2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de sağıma ya da soluma dönerken güç bela oflaya puflaya destek alarak donerdim. Şimdi direk donemiyorum dönerken kram giriyor. Artık once dogrulmam sonra istediğim yöne dönmem gerekiyor yoksa savruluyor göbeğim ve kramp giriyor.

Ben en çok rahat banyo yapabilmeyi özledim sanırım çok severim su altında durmayı
Ben de en cok cay Icmeyi ozledim. Caydan tiksindim icemiyorum. Dogumdan sonra demlik demlik icmek istiyorum. Tabi vakit kalirsa. Kizimda asla bir bardak cayi sicak icemez bitiremezdim

Diger hamileliklerimde aşırı cekmistim
Bunda gecen hafta oldu
Rennie ictim 3-4 kez
Dr uma sordugumda gunde 3-4 kez bile icebilirsin
Bi zarari yok dedi
Ne guzel kizlar ya masallah 39. Haftadasınız
Ha gayret sıkın dişinizi
Evet bizim daha ne kadar cok var Allah bilir tabi. Ben gerci erken gelmesini hic istemiyorum ama dogumlar oldukca burnuma bebek kokulari geliyor cok heyecanlaniyorum Bir de hormonlarim feci durumda. Bugun karpuz yerken agladim Sonra tansiyonum dusmus uyudum. Garip seyler oluyor. Son ana kadar iyi gelmistim halbuki. Belki gecicidir.

Ben de en cok cay Icmeyi ozledim. Caydan tiksindim icemiyorum. Dogumdan sonra demlik demlik icmek istiyorum. Tabi vakit kalirsa. Kizimda asla bir bardak cayi sicak icemez bitiremezdim
Bende bende
Esimle devirdiğimiz çaydanlıkları cok ozledim
İcmiyorum diye kızıyor bide
Doldurup doldurup duruyor
Karpuz yerken niye agladin kiz
Hamileyiz ne yapsak yeridir
Bizim daha cok var dimi
Dun arkadasim oooo senin daha cok varmis dedi
Bi sinir oldum ben gun sayıyorum ya
Ne kaldi surda
Bi yndanda hic gecmeyecek sanki gibi geliyor
Hiç böyle düşünmemiştim göbeğimden rahat eğilip ayaklarıma rahat uzanamıyorum ya tek o tarafını düşünmüşüm
düşün düşün
İşin bide o tarafı var

Bizim daha cok var dimi
Dun arkadasim oooo senin daha cok varmis dedi
Bi sinir oldum ben gun sayıyorum ya
Ne kaldi surda
Bi yndanda hic gecmeyecek sanki gibi geliyor
Ya ben de geçsin diye sayıyordum. Şimdi yaklaştıkça hafif korkmaya başladım. Sancılarım bile eskisi gibi sık değil doğurmayacağım kalsın karnımda

Bilsem neye agladigimi. Tek basima masadaki o halime acidim heralde. Durduk yere geldiler. Iyi diilim 2 gundur ruhen ama o kadar belli ki hormonlardan oldugu. Gercekten cok sukur bir sebep yok.

canım kızımda emzirme yastığı almamıştım sırt ağrısından ölüyordum bunda direk aldım ama doğuma kadar kızım sağolsun oyuncak etti şişliği indi yastığın
Mide yanmasından uyuyamıyorum, şimdiye kadar hiç olmamıştı son 4 gündür beni uyutmuyor, nasıl şimdiden sonra olabiliyor, bebek baya da aşağıda halbuki
hormonlardan kaynaklı canım mideye baskıdan değil ben şu 2 ayda 10 şişe gaviscon bitirdim bir de gece bir şey yememeye çalış en geç 7buçuk 8 sonra hele meyve portakal mandalina hiç yeme asitli mahveder
Bende aynı şekildeyim geniz akıntısı ve burnum tıkalı gece uyandırıyor…Varsa tavsiyeler açığım dinlemeye…
valla aynı şekilde bu gece burun tıkanıklığından uyuyamadım doğumu yakın olanlar kendini izole etsin kimseyle görüşmesin ya doğum olursa bebeğe bulaşırsa allah korusun ga korona okursam diye ölüyorum korkudan
10 kilo nedir ki, doğumdan sonra bir iki haftayı bulmaz gitmesi en fazla bir ay.
Ben de en çok sırt üstü yatmayı özledim, hala yattığım oluyor gerçi ama vicdanım kabul etmiyor geri sola dönüyorum
bence de 10 kilo 1 haftada gider ya ben 16 aldım 4 ayda versem ya da 13-14 versem yeter iki çocuklu kadına 55 kilo fit bence

Siddetle katiliyorum. Genel anestezi ile bence daha zor aci ile uyaniyorsun. Odamda epidurallide var ciddi farkimiiz vardi ama herkese gore degisio bence yaaa kisisel bisi bu agri olaylari
Evet hepsinin avantajı farklı, aman atlattık şu ağrıları çok şükür, Allah bekleyenlere yardım etsin, gelen bebiş heyecanından insanın gözü görmüyor bişey

Günaydın güzel anneler bende subat anneleri grubundayim ama şubatın ilk gunleri olduğu için ocak annesi mi şubat annesi mi olurum Allah bilir doğum yapmış olanlar sağlıkla büyütün bebiscanlarinizi, doğumu yaklasanlar da sağlıkla kolay doğumlarla kavuşsun bebislerine

Evet tatlı yiyorum her akşam, ılık süt de fayda etmiyor artık. Şurubu varmış sanırım kontrolde sorucam bi doktora.
Bana doktorum gaviskon verdi biraz geçirir gibi yaptı ama tekrar oldu bide yanında hap yazmış icmiycektim dayanamadim içtim . Hapi içince 2 gün rahat oluyorum başka türlü olmuyor

Günaydın herkese, gece çok zor geçti benim, burnum tıkalı nefes almak çok zordu, sırtımda bir ağrı (gaz sancısı gibi) o yana dön bu yana dön, inlemeler falan biraz zor geçti ama çok şükür sabah oldu. Sabah bı kalktım, her yerim şiş, gözlerim, burnum, dudaklarım, ellerim
Zalım geceler şarkısıni ben de kendime aldım

bunun tr de olanı var mı acaba
canım sen ne zaman taburcu olacaksın
kızının çıkacak olmasına çoook sevindim
güç verdin bize demekki iki günde gayet wcye galan gidiliyor herkes öyle bir anlatıyorki insan çok korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…