Canım gözün aydınKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bugün nst günümüzdü, doktorum sezeryanlı yeni yıl sonrasına bırakmıştı, nstde çok fazla ve yüksek kasılmalarım çıktı, çok şükür hazırlığını yapıp gelmiştim, doktor eşyaları almak için bile hastaneden çıkmamı müsaade etmedi ne lazımsa eşin getirsin dedi, siz siz olun doğuma nasıl girmeyi düşünüyorsanız nst flan demeden öyle hazırlanınilk ücreti aldılar, doktorum sağolsun yatak masrafı içinde 2750 olarak yazmış, ekstra zam yapmadı ben size böyle demiştim dedi Sondayı merak edenler için odada taktılar, acı ağrı olmadı, 3 gibi ameliyata indim, ben kendi doktorumu beklerken anestezi hekimi geldi ve belimden iğne vurdu, çok şaşırdım, ben genel anestezi istiyordum hiç sormadılar epidural yapalım mı diye, 40 dakika sürmüş ameliyatım ama ben sadece 10-15 dakika kalmışım gibi hissediyorum bebiş gösterdiler çektiler hemen, beni odaya getirdiklerini kızım doğumhaneden muayene oluyordu biraz onu bekledik, sonra giydirip getirdiler işte bu şekilde oldu, sık sık ağrı kesici yapılıyor sağolsun hemşireler güzel ilgileniyor, Allah herkese hayırlısıyla doğum yapmayı Nasib etsin en hayırlısı hangi yöntem ve hangi zamansa o zaman gelsin, soran yazan merak eden sevincimi paylaşan tüm arkadaşlarıma da tekrar tekrar teşekkür ediyorum, inanın desteğiniz çok iyi geliyor
canım detaylıca anlatmışsın çok teşekkür ederizKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bugün nst günümüzdü, doktorum sezeryanlı yeni yıl sonrasına bırakmıştı, nstde çok fazla ve yüksek kasılmalarım çıktı, çok şükür hazırlığını yapıp gelmiştim, doktor eşyaları almak için bile hastaneden çıkmamı müsaade etmedi ne lazımsa eşin getirsin dedi, siz siz olun doğuma nasıl girmeyi düşünüyorsanız nst flan demeden öyle hazırlanınilk ücreti aldılar, doktorum sağolsun yatak masrafı içinde 2750 olarak yazmış, ekstra zam yapmadı ben size böyle demiştim dedi Sondayı merak edenler için odada taktılar, acı ağrı olmadı, 3 gibi ameliyata indim, ben kendi doktorumu beklerken anestezi hekimi geldi ve belimden iğne vurdu, çok şaşırdım, ben genel anestezi istiyordum hiç sormadılar epidural yapalım mı diye, 40 dakika sürmüş ameliyatım ama ben sadece 10-15 dakika kalmışım gibi hissediyorum bebiş gösterdiler çektiler hemen, beni odaya getirdiklerini kızım doğumhaneden muayene oluyordu biraz onu bekledik, sonra giydirip getirdiler işte bu şekilde oldu, sık sık ağrı kesici yapılıyor sağolsun hemşireler güzel ilgileniyor, Allah herkese hayırlısıyla doğum yapmayı Nasib etsin en hayırlısı hangi yöntem ve hangi zamansa o zaman gelsin, soran yazan merak eden sevincimi paylaşan tüm arkadaşlarıma da tekrar tekrar teşekkür ediyorum, inanın desteğiniz çok iyi geliyor
Dr burada olmayacak 39 da gitmeden bitirisin diye, yokken gelirse naparım diye
Korku doğuma giderken herkeste olur diye düşünüyorum ama elbette kader bu iş ve düşünmemek lazım. Tevekkülle duayla girelim hepimiz inşallah sağ salimde çıkarız.Benim de korkum ya bana bir şey olursa çocuklarim ne yapar diyorum başlıyorum ağlamaya yazarken bile gözüm doldu ya niye bu psikolojiye girdim bilmiyorumhemen kafamdan atmaya çalışıyorum ama geliyor yine de Allah'ım uzak et. Allah kimseyi evlatsiz ,hiç bir kuzuyu da anasız bırakmasin
Gözün aydın ne güzel artık kavuştunuzKızlar anca kendimi toparlayabilir, 3 gibi sezeryana alındım 4e yakın çıktık, kızım 3300 doğdu çok şükür Bi sıkıntımız yok, Allah sizlerde Nasib etsin çok güzel herşey
Beyninin aktığını hissetmek sıkıntı çıkarmıyosa var bi yoluEşim 2 gündür evde hastaydı bana da bulaştı. Geniz akıntım başladı hiç sevmiyorum zor geçiyor, nefes alma kapasitemi düşürüyor. Geniz akıntısının var mı çözümü
Hiç bulandırmayım o zamanCanım gözün aydınBol sütlü günler diliyorum sana Neden genel anestezi istedin epidural daha iyi değil mi ? Epiduralde nasıl hissediyorsun bir de onu merak ediyorum. Ben mümkünse kafamın bulanık olmasını hiç istemiyorum.
Bacımsu yalnız degilsinsayılı gün çabuk geçerdi hani geçmiyor valla dönemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum bebeğim küçük zayıf ama benim karnım kocaman bacaklarım nasıl kalınlaşmış kendimi ağır yaşamlar programında gibi görüyorum şöyle doğumdan sonra bi 10 kilo hemen gitse karnım inse bebeğim uykucu olsa o uyusa ben yüzüstü uyusam rahatça eğilip kalksam hiç zorlanmadançok yorgunum resmen ağrıdan uyuyamıyorum şu anda
Canım benim tecrübe sormussun amaKızlar pazartesi randevumda doktora suni sancıyla başlatmasını isticem 38+5 te olacak. Ama suni çok kötü hiç müdahele etme bekle diyenler var sizin böyle bir tecrübeniz var mı
Çok teşekkürler ederim canım henüz kalmadık hiç yarın olacak ilk yürüyüş şuan oturabiliyorum emzirirken flan ilk ağrıyı atlattık şükürcanım detaylıca anlatmışsın çok teşekkür ederizbebeğini sağlıka büyüt darısı bizlere nefes bile alamaz oldum ben de doğursam da rahatlasam
nst deki sancıları hissetmiyormuydun? ilk kalkış yürüyüş nasıldı bol bol yürüyün diyorlar dokuların birleşmesi ve hızlı iyileşme için
Benim de tansiyonum dusuk bugun hep 9/6, normalim 12/7'dir. Cok halsizim insallah gecicidir.Akşam olunca üstüme bi ağırlık çöküyo tansiyonum düşüyo hep neden acaba kan değerlerim de normal
Ben bunlardan sadece uyku konusunu çok düşünürdüm, ve malesef çok zor :/ iyi günler de oluyor ama çok özlüyorum önceki kesintisiz uykularımı... sürekli doğum yapan arkadaşlarıma ne zaman eskisi gibi uyuyabileceğim diye soruyorum.. lohusalık kafası ise birşeyi çok takmayan ve her daim pozitif biri olarak kendimde olmayacağımı sandığım birşeydi, ama gerçekten böyle birşey varmış ağlamadan geçen gün sayım çok az ve hamileyken çok pozitif mutlu dayanıklı biriydim, bu dönemde çevrenizde gerçekten pozitif kişileri barındırın- ki öyle kişilere bile sinir olunuyormuş. Ben bir de bebeği reddeder miyim diye korkuyordum çünkü çevremde öyle lohusalar da oldu ama çok şükür bağlandım bebeğime. Süt gelmezse çok takmayın bebek sütlerinden yaparsınız gelene kadar, genelde 2 gün pek gelmiyor, gelse bile bebek emmeyebiliyor. Ben 1 hafta meme reddi yaşadım ve bebeğimi sütü sağıp biberonla beslemek zorunda kaldım. Çok ağladım beni değil onu tercih etti diye. Ama şimdi de memesiz yapamıyor hatta of bu sefer biberondan içse keşke belim ağrıyor emzirmekten diyorumBende hastalık korkusu değil de tecrübesizlikten kaynaklanan endişeler oluyor arada. Yapabilecek miyim, uykusuzluğa dayanabilecek miyim, ya sütüm olmazsa, lohusa kafasından çıkamazsam vs vs. İlk anda ne hissedeceğimi merak ediyorum mesela. Öyle kafalar karışık yani
Dr burada olmayacak 39 da gitmeden bitirisin diye, yokken gelirse naparım diye
Bende aynı şekildeyim geniz akıntısı ve burnum tıkalı gece uyandırıyor…Varsa tavsiyeler açığım dinlemeye…Eşim 2 gündür evde hastaydı bana da bulaştı. Geniz akıntım başladı hiç sevmiyorum zor geçiyor, nefes alma kapasitemi düşürüyor. Geniz akıntısının var mı çözümü
sayılı gün çabuk geçerdi hani geçmiyor valla dönemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum bebeğim küçük zayıf ama benim karnım kocaman bacaklarım nasıl kalınlaşmış kendimi ağır yaşamlar programında gibi görüyorum şöyle doğumdan sonra bi 10 kilo hemen gitse karnım inse bebeğim uykucu olsa o uyusa ben yüzüstü uyusam rahatça eğilip kalksam hiç zorlanmadançok yorgunum resmen ağrıdan uyuyamıyorum şu anda
Sunni sancı düşünüyorsan en azından 39 u bitirmeni tavsiye ederim ilk dogumumu bende senin gibi dayanamayıp sunni sancı istedim bebek kanala girmemisti daha erken haftalar olduğu için sunni sancıyı çekip sezeryana dönme ihtimalim vardi hep benimki 39 +5 idi ve sadece rahimde hafif yumuşama vardi hiç açılma yoktu aksama kadar sürdü süreç aktif sancı kısmı 3 saat ancakti ama hastanede beklemek çok yorucu eğer ki endişe ediyorsan hic sunni sancı olmadan direk sezeryan dusunebilirsin haftası gerçekten erken çünkü 38 5 için 40 a kadar vakti var deniliyor şimdi sezeryan için bileKızlar pazartesi randevumda doktora suni sancıyla başlatmasını isticem 38+5 te olacak. Ama suni çok kötü hiç müdahele etme bekle diyenler var sizin böyle bir tecrübeniz var mı
Mide yanmasından uyuyamıyorum, şimdiye kadar hiç olmamıştı son 4 gündür beni uyutmuyor, nasıl şimdiden sonra olabiliyor, bebek baya da aşağıda halbuki
10 kilo nedir ki, doğumdan sonra bir iki haftayı bulmaz gitmesi en fazla bir ay.Ben de 10 kilo aldım, kilonun hepsi de karnımda sanki. Bunun hepsi bebek olamaz
bebeğim biraz Toroman olabilir ama karnımın içi yağlandı herhalde.
Doğumda 5 kilo gitse kabulüm
Sırt üstü yatmayı özledim. Sırt üstü yatıcam hep
Evet tatlı yiyorum her akşam, ılık süt de fayda etmiyor artık. Şurubu varmış sanırım kontrolde sorucam bi doktora.Yediğin bir şey mi dokunuyor. Benim tatlı yiyince yanmam oluyor. Ilık süt kızarmış ekmek iyi gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?