırmışım eskisi kadar bu sayfaya bakamadım bir de sanıyorum benim en yoğun olduğum günlerde doğumun olmuş ay hayırlı olsun inşallah
Bende 35+6 da doğum yaptım canim. Şükür o günler geldi geçti. Senin yaşadıkların tabi ki çok zordu. O yüzden diyorum şükür koynumuzda

Kızlar pazartesi randevumda doktora suni sancıyla başlatmasını isticem 38+5 te olacak. Ama suni çok kötü hiç müdahele etme bekle diyenler var sizin böyle bir tecrübeniz var mı

Sizi de bir korku sarıyor mu bazen? Ya bebekte bir şey bir hastalık varsa, bir şey olırsa diye.. bana ara ara geliyor hemen başka şey düşünüyorum çünkü gebelik sürecinde bir sürü ihtimal soktular aklımıza

Anladım .çok şükür şimdi herşey iyi

Bende hastalık korkusu değil de tecrübesizlikten kaynaklanan endişeler oluyor arada. Yapabilecek miyim, uykusuzluğa dayanabilecek miyim, ya sütüm olmazsa, lohusa kafasından çıkamazsam vs vs. İlk anda ne hissedeceğimi merak ediyorum mesela. Öyle kafalar karışık yani

Bana da geliyor ama vesvese olduğunu düşünüp kendimi sakinleştiriyorum. Üstelik amniyosentez yaptırmama rağmen hala acaba bi şey çıkar mı gibi saçmasapan düşünceler oluyor. Sağlıkla kavuşsaydık bi

Kızlar pazartesi randevumda doktora suni sancıyla başlatmasını isticem 38+5 te olacak. Ama suni çok kötü hiç müdahele etme bekle diyenler var sizin böyle bir tecrübeniz var mı
38+5 suni sancı için çok erken değil mi? Ben kırka kadar beklemeyi düşünüyorum nstde suyunda ya da başka bir problem olmadığı sürece.

Çatı muaynesinden sonra zorunlu sezeryan kararını vermiştik canım zaten doktorum sagolsun son ana kadar bekleme isteğimi geri çevirmedi
Benim doktorum da bugün çatı muayenesi yapmak istedi. Yarım kaldı kadın bakamadı bile hem kendimi çok kastım hem de baya acıdı Haftaya bir daha bakalım ama oluru yok gibi sen nasıl ilişkiye giriyorsun dedi Normali de çok istiyordum ama zorlamamak en iyi sanırım bilemedim

Ben tecrübeli olduğum için tecrübelerimin sonucu şu an tek korkum "sütun var mı ,aç bu bebek ,senin sütun yetmiyor ,benim sütüm fiskirirdi ,bu çocuk üşür ince giydirmissin,çocuğu hasta ettin"diyen insancıklarla nasıl mücadele edeceğim korkusu.,Geri kalan her şey zor olsa da çok güzel .

Bana normal sancımin üstüne suni sancı verildi ama beni de çok korkuttular .Hiçbir şey yok inan bana .Benim kendi sancım bana daha fazla geliyordu .Zaten o an bebeğin gelmesine ve ona yardımcı olmaya odaklaniyorsun .Acı düşünmüyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…