2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Hamileliğimin başında çok stresliydim. Korkularımı kimseyle paylaşamıyordum. İçimde patlıyordu.
Sürekli bebek stres olur mutsuz olur diyip duruyordu annem eşim. Hepsini payladım ne hissettiğimi sormuyorsunuz diye. Baya bir ne var ne yok döktüm içimi.
O günden beri bana bulaşmıyorlar

Bende 36+3 üm aynıyız her kontrol de alttan bakmaz nst de sancı çıkarsa açılma varmı diye bakarlar artık

Kızlar pazartesi randevumda doktora suni sancıyla başlatmasını isticem 38+5 te olacak. Ama suni çok kötü hiç müdahele etme bekle diyenler var sizin böyle bir tecrübeniz var mı
hiç sancı açılma yokken neden suni sancı kimseyi korkutmak istemem ama suni sancıda ilk sancı bitince öbürü başlıyor çok şiddetli çok sık bir sancı durup dururken niye suniyle başlamasını istediğinizi pek anlayamadım
Son haftalara doğru akıntı da fazlalaşırmış öyle dedi doktor. Karıştırman normal dedi. Valla bir an ben de korktum pantolonu görünce
ben 39. haftamdayım ama niyeyse resmen akıntı azaldı

ben de öyle ne yaşayacağımı bildiğim için çok korkuyorum canım yanıcak korkusuyla ve aynen iki çocuk ev iş senin yine annen yanında sonrasını bilmiyorum tabiki ama ben kara kara düşünüyorum
Kızlar bende bugün kontrolüm vardı sancı çıktı cuma günü doğum var dualarınıza talibim
hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bizleri de habersiz bırakmayın

Benim de korkum ya bana bir şey olursa çocuklarim ne yapar diyorum başlıyorum ağlamaya yazarken bile gözüm doldu ya niye bu psikolojiye girdim bilmiyorum hemen kafamdan atmaya çalışıyorum ama geliyor yine de Allah'ım uzak et. Allah kimseyi evlatsiz ,hiç bir kuzuyu da anasız bırakmasin

Benzer şeyler yaşamışız. Benim hamileliğimin başında da eşim dünyanın bir ucunda bütün cüzdanını, parasını, pasaportunu her şeyini çaldırdığı için mahsur kalmıştı. Prosedürlerle uğraşmak o kadar yorucuydu ki herkes beni ordan oraya gönderip durdu. Bir yandan da uçak biletinin yanmaması için zamanla yarışıyorduk. Birkaç kere dayanamadım çok kötü ağladım. Kayınvalidem habire bebeğini düşün diyip duruyor. Öyle gıcık oldum ki. Sen üzgün ve stres altındayken başkalarının bebeğini düşün demesi insanı delirtiyor. O kadarını ben de biliyorum herhalde. İnsan duygularına engel olamıyor ki. Ay neyse akşam akşam aklıma geldi sinir oldum yine.

Hormonlardan oluyor sanırım.Bana da sık sık aynı dusunce geliyor .Ya bana bir şey olursa çocuklarım ne yapar diye .Bir de benim kizim babası dahil benden başka kimseden bir şey yiyip içmiyor .Bir ay ise gitmiştim çocuk aç kalmisti.Cok zayıflamisti.Aklima geliyor gözlerim doluyor ,ağlayasim geliyor .Allah hiçbir çocuğu annesiz bırakmasın gerçekten.Saglikla buyutelim evlatlarımızı

Evet annem kırkımız çıkana kadar yanımda olacak sonrasında çok uzağız maalesef.
Daha bunun işe dönüşü var, bakıcı ayarlaması vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…