Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bugün nst günümüzdü, doktorum sezeryanlı yeni yıl sonrasına bırakmıştı, nstde çok fazla ve yüksek kasılmalarım çıktı, çok şükür hazırlığını yapıp gelmiştim, doktor eşyaları almak için bile hastaneden çıkmamı müsaade etmedi ne lazımsa eşin getirsin dedi, siz siz olun doğuma nasıl girmeyi düşünüyorsanız nst flan demeden öyle hazırlanın
ilk ücreti aldılar, doktorum sağolsun yatak masrafı içinde 2750 olarak yazmış, ekstra zam yapmadı ben size böyle demiştim dedi
Sondayı merak edenler için odada taktılar, acı ağrı olmadı, 3 gibi ameliyata indim, ben kendi doktorumu beklerken anestezi hekimi geldi ve belimden iğne vurdu, çok şaşırdım, ben genel anestezi istiyordum hiç sormadılar epidural yapalım mı diye, 40 dakika sürmüş ameliyatım ama ben sadece 10-15 dakika kalmışım gibi hissediyorum bebiş gösterdiler çektiler hemen, beni odaya getirdiklerini kızım doğumhaneden muayene oluyordu biraz onu bekledik, sonra giydirip getirdiler işte bu şekilde oldu, sık sık ağrı kesici yapılıyor sağolsun hemşireler güzel ilgileniyor, Allah herkese hayırlısıyla doğum yapmayı Nasib etsin en hayırlısı hangi yöntem ve hangi zamansa o zaman gelsin, soran yazan merak eden sevincimi paylaşan tüm arkadaşlarıma da tekrar tekrar teşekkür ediyorum, inanın desteğiniz çok iyi geliyor