2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar anca kendimi toparlayabilir, 3 gibi sezeryana alındım 4e yakın çıktık, kızım 3300 doğdu çok şükür Bi sıkıntımız yok, Allah sizlerde Nasib etsin çok güzel herşey
Sağlıkla büyüt kuzunu inşallah bizi unutup buraya yazmanda ne düşünceli bir davranış teşekkür ederiz bol sütlü güzel uykulu günleriniz olsun mis kokulunla inşallah….

Doğum yapanlar roseanne ve diğer arkadaş alıntı yapamadım... Allah analı babalı büyütsün.maşallah sağlıkla büyüsünler..
Ben çok kötü gribim tele bakarken ara ara uyuyup uyanıyorum.son zaman nereden yakalandım...

Rabbime şükürler olsun kavuştuk oğlumla. Darısı sizlere olsun inşaallah

Kızlar anca kendimi toparlayabilir, 3 gibi sezeryana alındım 4e yakın çıktık, kızım 3300 doğdu çok şükür Bi sıkıntımız yok, Allah sizlerde Nasib etsin çok güzel herşey
Gözünüz aydın arkadaşlar, sizin adınıza çok sevindim, bol sütlü, huzurlu, mis kokulu günleriniz olsun

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydındarısı biz bekleyenlere

Eşim 2 gündür evde hastaydı bana da bulaştı. Geniz akıntım başladı hiç sevmiyorum zor geçiyor, nefes alma kapasitemi düşürüyor. Geniz akıntısının var mı çözümü

1 saate yakın yürüdüm, iki kere 4.kat inip çıktım. Hurma aldım bugün yemeye başladım günde 3 tane
Bakalım devam ettirebilirim inşallah. buna da gelmeyen bebek ne bileyim
Ben bunlara ne zaman başlasam acaba, yılbaşına denk gelsin istemiyorum hem gelsin istiyorum, hem de doğumdan korkuyorum

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bugün nst günümüzdü, doktorum sezeryanlı yeni yıl sonrasına bırakmıştı, nstde çok fazla ve yüksek kasılmalarım çıktı, çok şükür hazırlığını yapıp gelmiştim, doktor eşyaları almak için bile hastaneden çıkmamı müsaade etmedi ne lazımsa eşin getirsin dedi, siz siz olun doğuma nasıl girmeyi düşünüyorsanız nst flan demeden öyle hazırlanın ilk ücreti aldılar, doktorum sağolsun yatak masrafı içinde 2750 olarak yazmış, ekstra zam yapmadı ben size böyle demiştim dedi Sondayı merak edenler için odada taktılar, acı ağrı olmadı, 3 gibi ameliyata indim, ben kendi doktorumu beklerken anestezi hekimi geldi ve belimden iğne vurdu, çok şaşırdım, ben genel anestezi istiyordum hiç sormadılar epidural yapalım mı diye, 40 dakika sürmüş ameliyatım ama ben sadece 10-15 dakika kalmışım gibi hissediyorum bebiş gösterdiler çektiler hemen, beni odaya getirdiklerini kızım doğumhaneden muayene oluyordu biraz onu bekledik, sonra giydirip getirdiler işte bu şekilde oldu, sık sık ağrı kesici yapılıyor sağolsun hemşireler güzel ilgileniyor, Allah herkese hayırlısıyla doğum yapmayı Nasib etsin en hayırlısı hangi yöntem ve hangi zamansa o zaman gelsin, soran yazan merak eden sevincimi paylaşan tüm arkadaşlarıma da tekrar tekrar teşekkür ediyorum, inanın desteğiniz çok iyi geliyor

Dr burada olmayacak 39 da gitmeden bitirisin diye, yokken gelirse naparım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…