Ben viks vs. her seyi denedim tek ve en guzel burun temizleme aparatiyla cozum buldum. Cok cok rahatlatiyo. Baska turlu bas edemedim. Bendeki bu ama benzeri de olur. Aksam yatmadan yaparsan ozellikle iyi bir uyku cekersin. Gunduz de bi kac kez yapabilirsin.Bende aynı şekildeyim geniz akıntısı ve burnum tıkalı gece uyandırıyor…Varsa tavsiyeler açığım dinlemeye…
10 kilo nedir ki, doğumdan sonra bir iki haftayı bulmaz gitmesi en fazla bir ay.
Ben de en çok sırt üstü yatmayı özledim, hala yattığım oluyor gerçi ama vicdanım kabul etmiyor geri sola dönüyorum
Epidural mi bulandirmisti ? Ben de o tip seylere hic gelemedigim icin direk genel anastezi istemistim. Kan alinirken bile bayilabiliyorum. Bana gore en rahati ama dayanikli olsam o anlari yasamak isterdim, esim de gelebilirdi yanimda. Normal dogum olursa o aci, agri icinde kan fln aklima gelmez diye cesaretleniyorum ama bakalim nolcak.Hiç bulandırmayım o zamanherkeste ayrı sonuçları olur, benim midem çok bulandı ameliyatta, bide o stresi yaşamak istemedim, ilki geneldi uykudan uyanmak gibi
Evet epiduralde çok midem bulandı benim. Ama hiç sonrasında baş ağrım olmadı, iğne yapılırken hiç ağrım olmadı, yani doğumda neler olduğunu bilmek isteyenler için güzel aslında, ben istemiyorum olsun bitsin hemenEpidural mi bulandirmisti ? Ben de o tip seylere hic gelemedigim icin direk genel anastezi istemistim. Kan alinirken bile bayilabiliyorum. Bana gore en rahati ama dayanikli olsam o anlari yasamak isterdim, esim de gelebilirdi yanimda. Normal dogum olursa o aci, agri icinde kan fln aklima gelmez diye cesaretleniyorum ama bakalim nolcak.
Benimde en buyuk korkum buydu... Ozellikle aniden gelismesi bizi mahvetti...Benim de korkum ya bana bir şey olursa çocuklarim ne yapar diyorum başlıyorum ağlamaya yazarken bile gözüm doldu ya niye bu psikolojiye girdim bilmiyorumhemen kafamdan atmaya çalışıyorum ama geliyor yine de Allah'ım uzak et. Allah kimseyi evlatsiz ,hiç bir kuzuyu da anasız bırakmasin
Siddetle katiliyorum. Genel anestezi ile bence daha zor aci ile uyaniyorsun. Odamda epidurallide var ciddi farkimiiz vardi ama herkese gore degisio bence yaaa kisisel bisi bu agri olaylariEvet epiduralde çok midem bulandı benim. Ama hiç sonrasında baş ağrım olmadı, iğne yapılırken hiç ağrım olmadı, yani doğumda neler olduğunu bilmek isteyenler için güzel aslında, ben istemiyorum olsun bitsin hemenbirde hemşire şöyle bişey söyledi oda mantıklı geldi, eğer genel anestezi yapılsaydı kendine geldiğin gibi ameliyat yerinin acısını duyarsın dedi ama epiduralde uyuşukluk hemen geçmediği için günün yarısına kadar acıyı da hissetmiyorsun dedi,
Siddetle katiliyorum. Genel anestezi ile bence daha zor aci ile uyaniyorsun. Odamda epidurallide var ciddi farkimiiz vardi ama herkese gore degisio bence yaaa kisisel bisi bu agri olaylari
Tabiki veriyrolar canim. Daha iyiyim desteksiz kalkiyorum wc me vs kendim gidiyorum ayaklandim yani dun geceden beri.,. Kizceminde de bgun cikma ihtimali varAğrı kesici veriyorlar mı? Şimdi nasıl oldun, azaldı mı ağrıların.
He agri var ama nasi diyim biraz orta siddetli adet sancisi gibi organlarim et kesigi olmus gibi degisik bi agri ama olur o kadar da yani....Tabiki veriyrolar canim. Daha iyiyim desteksiz kalkiyorum wc me vs kendim gidiyorum ayaklandim yani dun geceden beri.,. Kizceminde de bgun cikma ihtimali vargozumu her kapadigimda 2 evladim gozumun onunde ikisinide berbat ozledim...
Canım benim tecrübe sormussun ama
Bilemedim aklını bulandirmasam mi?
Sadece şunu soyleyeyim
2 sini de Yaşamış biri olarak
Kesinlikle beklerdim ben
Herkesin deneyimi farklı olabilir tabi
Başka doktor gelir. İş yerinden bir arkadaşın doktoru korona olmuş Doğum yapacağı zaman gelememiş doğumuna . Her zaman planladığımız gibi gitmeyebilir. Yarın başımıza ne geleceği belli değil ki.
Siz bilirsiniz yine de açılma olup gitseniz daha kolay olur . Öteki türlü rahim hazır olmadan suni sancı verince açılma olmayabilir .
Teşekkürler kızlar bende ısrarcı olmicam bakayım dr ne der olmazsa beklerim kısmet.Sunni sancı düşünüyorsan en azından 39 u bitirmeni tavsiye ederim ilk dogumumu bende senin gibi dayanamayıp sunni sancı istedim bebek kanala girmemisti daha erken haftalar olduğu için sunni sancıyı çekip sezeryana dönme ihtimalim vardi hep benimki 39 +5 idi ve sadece rahimde hafif yumuşama vardi hiç açılma yoktu aksama kadar sürdü süreç aktif sancı kısmı 3 saat ancakti ama hastanede beklemek çok yorucu eğer ki endişe ediyorsan hic sunni sancı olmadan direk sezeryan dusunebilirsin haftası gerçekten erken çünkü 38 5 için 40 a kadar vakti var deniliyor şimdi sezeryan için bile
Her yanma geldiğinde iki yudum soğuk süt iç.Evet tatlı yiyorum her akşam, ılık süt de fayda etmiyor artık. Şurubu varmış sanırım kontrolde sorucam bi doktora.
Benimde en buyuk korkum buydu... Ozellikle aniden gelismesi bizi mahvetti...
Zor gu ler geçiriyoruz her birimiz resmen farkli yerlerdeyiz ama sagligimiz yerinde hamdolsunsadece ani olarak kalacak bu gunlerimiz allah saglikla kavusmanizi nasib etsin hepimizin
Tabiki veriyrolar canim. Daha iyiyim desteksiz kalkiyorum wc me vs kendim gidiyorum ayaklandim yani dun geceden beri.,. Kizceminde de bgun cikma ihtimali vargozumu her kapadigimda 2 evladim gozumun onunde ikisinide berbat ozledim...
Ben daha karnımdayken özlüyorum tahmin edemiyorum senin ne kadar özlediğini.Tabiki veriyrolar canim. Daha iyiyim desteksiz kalkiyorum wc me vs kendim gidiyorum ayaklandim yani dun geceden beri.,. Kizceminde de bgun cikma ihtimali vargozumu her kapadigimda 2 evladim gozumun onunde ikisinide berbat ozledim...
Depent evet almistim beden tam oldu ama kanamam cok yok suan ilk etpta oldu biraz pihtili... Simdi ise az az norml geliyor 1 paket bitmedi bileAmin canım inşallah
Kalkabiliyorsan ne mutlu önemli olan o zaten .Elimizi bile kessek canımız nasıl aciyor ama dayanamayacak bir acı değil acının sonu çok kıymetli çünkürabbim sağlıkla kavuştursun inşallah az kaldı
Bu arada depeend almismiydin ? Beden tam oldu mu kanaman çok mu bu konuda tavsiye bekliyoruz beybi senden
Hadi insallah kavusursunuz bugun cok sukur bitti gitti diceksin ! Az daha sabirTabiki veriyrolar canim. Daha iyiyim desteksiz kalkiyorum wc me vs kendim gidiyorum ayaklandim yani dun geceden beri.,. Kizceminde de bgun cikma ihtimali vargozumu her kapadigimda 2 evladim gozumun onunde ikisinide berbat ozledim...
Canım en zorunu atlattınız şunun şurasında ne kaldı kavuşmanıza az daha sabırTabiki veriyrolar canim. Daha iyiyim desteksiz kalkiyorum wc me vs kendim gidiyorum ayaklandim yani dun geceden beri.,. Kizceminde de bgun cikma ihtimali vargozumu her kapadigimda 2 evladim gozumun onunde ikisinide berbat ozledim...
Ben en çok rahat banyo yapabilmeyi özledim sanırım çok severim su altında durmayı
Maşallah . Allah analı babalı büyütsünKızlar anca kendimi toparlayabilir, 3 gibi sezeryana alındım 4e yakın çıktık, kızım 3300 doğdu çok şükür Bi sıkıntımız yok, Allah sizlerde Nasib etsin çok güzel herşey
Evet renni duo verdi benim doktorum. Bende onsuz yapamıtoeum. Yoksa gece mide yanmasından uyanıyorum. Normalde ilaç sevmeyen ben renni ile bağlı yaşamaya başladımEvet tatlı yiyorum her akşam, ılık süt de fayda etmiyor artık. Şurubu varmış sanırım kontrolde sorucam bi doktora.
Diger hamileliklerimde aşırı cekmistimMide yanmasından uyuyamıyorum, şimdiye kadar hiç olmamıştı son 4 gündür beni uyutmuyor, nasıl şimdiden sonra olabiliyor, bebek baya da aşağıda halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?