2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende aynı şekildeyim geniz akıntısı ve burnum tıkalı gece uyandırıyor…Varsa tavsiyeler açığım dinlemeye…
Ben viks vs. her seyi denedim tek ve en guzel burun temizleme aparatiyla cozum buldum. Cok cok rahatlatiyo. Baska turlu bas edemedim. Bendeki bu ama benzeri de olur. Aksam yatmadan yaparsan ozellikle iyi bir uyku cekersin. Gunduz de bi kac kez yapabilirsin.

10 kilo nedir ki, doğumdan sonra bir iki haftayı bulmaz gitmesi en fazla bir ay.
Ben de en çok sırt üstü yatmayı özledim, hala yattığım oluyor gerçi ama vicdanım kabul etmiyor geri sola dönüyorum

Vicdan yapmıyorum da rahat olmuyor artık baskı hissediyorum rahat olmuyor.

Tatlıdan oluyor. Bugün ben de yedim kötü oldu midem . Yememek gerekiyor

Hiç bulandırmayım o zaman herkeste ayrı sonuçları olur, benim midem çok bulandı ameliyatta, bide o stresi yaşamak istemedim, ilki geneldi uykudan uyanmak gibi
Epidural mi bulandirmisti ? Ben de o tip seylere hic gelemedigim icin direk genel anastezi istemistim. Kan alinirken bile bayilabiliyorum. Bana gore en rahati ama dayanikli olsam o anlari yasamak isterdim, esim de gelebilirdi yanimda. Normal dogum olursa o aci, agri icinde kan fln aklima gelmez diye cesaretleniyorum ama bakalim nolcak.

Evet epiduralde çok midem bulandı benim. Ama hiç sonrasında baş ağrım olmadı, iğne yapılırken hiç ağrım olmadı, yani doğumda neler olduğunu bilmek isteyenler için güzel aslında, ben istemiyorum olsun bitsin hemen birde hemşire şöyle bişey söyledi oda mantıklı geldi, eğer genel anestezi yapılsaydı kendine geldiğin gibi ameliyat yerinin acısını duyarsın dedi ama epiduralde uyuşukluk hemen geçmediği için günün yarısına kadar acıyı da hissetmiyorsun dedi,

Benimde en buyuk korkum buydu... Ozellikle aniden gelismesi bizi mahvetti...
Zor gu ler geçiriyoruz her birimiz resmen farkli yerlerdeyiz ama sagligimiz yerinde hamdolsun sadece ani olarak kalacak bu gunlerimiz allah saglikla kavusmanizi nasib etsin hepimizin

Siddetle katiliyorum. Genel anestezi ile bence daha zor aci ile uyaniyorsun. Odamda epidurallide var ciddi farkimiiz vardi ama herkese gore degisio bence yaaa kisisel bisi bu agri olaylari

Ağrı kesici veriyorlar mı? Şimdi nasıl oldun, azaldı mı ağrıların.
Tabiki veriyrolar canim. Daha iyiyim desteksiz kalkiyorum wc me vs kendim gidiyorum ayaklandim yani dun geceden beri.,. Kizceminde de bgun cikma ihtimali var gozumu her kapadigimda 2 evladim gozumun onunde ikisinide berbat ozledim...

Tabiki veriyrolar canim. Daha iyiyim desteksiz kalkiyorum wc me vs kendim gidiyorum ayaklandim yani dun geceden beri.,. Kizceminde de bgun cikma ihtimali var gozumu her kapadigimda 2 evladim gozumun onunde ikisinide berbat ozledim...
He agri var ama nasi diyim biraz orta siddetli adet sancisi gibi organlarim et kesigi olmus gibi degisik bi agri ama olur o kadar da yani....

Canım benim tecrübe sormussun ama
Bilemedim aklını bulandirmasam mi?
Sadece şunu soyleyeyim
2 sini de Yaşamış biri olarak
Kesinlikle beklerdim ben
Herkesin deneyimi farklı olabilir tabi

Teşekkürler kızlar bende ısrarcı olmicam bakayım dr ne der olmazsa beklerim kısmet.
Evet tatlı yiyorum her akşam, ılık süt de fayda etmiyor artık. Şurubu varmış sanırım kontrolde sorucam bi doktora.
Her yanma geldiğinde iki yudum soğuk süt iç.
İlacı gaviscon içiliyordu gebelikte sanırım.

Amin canım inşallah

Kalkabiliyorsan ne mutlu önemli olan o zaten .Elimizi bile kessek canımız nasıl aciyor ama dayanamayacak bir acı değil acının sonu çok kıymetli çünkü rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah az kaldı

Bu arada depeend almismiydin ? Beden tam oldu mu kanaman çok mu bu konuda tavsiye bekliyoruz beybi senden

Ben daha karnımdayken özlüyorum tahmin edemiyorum senin ne kadar özlediğini.
Çok güzel minnoşlarınla kavuşacaksınız

Depent evet almistim beden tam oldu ama kanamam cok yok suan ilk etpta oldu biraz pihtili... Simdi ise az az norml geliyor 1 paket bitmedi bile

Hadi insallah kavusursunuz bugun cok sukur bitti gitti diceksin ! Az daha sabir

Canım en zorunu atlattınız şunun şurasında ne kaldı kavuşmanıza az daha sabır

Evet tatlı yiyorum her akşam, ılık süt de fayda etmiyor artık. Şurubu varmış sanırım kontrolde sorucam bi doktora.
Evet renni duo verdi benim doktorum. Bende onsuz yapamıtoeum. Yoksa gece mide yanmasından uyanıyorum. Normalde ilaç sevmeyen ben renni ile bağlı yaşamaya başladım

Mide yanmasından uyuyamıyorum, şimdiye kadar hiç olmamıştı son 4 gündür beni uyutmuyor, nasıl şimdiden sonra olabiliyor, bebek baya da aşağıda halbuki
Diger hamileliklerimde aşırı cekmistim
Bunda gecen hafta oldu
Rennie ictim 3-4 kez
Dr uma sordugumda gunde 3-4 kez bile icebilirsin
Bi zarari yok dedi
Ne guzel kizlar ya masallah 39. Haftadasınız
Ha gayret sıkın dişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…